הצגה בניו יורק- החלטה קשה...
-
מתלבטת לגבי הזמנת כרטיסים להצגה בניו יורק- נהיה שם ביולי למשך 5 ימים. אמא ובן בגיל כמעט 14.
רוצה להזמין כרטיסים מראש גם אם יעלה קצת יותר, כי לא מתאים לי בכלל לעמוד שעתיים בתור כשכבר נהיה שם.
אנא עזרתכם לגבי בחירת ההצגה מתוך:
מלך האריות
אלדין
קטס
קינקי בוטס (שאלתי אותו, לא התלהב אבל בסדר לו הנושא של קרוס-דרסינג)
או הצגה אחרת שאולי עולה בדעתכם ומתאימה...
לציין שיש בסיפור הפרעת קשב וסבלנות די קצרה לשירים ארוכים וסיפורי אהבה.
הרבה הומור ואקשן יעלו את מפלס ההנאה.
יודעת שמדובר פה בטעם אישי, אבל, אנא, מנסיונכם… מה הייתם בוחרים?
-
הוא דובר אנגלית ברמה של לשבת ולהבין הצגה שהוא לא מכיר את הסיפור שלה?
מהרשימה שלך ראיתי את מלך האריות ואת קאטס. את שניהם לא ראיתי עם הילדים (הם מאוד קינאו בנו שראינו מלך האריות בלעדיהם
אבל הם חולי דיסני כמוני). נראה לי שמלך האריות זה הכי ללכת על בטוח. שואו מדהים, הסיפור מוכר, השירים ידועים ומדהימים, כמובן שידידותי לילדים ונוער, רץ כבר שנים והמחיר לא יורד, זה גם מעיד על משהו...קאטס אני מאוד אהבתי (הכרתי את השירים כבר) אבל זה פחות "ידידותי למשתמש" אני חושבת.יש גם את וויקד שעשוי להתאים.
-
לדעתי עדיפות ראשונה לאלאדין, אחריו מלך האריות ובסוף קינקי בוטס.
תשקלי להכניס לרשימה את ויקד. קטס צריכה להיות ברירת מחדל אחרונה. עדיף כבר ללכת לממה מיה.
בקופות של ההצגות הנ”ל לא תעמדי שעתיים בתור בכל מקרה והסיכוי למצוא כרטיסים ב-TKTS נמוך עד אפסי. היתרון ברכישה בקופת התאטרון הינו כי תשלמי את המחיר הנקוב על הכרטיס בלי דמי שירות ועמלות.
אם תחליטו על מלך האריות שווה להשקיע ולרכוש כרטיס יקר וקרוב לבמה כי התלבושות והאביזרים מדהימים
תהנו!!
-
הי
לדעתי Cats מאכזב. לא נראה לי שיאהב.
למלך האריות ואלאדין אי אפשר לקנות כרטיסים ב tkts בדוכן. אפשר או דרך הגרלה או דרך האתרים. כדאי לבדוק באפליקציה today tux או brodway.box ועוד.
כמו כן לגשת לאולם בארבע ולהירשם להגרלה. אנחנו הצלחנו …
לפי מה שאת מתארת ומהניסיון שלי עם בנות בגיל הזה הייתי הולכת על kinky boots. שגם העלות שלו זולה משמעותית ממלך האריות ואלאדין.
כן שווה להגיע ב 09:00 בבוקר ולחכות שעה בטיימס סקוויר ולקנות שם את הכרטיסים.
פוריה
-
טיפ קטן: יש דוכן של tkts ליד לינקולן סנטר. אין בו כמעט תורים, ולהצגות צהרים אפשר לקנות יום קודם.
וזה גם בתוך מבנה אז ממתינים במזגן ולא בשמש/גשם.
באתר/אפליקציה אפשר לראות מה מוצע באותו היום.
-
שנינו דוברי אנגלית מצויינת, ברמה של לראות סרטים ללא תרגום ולהבין 95% בלי בעיה.
-
קטס פחות מומלץ משאר האפשרויות שהעלית, בלי קשר לידע באנגלית. אני חושבת שכדאי לבחור בקינקי בוטס, הוא ככל הידוע לי הזול שביניהם ומספק את חוויית המחזמר באופן מוצלח.
-
״לציין שיש בסיפור הפרעת קשב וסבלנות די קצרה לשירים ארוכים וסיפורי אהבה.
הרבה הומור ואקשן יעלו את מפלס ההנאה.״
אם כך אינני בטוח שמחזמר הוא הדבר הרצוי. אולי דוקא מופע כמו של ה-Blue Men Group, יתאים יותר, אבל הם יופיעו גם בארץ הקיץ, כך שצריך להשוות מחירים ולראות כדאיות.
-
ללא היסוס, מבין כל האופציות, ממליצה על מלך האריות….
שווה לצפות בסרט לפני, כדי לרענן.
כשהיינו בפעם הראשונה היינו עם ילדה בת חמש שלא יודעת אנגלית בכלל, אבל הכירה את הסרט, וישבה בהצגה מרותקת.
-
ואם בכל זאת הולכים למחזמר, אולי כדאי לראות קודם את הסרט (אפילו פעמיים)
כשיודעים היטב את העלילה ומכירים את השירים – זה ידידותי יותר בתיאטרון
-
כנראה שנראה את ה blue men group בלאס וגאס כשבוע לפני הביקור שלנו בניו יורק.