כרטיס טיסה לכיוון אחד
-
היי
מישהו יודע האם אפשר להזמין כרטיס טיסה לתאילנד רק לכיוון אחד ?
תודה רבה לעונים
-
להזמין ודאי שאפשר, אבל כנראה שלא ייתנו לך להיכנס לתאילנד ללא כרטיס חזרה… הבנתי שיש אפשרות לקנות בסוכנות נסיעות “כרטיס פיקטיבי”, אבל לא הבנתי מה זה.
-
כן זה מה שהתכוונתי לשאול האם יכניסו אותי…
העניין הוא כזה אני רוצה לטייל ב2 מדינות תאילנד ופיליפינים ואין לי מושג כמה זמן ארצה להישאר בכל מדינה לכן לי פחות מתאים כרטיס שבו החזרה נקבעה מראש (כרטיס הלוך וחזור)…
התכנון שלי הוא קודם כל לטוס משדה התעופה של ישראל ישר לבנגקוק ואז לטייל בכל תאילנד ורק מתי שאני ירגיש שמיציתי את תאילנד, רק אז לטוס לפיליפינים, ומהפיליפינים חזרה לישראל.
השאלה איך אני עושה את זה מבלי לסגור מראש כרטיסי טיסה חזור….
-
זה לא משנה מתי תרגיש שמיצית את תאילנד (ויש פה אנשים שמטיילים עשרות שנים ולא ממצים), ממילא הוויזה שאתה מקבל בכניסה היא 30 ימים.
ותאמין לי שהתוכנית שלך לא חריגה וכן מתאים לך כרטיס הלך-חזור
(טיול ראשון שלך, נכון?) -
גם לפיליפינים לא תכנס ללא כרטיס חוזר.
קנה כרטיסים עם אפשרויות לשינו תאריכים. הם יקרים יותר אבל יענו על רצונך ועל דרישת השלטונות בשתי המדינות.
-
הייתי קונה כרטיס MULTY CITY.
טיסה מתל אביב לפיליפינים. תקבל 59 יום ויזה חינם.
טיסה מפיליפינים לתאילנד כעבור 59 ימים. תקבל 30 יום ויזה חינם.
אם תרצה להקדים את הטיסה לתאילנד תשלם דמי שינוי.
אם תרצה להישאר יותר מ 30 יום בתאילנד תוכל להאריך בהגירה
או שתוציא ויזה מסודרת מראש (בישראל או בפיליפינים)
שתקנה לך 60 יום עם אפשרות הארכה.
-
למרות שאפשר לקנות כרטיס חד כיווני רוב חברות התעופה מסרבות לעשות צ'ק אין כאן בארץ.
-
דבר אחרון שהייתי רוצה לשאול: האם הוצאת ויזה לתאילנד יכולה לעזור לי עם עיניין הכרטיס בכיוון אחד?
פשוט שמעתי שמי שמוציא ויזה לתאילנד יכול להיכנס עם כרטיס חד כיווני ללא בעיות..
האם הויזה יכולה לעזור לי במקרה הזה ?
או שעדיין בכל מקרה צריך לקנות כרטיס הלוך וחזור?
תודה רבה לכולם...
-
על זה יכול לענות לך בוודאות רק פקיד ההגירה בכניסה, כשתגיע תשאל אותו.
כל תשובה אחרת כאן תהיה ניחוש. החוק ברור כמעט בכל העולם – למדינה יש זכות לראות כרטיס יציאה משטחה. -
באותו עניין: האם ידוע למישהו על סירוב כניסה למי שבא עם כרטיס פיקטיבי? שמעתי על מקרים כאלה בדרום אמריקה, שבהם התנו את הכניסה ברכישת כרטיס יציאה אמיתי.
-
במקום כל זה – יש אופציות יותר פשוטות ועם פחות ספקולציות של “יתנו לי להיכנס או לא יתנו":- קנה כרטיס חזור גמיש או כזה שמאפשר פעם אחת שינוי תאריך חזרה, הלוך-חזור לתאילנד. כן, כרטיס גמיש עולה יותר מכזה שבו אי אפשר לעשות שינויים. אבל זה לדעתי עדיין ייצא זול יותר מלקנות כל פעם טיסה אחת בנפרד. מאחר וממילא אסור לך להישאר ללא ויזה ליותר מ-30 יום בתאילנד, תחליט שאתה נשאר את כל ה-30 יום בתאילנד, או 21 יום, כך או כך זה שבוע לפה שבוע לשם, ותקנה כבר כרטיס הלוך מתאילנד לפיליפינים. כשתרצה לחזור, תקנה כרטיס מהפיליפינים לבנגקוק ומשם תפעיל את כרטיס החזרה לארץ. אסייג שאין לי מושג מה התנאים בפיליפינים ולכמה זמן הויזה שם, יכול להיות שגם שם יש לך את אותה בעיה בדיוק.
- שוב, ממילא יש לך 30 יום – קנה כרטיס לפחות שיוצא מתאילנד בזמן אל הפיליפינים אם אתה לא מוכן לקנות את השאר. אתה תמיד יכול לקנות כרטיס שמאפשר שינוי, או סתם כרטיס ממש זול שלא יכאב לך אם לא תגיע לטיסה (למרות שכמו שאמרתי, יש לך 30 יום בתאילנד, זה כולה יהיה שבוע לפה שבוע לשם).
- קנה כרטיס חזור גמיש או כזה שמאפשר פעם אחת שינוי תאריך חזרה, הלוך-חזור לתאילנד. כן, כרטיס גמיש עולה יותר מכזה שבו אי אפשר לעשות שינויים. אבל זה לדעתי עדיין ייצא זול יותר מלקנות כל פעם טיסה אחת בנפרד. מאחר וממילא אסור לך להישאר ללא ויזה ליותר מ-30 יום בתאילנד, תחליט שאתה נשאר את כל ה-30 יום בתאילנד, או 21 יום, כך או כך זה שבוע לפה שבוע לשם, ותקנה כבר כרטיס הלוך מתאילנד לפיליפינים. כשתרצה לחזור, תקנה כרטיס מהפיליפינים לבנגקוק ומשם תפעיל את כרטיס החזרה לארץ. אסייג שאין לי מושג מה התנאים בפיליפינים ולכמה זמן הויזה שם, יכול להיות שגם שם יש לך את אותה בעיה בדיוק.
-
רוב חברות התעופה לא יעשו לך צ'ק אין עם חד כיווני גם אם הוצאת ויזה מראש כי אם יש בעייה בכניסה לתאילנד ההגירה התאילנדית מחייבת את חברת התעופה להטיס את הנוסע חזרה בטיסה הראשונה האפשרית ואם יש חד כיווני חברת התעופה תצטרך לעשות את זה על חשבונה.בשום פנים ואופן לא לטוס עם חד כיווני.