כרטיסים ליורודיסני - עזרה...
-
מנסה לקנות כרטיסים ליורודיסני, מקישורים שהומלצו לי, אך יש שם רשימת אפשרויות רבה ואיני יודעת מה כולל כל כרטיס ומה ההבדלים בינם…
נוסעים ב 30.5 ודיסני מתוכנן ל 1.6
האם ההבדלים בין הזמנה און ליין משמעותית לעומת רכישת הכרטיסים בקופות במקום??
האם כדאי להזמין כרטיס משולב עם השטאל או דרך הגעה אחרת??
מגיעה עם בנים 18, 13…
תודה לעוזרים

-
ל 1 יוני את יכולה לרכוש כרטיס מיניכרטיס מיני הוא גם הרבה יותר זול, יש לך אופציה לרכוש כרטיס שכולל את שני הפארקים באותו יום, וגם לא צריך לחכות בקופה.
כל התנאים בקישור שנתתי.
כדי לדעת אם כדאי או לא כדאי שאטל צריך לדעת מה האופציות האחרות שלכם.
למשל לי לא היה כדאי לרכוש כרטיס לשאטל כי רכשנו כרטיס תחבורה לשבוע שכלל גם את דיסני (וגם את ורסי), לא ראיתי צורך לשלם פעמיים.
-
לא בטוחה שגילאי הילדים רלוונטיים לדיסני, בדיסני יש מעט מתקני אקסטרים והרוב מתאים לילדים הרבה יותר קטנים.
אולי ביום אחד עדיף להתמקד בחלק של פארק הסרטים שגם בו יש מתקנים אבל גם הופעות שמדגימות אפקטים ופעלולים בסרטים או לקנות כרטיס משולב כי אתם מחוץ לעונה ויש מצב שתספיקו ביום אחד את שניהם.
-
תודה רבה
הבנתי שלא ניתן להזמין באותו יום הביקור כרטיסים, זא שמעל יומיים קודם זה אפשרי?
לבצע ההזמנה און ליין ולהדפיס האישור?
זה יספיק?
לגבי ההגעה לשם.. הכל פתוח עדיין, לא סגרתי דבר... מהי הדרך הכי טובה/יעילה/זולה? ישנים בדירה בפריז
רב תודות
-
דיסנילנד פריזשם הפארק השתנה מיורודיסני לדיסנילנד פריז כבר לפני 10 שנים.
יש בפריז קו RER A שמגיע ממש עד פתח הפארקים. ממש נוח.
-
כשאני קניתי היה אפשר גם יום לפניכך שאם אפשר להדפיס במלון גם היה בסדר.
התנאים משתנים כל הזמן, תבדקי בקישור מה התנאים העדכניים לרגע הרכישה.
לנו היה הכי נוח להגיע ב RER בקו A. מהיר ומגיע עד לדיסני.
אם את קונה כרטיסים רק לאותה נסיעה ממליץ לרכוש מראש כרטיס הלוך ושוב או כרטיס חזרה כי כשכולם יוצאים ביחד מהדיסנילנד יש תור ארוך ליד הקופות.
את צריכה לבדוק כמה נוח לך להגיע מה RER לדירה שלכם בפריס.
קניתי לכולם כרטיס NAVIGO לשבוע (יום שני עד יום שני) שכלל את כל ה ZONES כולל ורסי ודיסני (כל הÎle-de-France ) במחיר שנראה מצחיק (פחות מ 30 יורו לאדם) לכל כך הרבה נסיעות וכל כך הרבה מרחק.
כנ”ל עוד פעם, את צריכה להכנס לאתר האינטרנט של התחבורה RATP ולחפור, לפעמים המידע לא באנגלית ומי שלא דובר צרפתית צריך להיעזר בתרגום.
בגדול אם משקיעים ומבררים מידע עדכני חוסכים הרבה מאות של יורו והרבה מאוד זמן טיול יקר.
אני לא התחרטתי על אף דקה שביליתי מול המסך, השתלם בגדול.
-
ממליץ לוותר על יורו דיסני מפוצץ שם תמיד ממליץ מאוד על פארק אסתריקס (יותר יפה יוצר זול ויותר קרוב)