זקוקה לתובנות איול משפחתי אוסטריה
-
שבת שלום לכולם
טסים לטיול באוסטריה משפחה זוג הורים +3 ילדים (בת 15, בת 12, בן 4.5) לשבועיים.
זקוקה לחכמת ההמונים של הפורום:
א. נוחתים במינכן בשעה 21:00 בערך זרורה להמלצה על מלון לא יקר ללילה הראשון בדרכנו לזלצבורגלנד.
ב. האם חלוקת הימים סבירה- 6 ימים זלצבורגלנד נטו
5 ימים טירול ברוטו- כולל יום מעבר מזלצבורגלנד לטירול ועוד יום מטירול לאזור מינכן.
2 ימים לאזור מינכן- אני לא כל כך מתלהבת לעשות ביקור בעיר מינכן עצמה לאור כל ענייני הפליטים וכו’
ג. עדין לא נקבעו לינות, לאור חלוקת הימים יש לכם המלצות ללינה בעיקר באזור טירול? אזור מינכן?
תודה לכל המשיבים
-
הזמן שלכם בטירול קצר. למעשה יש לכם רק 3 ימים לטייל שם. תצטרכו לבחור אזור אחד ולטייל בו, והמלצות ללינה יהיו בהתאם לבחירה שלכם. אפשר למשל להתמקם בעמק אוץ ולהיות שם, אפשר להתמקם במוצרן \ זיפלד ואז לטייל בצפון טירול ודרום בוואריה, ואפשר גם להתמקם במזרח טירול ולטייל שם. ואלה רק חלק מהאפשרויות.
-
היי
הייתי מציע להוסיף שני לילות בטירול אחד על חשבון זלצבורג והשני להוריד ממינכן.
לגבי לינות אפשר לקרוא בפורום המלצות,
אני ממליץ בחבל זלצבורג לשהות באיזור st. Johann Im Pongau
באיזור טירול הייתי ממליץ לישון בתחילת עמק ה – Oetz
-
כל שילוב הגיוני ואיפה שלא תתמקמו בטירול תהנו. השאלה איפה להתמקם בטירול חוזרת על עצמה בפורום כל כמה ימים ולא תתקשו למצוא המון תשובות. אני מניח שאתם לא שואפים לכסות את כל האטרקציות של טירול עם ילד בן 4. אני ממליץ מאוד להתחיל לחפש מקומות לינה כי הקיץ קרוב, בהנחה ואתם נוסעים בקיץ.
כדאי לכם להתגמש. אם לא תמצאו מקום לינה טוב בטירול אז תשארו כל הטיול בזלצבורגלנד. יש בה מספיק מה לראות למשפחה גם לשבועים ויותר.
היתרון העיקרי של טירול על זלצבורגלנד הוא במגוון האפשרויות לעלות על קרחונים בקיץ.
אם יש לכם רתיעה ממינכן אפשר כמובן לוותר עליה. אני לא חושב שתתקלו בפליטים בעיר אבל אפשר לטייל באוסטריה יום נוסף.
לינה אני ממליץ לחפש באתרים מתמחים כמו booking.
-
אין טעםללון באור מינכן אם לא מתכוונים לבקר בה
עדיף להוסיך את היומיים האלה לטירול הנפלאה
ממיקום טוב בה ניתן לטייל גם בבוואריה כמו ארמונות המלך לודוויג
-
מצטרף לקודמי בעניין הזמן המוקדש למינכן – הייתי מקדיש יום אחד לכל היותר ביום האחרון לטובת קניות ואוירה עירונית אם בא לכם.
לגבי מלון ליד שדה התעופה, אנחנו הזמנו את ה Holiday Inn Express שהומלץ פה בעבר.
לחדר משפחתי (4 נפשות) בחודש אוגוסט הקרוב העלות היא כ 70 אירו ללילה (כולל א.בוקר מספקת בהחלט) יתכן שבהרכב שלכם תצטרכו שני חדרים (במחיר זול יותר לחדר).
שימו לב שבכדי לקבל את המחירים הזולים ביותר באתר המלון (ומניסיון עם הרשת קשה למצוא מחיר זול יותר באתרי הזמנות) תצטרכו לפתוח חשבון במועדון IHG Rewards Club. ההצטרפות בחינם.
תהנו
-
ממליצה לך בחום לישון בהולידי אין אקספרס בשדה התעופה במינכן
אומנם נוחתים ב9 בערב אבל עד שאוספים את המזוודות והרכב לא יוצאים מהשדה לפני 11 בלילה
המלון נמצא ממש קרוב (5 דקות נסיעה) וכולל ארוחת בוקר
- לגבי לינה , בזלצבורג אנחנו ישנו בפלכאו שהיא מרכזית וקרובה לאוטוסטרדה
ובטירול ישנו ליד איסנברוק בכפר נופש מקסים
-
נאלץ לחלוק על קודמי, ולשתף מהחוויה שלנו בהולידי אין אקספרס שבשדה"ת מינכן.
התאכסנו בו ללילה אחד ביולי 15,2 הורים ו2 ילדים. פרט לזה שהחדר מאוד מאוד קטן, המיטה היתה הגרועה ביותר שנתקלתי בה בחיי. המלון לא מילא מבחינתנו את הפונקציה הבסיסית ביותר, וזה להעביר את הלילה...
גם הספה הנפתחת של הילדים היתה מזעזעת, והם מתורגלים...
ממליץ להוסיף עוד כמה יורואים וללון בחלופה אחרת באזור. יש לא מעט.
-
אנחנו היינו בהולידי אין קבוצה של 5 משפחות , ודווקא כולם היו מרוצים מהחדר.נכון הוא קטן אבל ללינה של לילה אחד זה נראה לי די והותר
-
אנחנו היינו בהולידיי אין אקספרס ואהבנו. באל זה היה מזמן.
בכל מצב, אם אין רצון להיכנס למינכן, לטעמי, חבל על היומיים האלו. שתטיילו באוסטריה אתם מאוד תרצו את היומיים האלו בשבילה
.לגבי לינה בטירול. בגדול או שלנים באחד העמקים או אפשר ללון באזור זייפלד (מה שאנחנו עשינו) ולחלק את הימים בין טירול ובוואריה, לשם כך תצטרכו את היומיים שנתתם למינכן. בעצם, תצטרכו אותם בכל מצב וכדאי.
-
עוד אופציה ללינה מצויינת ולא יקרה סמוך לשדה”ת במינכן הוא מלון נובוטל. העברנו בו לילה אחרון לפני טיסת בוקר והיה מעולה. לקחנו שני חדרים רגילים למשפחה של 5.
וגם אני חושבת שחבל לבזבז ימי אוסטריה על מינכן...
-
תודה לכל המגיבים
עשינו דיון משפחתי קצר והחלטנו שאת היומיים האחרונים אנחנו נבלה בסמוך למינכן.
חשבתי אולי ביום לפני הטיסה נלך לפארק המים בארדינג. כך שנותרו לנו יומיים באזור, יום של המעבר מטירול לכיון גרמניה (איזור מינכן) ועוד יום שלם.
האם יש לכם הצעות נוספות? איזור בוואריה לא מוכר לי בכלל אשמח להמלצות כולל לינה.
בזלצבורגלנד היינו לפני 8 שנים בערך כשהילדות היו קטנות יותר אז אנחנו יודעים פחות או יותר מה האיזור מציע. לעומת זאת איזור טירול חדש לנו לחלוטין ולפי מה שקראתי יש בו אתרים יותר אתגריים ולא כל כך שונים מזלצבורגלנד. שלחתי מספר מיילים לצימרים באיזור טירול ולא קיבלתי תשובות.
איזה עמק באיזור טירול הוא המומלץ ביותר? כדי שמעבר שלנו יהיה קל יותר לאיזור בוואריה היכן הייתם ממליצים ללון?
כיון שעסקינן גם ב2 מתבגרות שנהנות גם מקניות היכן הייתם ממליצים לעשות זאת?
-
אפשר קישור לצימר שלנתם בו בזייפלד בבקשה.
-
לנו במוסרן הצמודה לזייפלד. המלצה שלקחתי פה בפורום אבל האמת שלא כל כך ממליצה. בטוחה שניתן למצוא לינות טובות יותר. המיקום טוב אם רוצים לשלב את באווריה. בטוחה שיש שם מבחר לינות.
בזייפלד גם נהננו מאוד בפסטיבל הפרחים שבתחילת אוגוסט. לא רשמתם מתי הטיול.
-
שנקל שלי-יש באוסטריה כל כך הרבה אתרי ספא/בריכות מחוממות/מגלשות שלחלקם הגדול ניתן להכנס חינם עם כרטיסי ההנחות השונים בסוף יום טיול שחבל לדעתי להקדיש יום שלם לארדינג.
הייתי נשארת עוד יום בטירול.
מה בנוגע ללגולנד שנמצא לא רחוק ממינכן? את היום שהוקדש למינכן הייתי מנצלת ליום בלגולנד.
לסיום-אני מצטרפת לממליצים על הולידי אין בשדה של מינכן. אנחנו היינו מאוד מרוצים.
-
למה לתת למינכן יומיים אם את לא רוצה לטייל בה? תנו את הימים האלה לטירול. אני לא התלהבתי ממינכן בכלל.
-
הטיול שלנו מאמצע יולי ועד סופו.
-
לגולנד יוצא לנו מאוד יקר… היינו בו לפני 8 שנים כשהבות היו קטנות יותר. בגיל הזה שלהן זה נראה לי קצת בזבוז של כסף.
-
בנתיים ממתינה לתשובות מצימרים בפלאכו, וטירול אלו שחזרו אלי מאוד יקרים (160 יורו ללילה)
אשמח להמלצות ללינה בדרום בוואריה כמה שיותר קרוב למינכן כיון שהטיסה שלנו חזרה יוצאת ב- 10:30 בבקר ממינכן.
מהו העמק המומלץ ביותר בטירול?
-
הצילו….
שלחתי המון המון מיילים לצימרים באזור זלצבורלנד וגם באזור טירול.
חלקם טרם ענו לי, האחרים ענו אך הם מלאים, ואלו שענו שיש להם מקום פנוי נראה לי שרצת נסחפו במחירים: 160 יורו ללילה?