הזמנת מושבים באלעל
-
היום גובים 10 דולר עבור הזמנת מושב מראש. במידה ולא מזמינים האם בצייק אין באתר או בדלפק נותנים לזוג 2 מקומות ביחד או שלא?
-
בדרך כלל כן
-
לא אמורה להיות בעיה.
בצעו צ'ק אין באינטרנט מיד עם פתיחתו. עפ"י אל-על 24 שעות לפני. אני הצלחתי גם מעט קודם לכן. כך תוכלו להבטיח לעצמכם מקום יחדיו.
-
תנסו להיכנס להזמנה שלכם באל-על. תקבלו מפת ישיבה במטוס. חלק מהמושבים מוקצים ללא תשלום, ותוכלו לבחור בהם כבר עכשיו (אם נשארו מקומות) . נסו לעשות זאת גם עבור הטיסה בהלוך וגם בחזור.
-
הטיסה באוגוסט.
זה כבר מה שניסיתי, אבל נותרו רק 3 מקומות בודדים. המטוס הוא 738-800
ושורה 44 של יציאת החרום פנויה. אבל הבנתי שמושבים אלו צרים ולא נוטים.
-
היי
שורה 44 מקום טוב מרווח יותר גדול לרגלים אבל אי אפשר להטות את המושב(לא נורא)
לשבת ביחד רק בצק אין, לא בטוח שאלה מה מצב המושבים במטוס.
תהנו
-
תבדקי אם מפת ההושבה כוללת את כל מושבי המטוס או רק מקצתםמניסיון אל על פעמים רבות מפרסמת מספר שורות בודד מכלל מושבי המטוס,
אם זהו המקרה יכול להיות שבעתיד יפרסמו יותר
-
יכולה רק לספר מניסיון שלי. משפחה של 5 נפשות. 2 מבוגרים, 2 נערים וילד בן 11 . לא רציתי לשלם והייתי בטוחה שישאירו אותנו ביחד כמשפחה.
קבלנו מקומות ישיבה אחד אחרי השני. בטור. הבן הקטן לא אהב את זה. לא רצה לשבת ליד אנשים זרים ועשה פרצופים כל הדרך.
בחזור לא רציתי לקחת סיכון ושלמתי עבור המקומות כדי שנשב ביחד.
טל
-
אפשרי לקבל מושב במיקום טוב עם נקודות הנוסע המתמיד.
-
המושבים בשורה 44 הם יותר מרווחים. ישבנו שם כמה פעמים.
אני מזמינה טיסות באל על בטלפון ומזמינה מקומות ישיבה, הלוך וחזור. הזמנה בטלפון כרוכה בתשלום נוסף. אבל אני מעדיפה לדבר עם נציג ולסגור הכול בעת ההזמנה.
-
זה עניין של מזל.
אתם מבקשים (נותנים לדיילת את שני הכרטיסים יחד). יש מקום, תקבלו! אין מקום יחד, תשבו בנפרד!