ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון מזרח סין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    6
    2231
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • novo7
      novo7 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

האם יש מישהו שטייל באזור שמצפון לבייג׳ין ויכול לתת טיפים או להפנות למקורות מידע? מתכננים טיול של כשבועיים ( יודעת שזה לא מספיק, אבל זה הזמן שעומד לרשותנו...). 

היינו שלושה חודשים ביונאן, סצ׳ואן וחונאן ואנחנו רוצים לראות אזור קצת שונה מבחינת התרבות והנופים.

תודה מראש 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • josh132432
        josh132432 נערך לאחרונה על ידי

בצפון סין תמצאו את חרבין (HARBIN) – אפשר למצוא הרבה טיפים לדעתי בTrip Advisor אבל אני לא בטוח שזאת העונה הכי טובה לטייל שם, יש להם פסטיבל קרח ענק בחורף (זה אזור מאוד קר).

אתם יכולים גם לנסות למצוא אזור בגבול בו ניתן להסתכל על צפון קוריאה (יש שם כמה ערים שאפשר לדעתי להסתובב בהם, כשהגבול בין סין לצפון קוריאה זה נהר).

• josh132432
          josh132432 נערך לאחרונה על ידי

אתם יכולים גם לבדוק לגבי Dalian – היא צריכה להיות עיר נמל יפיפיה.

אני טיילתי ב Qingdao שהיא גם עיר נמל מדהימה דרומית ל- Dalian…

אתם יכולים להסתכל קצת במפת סין ואולי גם ב- Lonely planet לגבי צפון סין.

• novo7
            novo7 נערך לאחרונה על ידי

תודה! בהחלט נבדוק בלונלי פלנט, הבעיה שגם כשטיילתי בסין בעבר המידע בו היה הרבה פעמים מטעה, אז חשבתי לקבל הכוונה מאנשים שטיילו שם. 

ראיתי שבמחוז ג’ילין יש שמורה מעניינת, אבל לא מצאתי יותר מידי מידע עליה.

• Papkin3267264
              Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

אני טיילתי במחוזות חביי ושאנדונג

• ניתאי א
                ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

אם אתם טסים באיזור אוגוסט תבדקו בdalian מדי שנה יש שם פסטיבל בירה. שווה לבדוק מתי זה יוצא השנה.

הלונלי פלאנט שימש אותי נהדר בטיול שעשיתי לפני 3-4 שנים. ברור שמקומות לינה ומחירים שמופיעים לרוב לא נכונים כמו בשאר ספרי הלונלי פלאנט, אבל המידע על הערים, האטרקציות והמפות מאוד שימושיות. קרה שהגעתי לעיר כלשהי בסין ובכל מקום לינה שהופיע בספר לא איפשר לינה של זרים ורק בתי מלון יכלו לארח אותי.

אני יכול להמליץ לכם לטייל גם במערב סין. במחוז גנסו והמחוז המוסלמי שמעליו. הייתי רק בגנסו שגם בו יש השפעה מוסלמית. מאוד יפה שם וממליץ בחום.

לצערי הרב כשטיילתי סגרו את ההגעה למחוז המוסלמי בגלל פיגועים נגד המשטרה אז לא הגעתי לשם.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון