לונדון טרולכארד 1+1
-
עברו מספר שנים מהביקור האחרון בלונדון ואני מבקשת מעט רענון בקשר לכרטיס הרכבות והאטרקציות 1+1.
- נוחתות בלוטון ומתלבטות האם להזמין שאטל בעלות של 40 פאונד לזוג או להגיע לתחנת קינג קרוס ברכבת ואז תחתית, מה העלויות?
- האם ניתן לקנות בלוטון בתחנת הרכבת את הכרטיס לתחתית או רק בתוך העיר?
- נכנסתי לאתר האטרקציות ומצאתי מספר אטרקציות שאנחנו רוצות, ועולות לא מעט ועל כן כדאי לנו לעשות (נוסעות אמא +בת 25). ראיתי שניתן לקנות כרטיסים לאטרקציות באתר של 1+1 והוא מחשב נוסע אחד עבור 2. אם אני רוכשת מראש את הכרטיסים,האם צריך גם להדפיס קופון או מספיק הכרטיס שרכשתי באינטרנט וכרטיס הטרולכארד?
- משהו נוסף שעלי לדעת(נוסעות ל4 לילות 5 ימים מלאים)?
- תודה
-
יש להגיע לכל תחנת רכבת עם תמונת פספורט (ואולי דרכון - מאיתנו לא ביקשו). משלמים בערך 33 פאונד למבוגר וחצי לילד.
מקבלים כרטיס עם התמונה ששומרים בארנק, כרטיס נוסף שאיתו משתמשים ברכבת התחתית וחוברת וואצרים לכל האתרים. בסוף החוברת יש וואצרים פנוים שיש למלא מספר פרטים עבור כל אתר שמעוניינים בו. לחלופין אפשר למלא ולהדפיס מהאתר של הרכבת.
הוואצר הוא על מחיר מבוגר לכן באתרים שבהם כרטיס ילד עולה חצי או פחות מהמבוגר זה לא יעזור (לדוגמא לונדון טאוור ואז מנצלים רק וואצר אחד). באחרים כמו לונדון איי מחיר ילד דומה למבוגר (ואז מנצלים 2 וואצרים של מחירי מבוגר).
במידה ומגיעים 4 אנשים לאתר יש לתת 2 וואצרים (למלא או להדפיס 2 עותקים).
במידה ונוסעים מחוץ לאיזורים 1+2 ברכבת קונים הרחבה של הכרטיס וכך זה מוזל (לדוגמא לווינסדור).
-
היי יפה
תהנו בלונדון!
- עלויות לרכבת- שאטל פנימי משדה’ת לתחנת הרכבת עולה 1.2 למבוגר וחצי לילד.(לא יודעת אם גיל 17 נחשב ילד- לבדיקתך). מחיר הרכבת כ12 פאונד למבוגר, חצי מזה לילד. ניתן לקנות את כרטיס הרכבת בשדה’’ת ואז זה כולל את מחיר השאטל.
- אני לא בטוחה. נראה לי שניתן בתחנת הרכבת של לוטון לקנות את הטראוולכארד (הנייר) כמו שקונים בתחנות הרכבת העילית בלונדון. בכל מקרה גם אם לא- אתם מגיעים לתחנה בלונדון ותיקנו שם..(או אויסטר שם)
- כן חייבים להדפיס גם את הקופון.
- משהו נוסף וחשוב שעלייך לדעת: הרעיון של ההטבה של 1+1 היה למי שמגיע ברכבת ללונדון,ומחזיק כרטיס של הNATIONAL RAIL. התיירים (שמגיעים כמובן במטוס...) משתשמשים בכרטיס הטראוולקארד שמונפק ע’י הנשיונל רייל. תנאי ההטבה למגיעים ברכבת בלונדון הם :אם אתה מחזיק רק בכרטיס הלוך ללונדון- אתה רשאי לנצל את ההטבה באותו יום. אם אתה מחזיק כרטיס הלוך ללונדון וחזור ביום אחר-אתה רשאי לנצל את ההטבה כל הימים שביניהם.לכן , למשל, אם תגיעו ללונדון מלוטון ברכבת- אתם אוטומטית זכאיות להטבה הזו ביום ההגעה.(כפוף להצגת הכרטיסים והקופון).אולי כדאי לנצל באטרציה היקרה ביותר שמתוכננת.
- אם אתם פחות משבוע בלונדון, יותר משתלם לצורך ההתניידות בעיר להשתמש באויסטר PAYG. כדאי לבדוק היטב את המחירים: ב1+1 אמנם משלמים על יחיד אך תמיד את התעריף הגבוה ביותר האפשרי. לעיתים ניתן לראות שהחיסכון הוא לא כמו שחשבנו. במיוחד אם השני הוא ילד שלא משלם מחיר מלא.
- ממליצה מאד לקרוא את המאמר הבא מטריפאדוויזר2-4-1 STEP BY STEP
-
מחזק את דברי קודמי המלומדים:
- רצוי מאוד להדפיס את הקופונים כבר בבית ולא לבנות על החוברת. קופון אחד לשני אנשים.
- ל -5 ימים הכי כדאי טרוולכארד שבועי לאיזורים 1-2. במקרה ויצאים מהאיזור, לקנות כרטיס הרחבה. יש לצרף תמונת פספוט.
- את הכרטיסים תוכלו לקנות בתחנת קינגס קרוס.
-
האמת שחמישה ימים זו בדיוק נקודת האיזון.
טרוול קארד (אזורים 1-2) עולה 33 פאונד .
והתקרה היומית של האויסטר PAYG היא 6.6, כלומר 33 לחמישה ימים.
-
העלויות שצויינו פה לשאטל הפנימי+הרכבת מגיעים ל 13.2 פאונד. על זה יש להוסיף את הנסיעה למלון. האם כבר לא כדאי לעלות בשאטל לעיר ב40 פאונד(20 לאדם)?
-
נכנסתי לאתר של 1+1, פתחתי אטרקציה, לדוגמא מאדם טוסו.
יש בדף רק את האפשרות לרכוש כרטיס, איפה אני מוצאת את הקופון?
-
תבדקי גם את האופציה למונית ספיישל, למשל דרך חברת batransfer. לדעתי לא הרבה יותר יקר משאטל שיכול להוריד אותך אחרונה הרבה זמן אחרי הנחיתה.
-
אם הנסיעה לעיר היא במונית /הסעה פרטית/ או כמו BA TRANSFER
מבחינת ניצול הזמן נראה לי שעדיף. מגיעים ישירות למלון .
לנו זה היה די טרטור ברכבת...אם כי הנסיעה ממש בנוף יפה
-
את צריכה לקנות באתר של המצע.
-
אני הייתי לוקח את השאטלבשביל גרושים להיות מטורטרים ב 3 כלי תחבורה עם 2 החלפות? ובטח גם עם מטען?
לא חבל על הזמן שלכן?
אני ממליץ לבדוק גם את האופציה של minicab, יהיה יקר יותר אבל אולי הנוחות והקיצור בזמן יהיה כדאי