טיול 42 האיים/7 האיים/ 4 האיים
-
הי,
אני כבר ממש מבולבלת אני וחבר שלי מגיעים בחודש פברואר לתאילנד. נגיע גם לפוקט וגם לקוסמוי. מאיזה אי כדאי לקחת את הטיול של ה42/7/4 איים? ומה ההבדל ביניהם?
-
טיול 42 האיים/7 האיים/ 4 האייםטיול 4 האיים יוצא מפורט עדיף לקחת עם סירה גדולה איטית.. טיול 7 האיים יוצא גם מפוקט וגם מקופיפי אני לקחתי אותו מקופיפי באמת הטיול הכי כייף שעשיתי! ממליץ בחום ספידבוט ככה שתוכלי להיכנס ממש לכל האיים.. טיול 42 האיים מקוסמוי מחר אני עושה חחח יוכל לעזור בהמשך..
יש הרבה הבדל בין 4 האיים ל7 האיים כל אחד כמובן במקום אחר הם גם שונים באופי שלהם.. אני ואשתי נהנו יותר מ7 האיים אבל זה באמת אישי... אם יש לך זמן תעשי את שנייהם!! וגם את 42 האיים!
-
טיול 42 האיים/7 האיים/ 4 האיים4 האיים זה הטיול לאי של ג'יימס בונד.זה הטיול היפה ביותר.קחו אותו כפי שהומלץ עם ספינה איטית ולא ים ספיד בוט. 7 האיים זה למעשה טיול לקופיפי.נחמד.ספיד בוט אכן עדיף. שני הטיולים הללו יוצאים מפוקט.אפשרי גם מקופיפי. 42 האיים יוצא מקוסמוי.קחו אותו עם ספינה איטית. כל הטיולים כוללים ארוחת צהריים מצויינת ושתייה חופשית במשך השייט.
-
טיול 42 האיים/7 האיים/ 4 האייםתודה רבה!!
-
7 האיים רק מקופיפישהטיול יוצא מפוקט מדובר ביום מייגע ומבוזבז !
כמו כן רצוי מאוד לשים לב שכל טיול שכזה מבוצע ע''י מספר חברות שונות,
זאת אומרת נניח שאם הגעת לסוכנות נסיעות X ואתה רוצה לרכוש נניח את אחד הטיולים הנ''ל, תבקש תמיד לדעת האם הם משווקים או מוכרים גם אופציות יקרות יותר לאותו טיול ומה ההבדלים בין הצעה זולה להצעה יקרה יותר,
לפעמים ההבדלים מבחינה כספית לא מאוד משמעותיים אבל מבחינת איכות הטיול משמעותי מאוד. -
טיול 42 האיים/7 האיים/ 4 האייםמה עלות הטיול 7 האיים? 42 האיים?
ואם איזה סוכנות סגרת? (ממליץ)
נ.ב
אני מתכוון לצאת לטיול מקופיפי