ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס סים לארה"ב

פורום צפון אמריקה
    8
    11
    3462
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ניר_3653599
      ניר_3653599 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני יודע שהנושא עלה כאן מליון פעם, אבל ככל שקראתי רק התבלבלתי יותר…

בגדול אני מבין שיש אפשרות להצטייד מראש בסים אמריקאי דרך חברה שמטפלת בזה (עשיתי זאת בעבר, והיה נוח), ויש את האפשרות השנייה "לקנות סים בארה"ב". אני אשמח להסבר קצר לגבי האפשרות השנייה, שבתור ישראלי נשמעת לי קצת משונה ולא מציאותית. אני נכנס לוולמרט ומבקש לקנות סים? אם זה פשוט כל כך, אז למה צריך את חברות התיווך מהסוג הראשון?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נירה אולנד_3531410
        נירה אולנד_3531410 נערך לאחרונה על ידי

מבולבלת כמעט כמוך, אבל הצלחתי להבין שצריך סים וגם חבילת תקשורת וגלישה כלשהי מחברה אמריקאית.

הסיבה לעשות את זה בארצות הברית היא שיש אפשרויות יותר זולות מאשר החבילות המוצעות מהארץ.

• ניר_3653599

כלומר אני צריך לקנות כרטיס סים (כנראה בוולמרט או משהו?), ואז, בנוסף, להתקשר עם חברת תקשורת אמריקאית לחבילת גלישה/שיחות? נשמע מורכב.

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

תינכס לחנות של AT&T או של T-MOBILE ותרכוש סים + תוכנית המתאימה לצרכיך.

• ניר_3653599

• benid
                benid נערך לאחרונה על ידי

קניתי סים מחברת http://aptrading.co.il ב140 שח מס כולל מס ישראלי מס אמריקאי שיחות חופשי לאר”הב וישראל ו2 ג’יגה גלישה

• Anati
                  Anati נערך לאחרונה על ידי

שלום, רציתי לשאול  האם היית מרוצה מחברת aptrading? האם אנשי הקשר נשמרו ? האם היית מחובר דרך חברת AT&T או דרך חברה אחרת ?האם רמת הגלישה היתה טובה?

אני נוסעת עוד שבועיים לניויורק ולמפלי הניאגרה והתעניינתי דרכם.

תודה רבה

ענת

• benid
                    benid נערך לאחרונה על ידי

ביום שבת חזרתי מארצות הברית הסים עבד מצוין היתה קליטה וגלישה טובה היה מס אמריקאי וגם ישראלי טוב למשפחה שמצךצלת מהארץ בשחחה מקןמית אין קליטה  בפארקים בזמן הזמנה אפשר לבקש את ספק השרות בארצות הברית המספר האמריקאי הוא מספר ממוחזר יש הרבה שיחות למשתמשים הקןדמים ושיחות שחווק 

• oriland
                      oriland נערך לאחרונה על ידי

2 ג'יגה גלישה זה מספיק לניווט בעזרת וויז או גוגל מפס? 

• עמיחי13
                        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

גם 1GB יספיק לחודש של ניווט אונליין אינטנסיבי. 

• חתול-רובוט
                          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

גם אני חזרתי בסוף השבוע

בעקבות ההמלצות בפורום השתמשתי בגלובל סים של פלאפון [עבור מנויי כל הרשתות] – 99 ש”ח [אם אוספים עצמאית מחנות שלהם] לחבילה של ג’יגה בייט גלישה. פשוט מאוד לתיפעול – מכניסים את הכרטיס למכשיר, מפעילים את הגלישה הסלולארית וזה עובד. הבונוס – נפח חבילת הגלישה שלא משתמשים בו נשמר לפעם הבא, והוא עובד במאה ומשהו מדינות.

בשבוע אחד השתמשתי בפחות מעשרה אחוזים מחבילת הגלישה [בעיקר בשביל ניווט], ורוב הזמן הסתמכתי על האינטרנט האלחוטי בשדה התעופה, במלון ובאוניברסיטות. כך, נשאר לי די והותר נפח לנסיעה הקרובה למכסיקו, ובתקווה גם לימים הראשונים בארצות הברית. בקיצור, אני מאוד מבסוט, לפחות כל עוד אצליח לא לאבד את הכרטיס הזעיר. מהשירות שקיבלתי בעמדה של פלאפון בתחנה המרכזית בירושלים אני קצת פחות מאושר, אבל זה כבר סיפור אחר ויסופר בפעם אחרת.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון