ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    811
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • thyk
      thyk נערך לאחרונה על ידי

בחיפוש רכב גדול להשכרה מג’רסי סיטי, מצאתי כאן בלמטייל הצעה אטרקטיבית של אלמו.

יש לנו משפחה בארה”ב ומישהו מהם ינהג (ולא אני).

ולשאלות:

1. בחיפוש לפי אותם תנאים באתרים מקומיים (ארה”ב) המחיר גבוהה משמעותית. מה ההסבר לכך?
      2. לא ניתן להזמין את הרכב באתר למטייל ללא תעודת זהות ישראלית. האם אין הכרח שההזמנה תהיה על שם הנהג?
      3. בברור מול סוכנות אלמו (שם מצאנו את מבוקשנו דרך למטייל) בג’רסי סיטי, אין להם רכב גדול בתאריכים המבוקשים. מה ההסבר לזה?
      4. תודה לכל מי שיעשה לי קצת סדר בעניין ויום נעים.  
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

ישנם מספר סיבות להפרשים בין המחירים בארץ לאתרים בינלאומיים.  האם נכנסתם לאתר של אלאמו וניסיתם להזמין  יש הבדל מבחינת הביטוחים הנחוצים לתושב ישראל או לתושב ארה”ב.

אתם צריכים לברר טוב האם ניתן להזמין רכב מפה על ת.ז ישראלית ולהוסיף כנהג נוסף תושב מקומי  ואז יכול לפתור את הבעיה (למרות שנראה לי בעייתי בגלל הביטוחים השונים)

לגבי אי זמינות רכב בסניף –  מניח שלא ביצעתם הזמנה בפועל באתר למטייל כך שיתכן שלאחר בדיקה לא תקבלו אישור לרכב.

כמובן שקיימת אופציה שהקרובים שלך פשוט יעשו את ההזמנה.

• reuben13
          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

הוספת נהג עולה כסף, צריכים לברר בדיוק כמה. למיטב ידיעתי מדובר בכ-10 דולר ליום + מסים.

איני יודע אם אפשר להוסיף להזמנה בעל רישיון נהיגה של ארה”ב, זה צריך לברר דרך הסוכנות הרלוונטית.

בג’רסי סיטי מדובר בסניף מקומי, אני מניח לא גדול, אז יתכן שאין שם מבחר של רכבים. אפשר להזמין את הרכב בשדה”ת NEWARK, שם תמצאו את כל הסוגים.

• thyk
            thyk נערך לאחרונה על ידי

כפי ששניכם כתבתם

ולאחר שיחת טלפון שקיימתי עם אלמו ועם אופרן, הסתבר לי:

1. העלות אכן שונה לתייר ישראלי או להזמנה של אמריקאי. לתיירים זול משמעותית וזה נובע מהבדל בביטוחים.
            2. על רכב שהוזמן ע”י תייר ישראלי אסור שינהג אמריקאי (כנראה בגלל השוני בביטוח אך את זה הנציגים הטלפוניים לא ידעו להגיד).
            3. נאלץ להזמין רכב ע”ש הנהג האמריקאי ולשלם פי 2+. 
            4. תודה שעניתם.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון