אלקטרז - מי, מה, כמה ולמה?
-
1. מה היתרון ברכישה של ביקור במסגרת חברה למול ביקור עצמאי?
2. כמה זמן מראש לרכוש את הכרטיסים?
3. כל תובנה תתקבל בברכה.
סופ"ש נעים.
-
אלקטרז - מי, מה, כמה ולמה?1. אין ביקור עצמאי. מגיעים כולם באותה סירה, לוקחים מדריך קולי, וזהו. אפשר להסתובב לבד ואפשר ללכת לפי ההנחיות. מעבר לזה- אין הדרכה או מחויבות כלשהי לקבוצה, ואפר לחזור באיזו סירה שרוצים ככה שאין הגבלת זמן.
2. אם אתם יודעים מתי תהיו- אז כמה שיותר מוקדם. לפעמים הכרטיסים נגמרים באתר כמה חודשים לפניי (במיוחד בקיץ ובמיוחד בסופשים).
3. ממליצה מאוד. המקום יפה, הנוף יפה (במיוחד ביום בהיר. לכן ממליצה לא לצאת בשעות מוקדמות מדי כשעדיין קצת מעורפל) והסיפור מעניין...
-
אלקטרז - מי, מה, כמה ולמה?יש סיורי יום וסיורי ערב.
סיורי הערב יקרים יותר מבוקשים יותר וכוללים חלק מודרך ומבחר של פעילויות כגון ביקור בבית חולים של הכלא או סיור מודרך בעקבות ניסיות הבריחה המפורסים.
ממולץ להזמין הרבה זמן מראש.
החיסרון הגדול של סיור הערב שצריך לתכנן את היום סביבו.
אטרקציות מסוג זה שצריך להגיע בשעה קבועה מראש הרבה יותר נוח לעשות דבר ראשון על הבוקר.
אני עשיתי את סיור הערב
ובדיעבד אני חושב שהחסרונות עולים על היתרונות ועדיף להסתפק בסיור יום. גם יותר זול וגם יותר נוח מבחינת רצץ הטיול.
נ.ב
במידה ובוחרים את סיור הערב בגלל שהאי חשוף לרוחות הטמפרטורה שם הרבה יותר נמוכה מהחוף. חשוב להצטייד בלבוש חם.
-
אלקטרז - מי, מה, כמה ולמה?העצה שלי: צא לאי בסיור המוקדם ביותר. רוב האנשים יתעכבו בסרטון שמוקרן אי שם באולם בתחילת הסיור - ואתה תוכל להמשיך קדימה לאתרים האחרים ריקים מתור. תענוג אמיתי לטייל בלי הצפיפות הרגילה. תזמין כרטיסים כמה שיותר מוקדם.
-
תודה לכולם! -
תודה לכולם!המכירה באתר של הכלא נפתחת 3 חודשים קדימה, ובדרכ חודש-חודשיים קדימה הכל כבר מלא...מה שאומר ש"חלון הזדמנויות" לקנות כרטיס הוא בדר"כ בין חודשיים לשלושה לפני הביקור.
-
אלקטרז - מי, מה, כמה ולמה?כמה טיפים קטנים וחשובים ..
להזמין כרטיסים באינטרנט לבוא לקופה עם הטופס ולקחת כרטיסים .
כמובן לבוא בזמן רצוי מוקדם בבוקר בכדי לא לבזבז זמן במהלך היום .
לקחת אוזניות ,לסייר , להתרשם ולצלם ולא לשכוח להחזיר בסוף הסיור .
לשים לב למועדי החזרה לעיר ולקחת בחשבון את זמן ההגעה לסיפון.
תהנו הסיור מעניין ובגדר חובה בביקור בס.פ.
-
אלקטרז - מי, מה, כמה ולמה?ואם נתקעתם בלי כרטיס, לא לוותר ולנסות להגיע לפני זמני ההפלגה.
לפעמים יש כרטיסים שנמכרים במקום ע"י אנשים שנתקעו איתם, או
שמחזירים לקופות מסיבות כלשהן. לא סיכוי מאוד גבוה, אבל קורה.