לטיסה לכיוון אחד?
-
היי,
אנחנו שוקלים לטוס כיוון אחד לאקוודור, בגלל שאנחנו לא סוגרים על היעד האחרון של הטיול ומתי (כנראה בואנוס איירס, מרץ/אפריל).
שמענו שמועות סותרות אם אפשר להכנס לכל מיני מדינות בדרום אמריקה עם כרטיס לכיוון אחד או לא.
מישהו טס עם כיוון אחד או יודע משהו על הנושא?
תודה
מעיין
-
מה שאני יודע וגם דיברו פה בעבר, זה שיותר משתלם כלכלית כן לקנות כרטיס הלוך-חזור, כזה שמאפשר שינוי יעד ותאריך במחיר סביר או חינם. תבררו לגבי כרטיסים כאלו.
תיקבעו טיסה חזרה מבואנוס איירס מתישהו במרץ/אפריל, ואח”כ תשנו אם צריך. גם עם תוספת התשלום (אם תידרשו) זה כמעט בטוח יצא הרבה יותר זול מאשר שני כרטיסי כיוון-אחד. -
כלכלית נכון יותר לקנות כרטיס הלוך וחזור עם אופציה לשינוי היעד,
ישנם תנאים מסויימים בגינם ניתן לקבל בחלק מהחברות שינוי יעד ותאריך בחינם אך בתוספת מחיר במידה והטיסה החלופית יקרה יותר.
התנאים שאני מכיר הם;
אם אתם צעירים מגיל מסויים או לחלופין סטודנטים (תעודת סטודנט נדרשת, למרות שממני לא ביקשו שום דבר שקשור לתעודת סטודנט או הוכחה).
ממליץ לברר בדיוק סוכנות או באינטרנט.
-
ממליץ לכם לבחור טיסה חזור מריו דה ז’נירו. לרוב זה יעד זול יותר לטיסות בינלאומית ובתוך היבשת. וגם תמיד כיף לסיים בחוף.
גם נראה לי שהגיוני יותר שתרדו את כל הדרך עד לדרום ארגנטינה וצ’ילה, ותעלו בחזרה דרך איגווסו לברזיל. -
תודה על התגובות. מצאנו קומבינציות של כרטיסים בכיוון אחד לקיטו/גואיקיל וחזרה מבואנוס באיזור 1200$ סה”כ כולל טיסות מהארץ לספרד, ומשם עם איבריה ל/מדרום אמריקה. נראה שמריו יותר יקר, למען האמת, ובכל מקרה אנחנו לא מתכננים להכנס לברזיל.
אנחנו מעוניינים לבדוק אופציות עם סוכנים לפני שנסגור.
מישהו יודע לענות האם אנחנו חייבים כרטיס טיסה יוצא בכניסה לאחת המדינות ביבשת?
תודה
-
פרו ופנמה מקפידות.
כל השאר לרוב אין בעיה, אבל לא מתחייב במאה אחוז