ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול איטליה 12 ימים

פורום אירופה
    4
    8
    2020
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Saar_3745044
      Saar_3745044 נערך לאחרונה על ידי

היי אפשר המלצה לטיול בצפון איטליה 12 ימים

אנחנו נוחתים בונציה וממריאים חזרה ממילאנו.

אפשר המלצה למסלול? כרגע אנחנו ישנים בונציה 2 לילות ומשם ממשיכים לאזור הדולמטים מתכננים שם יומיים-שלושה אחכ לרדת לגארדה לכמה ימים ולסיים במילאנו.

פתוחים להצעות למסלולים והמלצות בכללי 

תודה לעוזרים 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dorongm
        dorongm נערך לאחרונה על ידי

היי סער

כדי שהעזרה שתבוא תהיה אפקטיבית צריך כמה פרטים מקדימים,

מי זה אנחנו (זוג, משפחה, ילדים) מה אוהבים (עיר, הרים, נופים) מחפשים חוויות אקסטרים, טיולים רגליים.

כמו כן מתי נוסעים, אין דין טיול קיץ כטיול חורף

דורון

• Saar_3745044

היי אנחנו זוג צעיר(גילאי 22) , רוצים בעיקר נופים ואטרקציות מעניינות,אקסטרים,טיולי אופניים,טיולים ברגל וגם בילוי קצת בערים (רוצים לטעום קצת מהכל) 

נוסעים ב27.08-07.09 .

אם אפשר גם עזרה האם כדאי להזמין מלונות באזור הדולמיטים או שעדיף שנמצאים שם ? ואיזה חברות רכב מומלצות יש באיטליה ?

תודה על העזרה

• telo
            telo נערך לאחרונה על ידי

תתחילו מבדיקה אם חברות השכרת רכב משכירות למטיילים בגילכם, ואם כן אז כמה זה עולה. אפשר לטייל באיטליה בלי רכב אבל זה ישפיע על התיכנון.

• Saar_3745044

מתכננים לטייל עם רכב .. בדקנו המחיר לא זול מדי אבל מתאים לנו ..

צריך עצות קצת לתכנון הטיול עצמו איפה כדאי להישאר יותר.. איזה מקומות מומלצים יש בדרכים בדולמיטים

• אלין וסער
                אלין וסער נערך לאחרונה על ידי

היי סער (אחלה שם, אגב..)

עשינו טיול דומה לפני שנה, האיזור מקסים ומומלץ בחום. מפנה אותך לבלוג סיכום הטיול שלי:  http://www.lametayel.co.il/%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7 %94+2016++13+%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D+%D7%A9%D7%9C+%D7%A9%D7 %9B%D7%A8%D7%95%D7%9F+%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D+%D7%97% D7%9C%D7%A7+%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F

תהנו,

סער

• Saar_3745044

קודם כל תודה על העזרה עזרת לי מאוד והטיול שעשיתם נראה מדהים.

אנחנו כרגע עושים יומיים ראשונים בונציה, ביום השלישי עולים לדולמיטים, חשבתי בהתחלה להקדיש יומיים שינה לקורטינה ואחכ להמשיך לעוד לילה בעמק גראנדה  או באגם טובל או אפילו לילה בשניהם. ואחכ לרדת לישון באגם גארדה 3-4 לילות ולסיים בלילה במילאנו-ממריאים חזרה ממילאנו .

מה חושב על הסגנון? ושאלה קטנה נוספת הסתכלתי במפה וחשבתי אולי לעשות קפיצה לגרוסגלנקר באוסטריה באחד מהימים שאני בוקרטינה, שווה להגיע לשם?

• אלין וסער
                    אלין וסער נערך לאחרונה על ידי

התוכנית בגדול נראית לי טובה. בוונציה היינו בטיול קודם וממש לא התלהבנו בלשון המעטה, כך שאני לא הייתי ״מבזבז״ שם יומיים, אבל זה כמובן עניין של טעם אישי.

קח בחשבון שהנסיעות בדולומיטים הן יחסית ארוכות, ולכן טיול כוכב פחות מתאים לאזור הזה, ועדיף טיול מתגלגל (כפי שאכן תכננת). בספטמבר כבר קצת פחות עמוס, ואפשר לקחת סיכון ולא להזמין מראש מקום לינה, אלא בכל בוקר לפתוח את Booking.com ולהזמין מקום לינה לערב, בהתאם להתקדמות. הפנסיון ליד אגם תובל מדהים ומומלץ בחום, אבל שם יכול להיות שכן כדאי להזמין מראש, כי זה מקום לא גדול, והיחיד ליד האגם.

4 לילות ליד אגם גארדה נראה לי קצת יותר מדי – האטרקציות התיירותיות עמוסות, הכבישים פקוקים ולטעמי יש פחות מה לעשות לזוג צעיר (אלא אם אתם בעניין של להימרח יום שלם על החוף בריבה דל גארדה – שגם זה בסדר גמור..) ועדיף עוד יום או אפילו יומיים בטבע הפראי של הדולומיטים. אבל שוב – זו בחירה סובייקטיבית לגמרי שלי. 

לגבי הקפיצה לאוסטריה – לא יודע, לא היינו. הטיפ שלי בעניין הזה הוא להימנע מנסיעות ארוכות מדי. יש המון מה לראות בכל מקום וחבל לבזבז את הזמן בנסיעות מייגעות.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון