סיכום טיול משפחתי למיאמי, אורלנדו וקרוז לקריביים
-
מצרף לכם את סיכום הטיול המשפחתי המפורט, מקווה שיעזור, אשמח לענות על שאלות
-
ממש תודה רבה רבה על הסיכום המעולה. שאפו ענק ! -
תודה ענקיתאיזה סיכום מפורט , כל הכבוד לך שהשקעת כל כך הרבה זמן בסיכום.
נהיה באורלנדו בסוף יולי, לוקחת המון מידע חשוב מהסיכום שלך!
-
תודה על השיתוף
מוני
-
כמה הערותסיכום מדהים ומפורט ! יהווה מקור מידע להרבה נוסעים.
הערותי
- קרוז של רויאל – רק מסוכנים אמריקאים. לא מסנורמה ! אפשר לקבל הנחות מפליגות והרבה on-board-credit.
- כל הזמן לעקוב אחר מבצעים של רויאל. כל עוד לא מגיעים ל final payment date (כיום זה 90 יום לפני הקרוז) אפשר לבטל ולהזמין מחדש.
אנחנו תפסנו מבצע של : 50% על הדיפוזיט, וילדים מתחת לגיל 12 בחדר עם 2 מבוגרים משלמים – בחינם למעט מיסים. חסך המון! כסף.
אמנם לא בתקופה שלכם (היינו באוקטובר) לקחנו חדר אחד עם מרפסת (קומה 9) וחדר אחד פנימי ממולו. יצא לנו בסביבות 3600$ לשני החדרים ! (הינו בקרוז על ה ALLURE לאותם יעדים).
הכל בזכות מעקב נון סטופ אחר מבצעים . - לחסוך את תופעת התורים שחוויתם בהתחלה בעליה לאוניה – הייתי לוקח את הקרוז מפורט לאודרדייל ! הם ערוכים לזה להפליא ! בתכנון שלכם, ממילא חזרתם למיאמי..
- טיול חוף – בקוזומל- היינו גם בפלאיה מיה. נסענו לבד במונית ולא דרך האוניה. מאפשר גמישות, והרבה יותר זול.
בג’מייקה – duns river מתוייר ע”י כולם. אנחנו לקחנו מדריך מקומי ונסענו ל blue hole. כמובן שיותר זול משמעותית מהטיול דרך האוניה
בלבדי – שכרנו בונגלו (יותר זול מקבנה). מדהים. - אינטרנט באוניה – השתמשתי ב travel router לשיתוף האינטרנט. משתמשים בקוד משתמשים אחד, וכולם מתחברים. זה טוב לגלישה בחדרים.
מחוץ לחדר, היה לנו עוד משתמש אחד, שאשתי היתה מחוברת אליו. - השתמשנו ב on board credit הנדיב שקיבלנו (חלקו המרנו להנחה ממחיר הקרוז) לרכישות באוניה (ג’וני רוקטס, דונאטס ועוד).
בסוף הקרוז, נשאר לנו קרדיט.. הולכים לקזינו, ותמורת עמלה (נדמה לי 7% ?!?) ממירים לדולרים מזומן. ככה הכסף לא הולך. - ירידה מהקרוז – בחרנו לקחת את המזוודות לבד.
בצורה זו ירדנו בין הרשונים, בלי תורים לכלום.
במקרה שלנו הרכב חיכה בחניה, אז צ’יק צ’ק היינו בדרכנו .
-
תודה על סיכום מושקע ומפורט שנעזר בו עוד בהמשך.
my east שלה לגבי האינטרנט?
travel router הכוונה לראוטר נייד שמשמש כנקודה חמה?
תוכל להסביר על זה קצת יותר?
תודה
עופר
-
אחלה סיכום ...שאלה: לקחתם הכל הכי יקר וטסתם.......טורקיש ?! -
אחלה סיכום ...שאלה: לקחתם הכל הכי יקר וטסתם.......טורקיש ?!סיכום נהדר !!!
לוקחת ממנו הרבה תובנות וטיפים.
תודה רבה !
פוריה
-
היא נחשבת לחברת תעופה מעולה, מה הבעיה?
לאנשים שונים יש רצונות שונים. לפעמים מחפשים טיסות לשעה ספציפית. -
סיכום מרשים. מוסיפה שאלה לגבי יוניברסל....לפי התיאור כאן, ומסיפורים אחרים, אפשר להבין שיוניברסל יכול לגרום נחת גדולה למי שמכיר ואוהב את הרי פוטר.
ומה קורה עם אלה שממש לא בעניין של הרי פוטר(כן, כן, יש כאלה?).
האם זה יוכל לרתק גם אותנו?
אם כן, באיזה משני הפארקים לבחור?
היינו ביוניברסל בלוס אנג’לס, ונראה שבאורלנדו זה שונה. אני צודקת?
-
גולן תודהתודה על הקישור לבלוג .
נהניתי מאוד גם מהבלוג שלך על תאילנד והשתמשתי בהמון מידע/טיפים ,
כל הכבוד על ההשקעה !
עדי
-
2 פארקים ביום אחדמתלבטת כרגע בעקבות הסיפור שלך לגבי יוניברסל- במבט לאחור, 2 פארקים ביום אחד עם המון מתקנים- האם זה לא יותר מידי? זה נשמע אצלך כמו ארגון של מבצע צבאי להצליח לעבור את כל המתקנים ביום אחד, ואני בכלל מהשלישות

-
המוצר שרכשתי
רצוי לציין כי זה מאפשר להתחבר ל WIFI קיים, ולייצר רשת WIFI פרטית.
עוד רצוי לציין, כי כנראה רויאל קריביאן נלחמת בתופעה וחוסמת עפי ה MAC ADDRESS יצרנים מסויימים.
המכשיר עבד מצויין כמה ימים ואז לא הצליח להתחבר.
או אז השתמשתי בתכונה המיוחדת שיש למכשיר הזה : MAC CLONING. כלומר הרשת החיצונית ראתה את ה MAC של הלפטופ שלי. זה פתר את הבעיה עד סוף הקרוז.
אגב, עוד רעיון לקרוז – אני הייתי עם לפטופ
ויש לי כבל של mini displayport->hdmi/זה אפשר לראות סרטים וכו על גבי הטלויזיה (מחברים לכניסת ה HDMI בטלויזיה).
המעבר ל INPUT אחר היה אפשרי בשלט של האונייה.
-
תודה על המידע.
עופר
-
ממש לא הרגשתי במבצע צבאי. כרטיס האקספרס אפשר לנו לעשות את היום הזה בצורה רגועה בלי תורים ובכיף גדול. בכל מקרה, זה יום מעייף...
-
אני אישית לא קראתי אף ספר של הארי פוטר ואני עדיין חושב ששני המתקנים המרכזיים של הארי פוטר הם המדהימים בעולם! פארק אי ההרפתקאות הוא ללא ספק הטוב מהשניים וגם יהיה חדש לחלוטין עבורכם אם הייתם ביוניברסל סטודיוס בקליפורניה
-
תודה!