תכנון טיול מקצה לקצה
-
שלום חברים. אני מתכנן טיול ל כחודש בארה"ב טיול מי קצה לקצה חשבתי להגיע ל ניו יורק לקחת טיסט פנים ל לאס וגאס ומשם לקחת טריילר ולנסוע איתו דרך כביש החוף לכיוון ושנקטון ואז ניו יורק ומי שם לחזור לארץ )) עכשיו השאלה שלי עם מישהו עשה משהו דומה ויכול לכוון אותי להציע מה עדיף כמה מה מו מי ?))) תודה ))))
-
תכנון טיול מקצה לקצההי דימה,
התכנון שלך לא הגיוני.
בשביל מה שאתה רוצה תצטרך 2-3 חודשים כדי לטייל במקומות אטרקטיביים ולא רק לנסוע.
אושרה
-
תכנון טיול מקצה לקצהלמה המרחק הוא סביבות 6000 קמ נגיד הנסיע עצמה היא שבוע ואז יש עוד 3 שבועות לטיול במקומות האטרקטיביים לא?
-
תכנון טיול מקצה לקצהממש לא!
האם אתה רוצה לראות בעיקר אספלט?
אתה צריך לתכנן ממוצע נסיעות של 200-250 ק"מ ביום, כדי להשאיר זמן לאטרקציות ונקודות עניין וגם כדי לא להתעייף.
זה לא קורס מ"כים, זה טיול.
בנוסף, יש מקומות שתהיה בהם יותר מיום אחד. אני לא יודעת מה אתה רוצה לראות בדרך, אבל, לאס וגאס תיקח לך 2-3 ימים, ניו יורק - עוד 3-4 ימים. כבר הלך שבוע...
ימים של טיסות וימים של איסוף והחזרת הקרוואן הם ימים שלא מטיילים בהם - תוריד עוד 4-5 ימים מהחישוב.
בנוסף, גוגל מראה לך את הדרך הקצרה ביותר, לא את היפה ביותר. אם תיסע בכבישים צדדיים ייקח לך יותר זמן, אבל הדרך תהיה יותר יפה.
בנוסף, טיול בקרוואן הוא טיול איטי יותר מאשר ברכב.
אושרה
-
תכנון טיול מקצה לקצההבנתי זה נשמע דיי הגיוני למרות ש ה שש אלך קמ זה כביש צדדי לא של גוגל . אז עכשיו שאלה אחרת עם אני עדיין רוצא לראות מקסימום תוך חודש ואני רוצא להישאר עם רעיון הטריילר איך כדי לתכנן טיול כזה ?
-
תכנון טיול מקצה לקצהבעיקרון, להישאר רק בצד אחד של היבשת.
היעד תלוי בתקופה בה אותה נוסע וגם בהעדפות שלך. מה אותה רוצה לראות ולחוות.