רכשית טלפון ומצלמה בברלין
-
אנחנו נהיה בברלין בסוף החודש ורציתי לדעת איזו רשתות / חנויות מומלצות לקניית טלפון נייד וגם מצלמה. אשמח גם ללינקים לאתרים וגם לשמות וכתובות. תודה!
-
רכשית טלפון ומצלמה בברליןרשת מדיה מרקט מומלצת. שים לב ברכישת נייד של סמסונג - הטלפונים נעולים רק לרשתות אירופאיות ונדרש לשים בהם סים אירופאי ולדבר 5 דקות כדי לשחרר את הנעילה ולהשתמש בו בארץ/
בקישור הזה
בהצלחה
-
רכשית טלפון ומצלמה בברליןגם רשת SATURN מומלצת
-
רכשית טלפון ומצלמה בברליןערב טוב.
כדי למנוע את : " יצא שכרו בהפסדו ", ובהתייחס להמלצות הקודמות,מציע לבדוק - האם האחריות של קבלת שירות,כוללת הרחבה גם לישראל,וזאת למקרי תקלות.
בהצלחה וקנייה מהנה חיים.
-
אני יכול להגיד לך שהבעיה היא קורוזיה בחינםולכן האחריות לא תופסת בלי שאפילו תצטרך לגשת לחברה הסלולרית/חנות.
אם תרצה גיוון אני מוכן להגיד לך שהבעיה בגלל נפילה ששברה את הלוח הראשי ולכן האחריות לא ממכסה את התקלה.
שכל אחד יעשה את החשבון שלו אבל אני בשביל תירוץ הקורוזיה שמספרים אותו אפלו לגבי טלפונים שאמורים להיות אטומים למים לא אשלם עוד מאות ואולי אלפי שקלים.
יותר מידי כסף רק כדי לקבל תירוץ.
-
אני יכול להגיד לך שהבעיה היא קורוזיה בחינםנכון, בפועל לטלפונים סלולארים אין שום אחריות ולא משנה היכן קנית.
-
רכשית טלפון ומצלמה בברליןואיך החנות cyberport? רשת מוכרת? https://m.cyberport.de
-
רכשית טלפון ומצלמה בברליןלא לשכוח לוודא לפני הקניה שיש לחנות שתקנה ממנה "tax free"
לבוא לחנות עם דרכון ולהשאיר את הציוד לביקורת המכס הגרמני