שאנגחאי קניות
-
שלום לכולם.
מעוניין במידע נקודתי בנוגע להיכן לעשות קניות בשנגחאי:
קראתי שיש הרבה מקומות אבל אם יש לי יום אחד לאן אני ממש חייב ללכת
בכדי לקנות את הדברים הבאים:
1.מחפש חנות או רשת זולה וטובה לצעצועי ילדים/תינוקות
2.בגדים איכותיים לילדים/תינוקות.
3.חולצות פולו למבוגרים (גם זיופים זה בסדר)+נעליים
4.עדשות למצלמה / גאדג’טים בזול
תודה מראש.
-
יש קניון ענקי בתחילת הטיילת בנאנג’ינג רוד איך שיוצאים בתינת המטרו של כיכר העם וחוצים במעבר התת קרקעי, אני לא זוכר את שמו אבל באמת שלא ניתן לפספס אותו מדובר באיזה 12 קומות.
יש בו הכל כל קומה לסוג מסויים של מוצרים מה שאהבתי בו זה שכלל שנכנסים עמוק יותר לקומות מגלים רשתות סיניות מאוד איכותיות וזולות (ביגוד ונעליים מה שבדקתי)
-
לגבי אלקטרוניקה- לא בדקנו את המקום הזה בעצמנו, אבל זו המלצה שקראתי- שוק האלקטרוניקה של שנחאי, המקביל לג'ונג-גואן-צון של בייג'ין, ממוקם ממש מחוץ ליציאה 9 של קו 1 תחנת Xujiahui. זה המקום בשנחאי לקניית מצלמות, טלפונים סלולריים, כרטיסי זיכרון ושאר מוצרי אלקטרוניקה.
אם לא אכפת לך זיופים אז הפייק מארקט- כאן פגשנו את הכי הרבה ישראלים בכל הטיול

Xinyang Fashion & Gifts Market 亚太新阳服饰礼品市场 מוכר גם בשמו העממי יותר, שוק הזיופים Fake Market זהו שוק תת קרקעי, ועל כן מהווה מפלט נעים ביום גשום, ובו מאות אלפי מוצרים מזויפים, בדומה לשוק הפנינים של בייג'ין ודומיו בתאילנד. יש הטוענים כי לא מדובר בזיופים, אלא בעודפי ייצוא ובמוצרים שלא עברו ביקורת איכות. השוק כולל מתחם של חייטים לתפירה לפי מידה תוך 24 שעות. כתובת Century Square קו 2 לתחנת Shanghai Science上海科技馆
-
שוק הזיופים הוא לא רע בשביל בגדים ואקסוסריז

-
מה יש ב פייק מארקט?
יש חולצות של טומי? יש גאדג’טים?
מה גודלו ? כמה זמן להקציב לו?
-
השוק בשנגחאי (Science Park) הרבה פחות מרשים מה- Pearl Market וה- Silk Market בבייג’ינג אבל תוכל כנראה למצוא שם כל מיני זיופים של חולצות פולו, מעט ג’ינסים, קצת צעצועים, מזכרות מעניינות וקצת אלקטרוניקה / גאג’טים בקטנה (אל תקנה דברים גדולים).
ממליץ לך לחפש איפה בשנגחאי נמצא השוק של האלקטרוניקה / PC MARKET שם תוכל למצוא דברים מעניינים אבל לרוב במחירים של הארץ (חוץ מפלאפונים שהם קצת יותר זולים מבארץ אני חושב).