עצירת ביניים בפנמה סיטי
-
אנו מתכננים טיול משפחתי עם ילדים בוגרים במרכז אמריקה.
האם כדאי לעשות עצירת ביניים בטיסה חזרה בפנמה סיטי ללילה אחד?
(בשל אילוצי זמן אין לנו אפשרות לעשות עצירה ארוכה יותר).
אודה על קבלת המלצות לגבי סיורים בעיר/בתעלה.
בנוסף, הבנתי כי בפנמה סיטי ישנם מקומות טובים לערוך קניות - האם הם העיר או קרובים לעיר?
מה הנגישות בתחבורה ציבורית?
תודה מראש
-
עצירת ביניים בפנמה סיטיהאם כדאי- זה תלוי בנוחות שלכם. אם זה נותן לכם יום מלא ותוכלו לעשות ביקרו בתעלה וקצת להסתובב בעיר - אז הרווח שלכם. אם זה עצירה שתגיעו מאוחר בעיקר ללילה ולמחרת זה אורחת בוקר ויציאה לשדה ( כי אתם ממשיכים בטיסה בינ"ל וצריכים להיות כשעתיים מראש)- אם זה המצב- הייתי מוותר, במידה ויש לי אפשרות אחרת לטוס....
-
עצירת ביניים בפנמה סיטיתודה.
אכן הכוונה היא לצאת למחרת בערב ולא על הבוקר כדי להספיק משהו.
-
עצירת ביניים בפנמה סיטיסיור לתעלה יקח כחצי יום,
ואם אתם צריכים להיות בשדה בסביבות 5 אחה"צ- אז בניקוי ארוחת צהריים, לא תספיקו עוד הרבה...
-
עצירת ביניים בפנמה סיטיתודה רבה. אם כך אולי נוסיף לילה.
האם יש המלצות לדברים נוספים לראות או לעשות?
קראתי בטיפים באתר שיש קניון -האם יש נגישות אליו בתחבורה ציבורית? מה המרחק שלו מהעיר?
תודה רבה
-
עצירת ביניים בפנמה סיטיאם אני מבין נכון את מתכוונת לקניון לצורכי קניות- האם לקניון אלברוק? אם כן, הוא ליד תחנת האוטובוסים- אז אין בעיה להגיע אליו באוטובוס...
מעבר לנסיעה לתעלה- יש אפשרות לצאת מפנמה ססיטי גם לטיולי טבע יומיים- על הנהר לכיוון צפון, או באזור הכפר גמבואה וכו'. אתם יכולים לסייר בעיר עצמה, לשוט לאי טאבוגה... תלוי איך אתם עם הזמנים מבחינת יציאה אל מחוץ לעיר...
-
עצירת ביניים בפנמה סיטיתודה רבה
-
עצירת ביניים בפנמה סיטילביקור בתעלה כדאי להגיע בבקר מכיוון שהספינות חוצות אותה בעיקר בבקר ואז אפשר גם לראות איך זה עובד. חוויה ממש. יש שם גם סרט ומוזיאון יפה
-
עצירת ביניים בפנמה סיטיתודה רבה