ויזה וכסף לחצי שנה בהודו?!
-
שלום
מתכנן לטוס להודו לחצי שנה ביולי. אני לא מצליח למצוא את הדרך להוציא את הויזה.
באתר של השגרירות ניתן להוציא רק ל60 יום. ויש חברה שמתעסקת בויזות בבלעדיות שלא עונים לטלפון!!??
אולי מישהו יכול לכוון אותי לויזה לחצי שנה?
ובנוסף אשמח לקבל אומדן מחיה לחודש (התכלבות ± ללא מתנות וטיסות פנים)
הפעם הקודמת שביקרתי בהודו היתה לפני 11 שנים. היה הרבה יותר פשוט מבחינת הויזה! ומחיה חודשית עמדה בערך על 100$
תודה
-
בשאלות הנפוצות בצד שמאל ====> -
כמעט כל סוכנות תשמח לסדר לך ויזה תמורת עמלה מסוימת.טיילת בהודו לפני 11 שנה ב- 100 דולר לחודש? אז היתכלבת באם אמא של ההתכלבות.
-
אני אנסה להיות קצת יותר תכליתי: הוצאת הויזות להודו נעשית כיום לא דרך השגרירות, אלא דרך זכיינים. כיום מי שמנהל את העניינים היא חברת ש.מ אשרות שמשרדה הראשי נמצא בת”א ויש לה גם משרד בירושלים. קודם כל צריך למלא טפסים, והרבה, וזהו תהליך מאד מייגע. אפשר למלא את הטפסים דרך האתר להוצאת הויזה שיש אליו קישור מאתר השגרירות אבל אפשר גם לעשות זאת במשרד של ש.מ אשרות שברח’ דרויאנוב שבת”א (לא רחוק מבן יהודה-בוגרשוב), רק צריך לקחת בחשבון שזה לוקח זמן ויש תור. אחרי שממלאים את הטפסים מגישים אותם במשרד, והם כבר ידאגו לויזה (בד”כ לוקח סביב 5-7 ימי עבודה. אם ממהרים אפשר אולי לקצר בתוספת תשלום).
לגבי העלות בהודו: גם לי נראה מאד מוגזם שהצלחת להגיע לעלות של 100$ לפני 11-12 שנה – זה ממש לא הגיוני! מהנסיון שלי (והייתי בתקופה זו בהודו) היה אפשר לחיות בצמצום רב בחלק מאזורי ההימלאיה בפחות מ 300$ וגם זה בצורה מוגבלת ביותר. ברוב הודו המחיה לתרמילאים בצמצוםעמדה אז על סביב 400$ לחודש ± – תלוי באזור. היום אפשר לחיות בהודו בצמצום רב סביב 500$ לחודש, ושוב – תלוי איפה: בערים הגדולות ובחופים הרבה יותר יקר. בהימלאיה ובחלק מהמקומות הפחות מתויירים אפשר לחיות יותר בצמצום

-
בסה''כ שלושה טפסים ולא נורא.
-
תודה רבה! עזרת מאוד

ואתם צודקים. יש טעות בהודעה המקורית.
100$ לשבוע! בזמנו ולא לחודש. (בכל זאת 11 שנים עברו

יאלללההה צ'לו אינדיה!!!

-
נכון! זה דרך הטבע

-
היי
קצת לא ברור לי התהליך: מילאתי את כל הטופסולוגיה באתר ההודי ושילמתי את העמלה. בנוסף לכך קיבלתי אישור במייל (מהאתר ההודי) שהויזה שלי אושרה. למה בדיוק אני צריכה את ש.מ. אשרות?
-
תקציב של 100 דולר בחודש בהודו היה בתחילת שנות ה 80

-
הויזה שהגשת דרך האינטרנט מאפשרת לך שהייה מקסימלית של 60 יום בהודו.(אם אני לא טועה)
הויזה שנעשת דרך סוכנות הנסיעות מאפשרת לך שהייה מקסימלית של 180 ימים.
זה הסיבה שחלק עושים דרך סוכנות נסיעות