ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דולמיטים

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    3682
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לימור10
      לימור10 נערך לאחרונה על ידי

אנו נשהה במו לבנו בתחילת יוני יומיים אנו זוג ושלושה ילדים 3.5 9 10 

מבדיקה על בסיס המשפחה המטיילת הרבה רכבלים סגורים עדיין בתקופה זאת

אני מאד הייתי רוצה לראות את הר המרמלדה כמה זמן נסיעה ממולבנו מישהו יודע?

אם כך אכן הדבר האם. בכל זאת שווה לנסוע ארבע שעות עד הדולמיטים האם אפשר להינות גם ללא הרכבלים עם ילדים צעירים

האם הנופים הם ממש דרמטיים ששוים את זה אנו נהיה גם באגם מאגורה

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

דולמיטים

אני מציע לבדוק באתר של המרמולדה ולראות מתי נפתחים הרכבלים, ולא להתבסס על שום מקור מידע אחר, במיוחד לא ספר.

אם אתם כבר נמצאים במולבנו, אז יש הרים גבוהים כמעט כמו המרמולדה, שנמצאים הרבה יותר קרוב אליכם באזור שנקרא הדולומיטים של ברנטה Dolomiti di Brenta  ולא ברור מה הסיבה לנסוע עד הדולומיטים המזרחים.

אני לא ממליץ על נסיעות ארוכות בהרים של יותר משעה לכל כיוון עם ילדים קטנים.

גם למבוגרים זה לא קל. הילדים יושבים מאחור, רואים פחות נוף, בד"כ לא מתענינים בנוף ומרגישים יותר את הפיתולים בדרך יותר מהמבוגרים. עדיף להסתפק בהרים הקרובים אליכם.

את מרחקי הנסיעה אפשר לברר באמצעות google maps. האתר http://www.viamichelin.com נותן בנוסף למרחקים גם עלויות נסיעה.

גם מאגם מג'ורה אפשר להגיע למקומות עם נופים מאוד דרמטים. כדאי לכם לקרוא בסיפור טיול בפורום על עמק אאוסטה ואגם מג'ורה על טיול יום לעיירה  Macugnaga.

• נירית
          נירית נערך לאחרונה על ידי

דולמיטים

למרות שהנופים בדולומיטים ממש דרמטיים, לא הייתי נוסעת עם ילדים קטנים לטיול יום.

עדיף לנסוע פחות ולהנות מהנופים הקרובים יותר.

אכן בדרך כלל הרכבל למרמולדה מתחיל לפעול רק במחצית השנייה של יוני (כמו רוב הרכבלים באזור). עדיין לא פורסמו התאריכים לקיץ 2016, אבל בכל השנים האחרונות הם התחילו לפעול ב13-14 ביוני.

לעומת זאת, הרכבלים בalpi di siusi חלק מהרכבלים מתחילים לפעול בסוף מאי.

וכמובן שכדאי להתעדכן באתרים הרלבנטיים.

מצטרפת להמלצה על Macugnaga וגם טיול בעמקים הצפוניים, השוויצרים של אגם מג'יורה יכול להיות מרהיב.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון