ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יעוץ למסלול במזרח ארה"ב

פורום צפון אמריקה
    7
    14
    2020
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אחוה
      אחוה נערך לאחרונה על ידי

קצת התאפסנו על עצמינו לגבי מסלול – נשמח מאוד לשמוע את דעתכם

הורים פלוס שלושה ילדים ( 18, 14,11) טיילנים ותיקים (מאלסקה ועד ניוזילנד וגם מה שבאמצע)

פעם שלישית בארה”ב עם הילדים (מערב, רוקיס, ניו יורק)

נחיתה בניוארק 12/6 לפנות בוקר

12/6 – נסיעה מהשדה לכיוון וושינגטון, עצירה בדרך באיימיש ובהרשי לסיור, לינה בוושינגטון

13/6 – סיור אופניים בוושינגטון, מוזיאון החלל, מוזיאון החדשות

14/6 – נסיעה חזרה לניו גי’רסי – עצירה בדרך פלדלפיה (יוחלט בדרך ע”י הילדים)

15/6 – יום ניו יורק עם הצגה של אלדין בסופו (לפני שנתיים היינו שמונה ימים שלמים רק בניו יורק לכן הפעם זה רק טעימה). חשבנו לבקר באום בה לא היינו בפעם הקודמת – הם צריך להזמין מקום מראש?

16/6 הבעל מצטרף לטיול ויוצאים לכיוון ההרים הלבנים, לינה בנורס קונווי (נשמח להמלצות)

17/6 – שבת מנוחה

18/6 – ההרים הלבנים – יום שלם בהרים הלבנים – ראיתי המון המלצות למסלולים חלקם בתשלום לא מבוטל – מה כדאי? על מה לא לוותר? לינה בנורס קונווי

19/6 – אולי קייאקים בבוקר, הר וושינגטון ונסיעה לפארק ארכדיה (היכן כדאי ללון)

20/6 – פארק ארכדיה

21/6 – פארק ארכדיה

22/6 – נסיעה לכיוון בוסטון – היכן לעצור בדרך? קצת בוסטון והבן עולה על טיסה לארץ (אנחנו ממשיכים)

23/6 – בוקר – בוסטון, צהרים – נסיעה לכיוון קייפ קוד

24/6 – שבת מנוחה בקייפ קוד

25/6 – טיול בקייפ קוד

26/6 – נסיעה חזרה לכיוון ניו ג’רסי (אולי לינה באטלנטיק סיטי)

27/6 – אטלנטיק סיטי ונסיעה חזרה לכיוון המלון בניו ג’רסי (ייתכן והיום הזה יוחלף בעוד יום ניו יורק)

28/6 – קניות בגרסי גארדן או יום ניו יורק

29/6 – פגישת עבודה וטיסה חזרה לישראל

נשמח לכל הערה, הכל ניתן לשינוי (לא נסגרו עדיין לינות Sad)

נשמח לשמוע על אטרקציות אפשרויות במסלול הזה – אופניים / סוסים (קאנו מצאתי)

תודה רבה על כל העזרה

אחוה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אחוה
        אחוה נערך לאחרונה על ידי

מקפיצה

אשמח לכל חוות דעת, טיפ.

תודה רבה

אחוה

• אנשיםטובים
          אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני לא מת על הכניסה הכפולה לניו יורק. זה מורכב ויקר.

את הרכב תשאירו בחניון (יקר)? תחזירו ותשכרו שוב?

היות ואני מבין שבסוף הטיול הביקור בניו יורק הוא אילוץ, אז אם אפשר הייתי מוותר על ההתחלה.

אטלנטיק סיטי נראה לי מיותר. לא הייתי שם, אבל אני אני מבין נכון למי שלא מהמר אים מה לחפש שם. מה גם שזו סטייה מאד גדולה מהדרך.

הייתי לוקח את היומיים של אטלנטיק סיטי וג’רסי גרדנס ומעביר אותם לניו יורק במקום תחילת הטיול.

מנגד תוכלו להשקיע את היום שהתפנה בתחילת הטיול בשופינג  (או בכל דבר אחר)

הרשי לא מרגיש לי שמתחבר. את נושא שעות הנסיעה הארוכות ביום הנחיתה כבר הזכרנו. והרשי מוסיף עוד כמעט שעה של נסיעה (לא כולל זמן הביקור). אבל האמת היא גם שהרשי פשוט לא נראה לי מעניין מספיק לגילאים שלכם.

• אחוה
            אחוה נערך לאחרונה על ידי

היי

תודה רבה על התגובה

לגבי הכניסה הכפולה לניו יורק – בגלל שכל הטיול הזה הוא בעצם תפירה של הרגע האחרון ונעשה עבור הבן שמתגייס (הוא חוזר לארץ לפנינו מבוסטון) היום הזה בניו יורק הוא הכרח. אנחנו נלון בניו ג’רסי שם נחנה את הרכב וניכנס לעיר בלי רכב (אבל הרכב יישאר ברשותנו, ההשכרה כל כך זולה שלא שווה להחזיר ולקחת)

אשמח לחוות דעת לגבי המסלול בערים הלבנים

ייתכן שנוותר על אטלנטיק סיטי ובמקומה נבלה בניו יורק עוד יומים.

תודה רבה

אחוה

• ציידת ערפדים
              ציידת ערפדים נערך לאחרונה על ידי

איזה רכב שכרת? הוא הולך להיות החבר הכי טוב שלכם במהלך הטיול הזה... 

ועכשיו ברצינות, יש לכם המון נסיעות שמאריכות את הדרך שלא לצורך. ביום הראשון אחרי טיסה, את מתכננת לנהוג לבד למעלה מ5 שעות. יש המון, המון אתרים יפים לעשות על הקו הישיר שמניוארק לוושינגטון.

אם אתם רוצים פארק שעשועים, יש את סיקס פלאגס. נראה לי יותר מתאים לגילאים של הילדים שלך. יותר רגוע זה גני לונגווד או אחוזת ווינטרטור. גם באזור פרינסטון, יש כל מיני אתרים נחמדים.

למה בעצם לא לנסוע ישירות לוושינגטון עם עצירה קצרה על הדרך? יש המון מה לעשות שם, בייחוד לגילאים של הילדים שלך, ולפי התכנית יש לך רק יום אחד מלא שם.

את ניו אינגלנד אני לא מכירה טוב, אבל לדעתי ממש חבל להדרים אח"כ עד לאטלנטיק סיטי. שוב זה המון נסיעה בשביל מעט מאד. את הקניות אפשר לעשות בוודברי, והאזור של קונטיקט, עמק ההדסון וצפון ניו ג'רסי משופע במקומות כייפיים. ממילא ים (אוקיאנוס) יהיה לכם בקייפ קוד.

עוד שבוע אתם נוסעים?! איזה כיף

• אחוה
                אחוה נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה!

כאמור כלום לא סגור, וכן אנחנו נוסעים עוד פחות משבוע (ראשון הבא)

אשמח לשמוע פרטים על – אחוזת ווינטרטור

לגבי סיקס פלגס – אולי בדרך חזרה – בדרך לשם זה נראה לי לא הגיוני לבלות יום טיסה בפארק שעשועים

יש לנו אכן רק יממה בוושינגטון ולכן רציתי ללון קרוב לווישנגטון  ביום הראשון. למחרת בבוקר ב9:30 יש לנו טיול אופניים. ברור לי שקמים מאד מוקדם ביום השני ולכן חיפשתי מקום לינה שיתן לי אפשרות לנסוע בבוקר אבל גם יצדיק את פיצול הלינה לשני מקומות שונים – אבל לא מצאתי,

לגבי הויתור על אטלנטיק סיטי -מתקבל ביותר

אשמח לשמוע רעיונות על טיול לאזור של קונטיקט, עמק ההדסון וצפון ניו ג'רסי משופע במקומות כייפיים – אנא הציעי לי רעיונות.

כאמור חוץ מלינה וושינגטון ולסופש בהרים הלבנים – כלום עדיין לא נסגר.

תודה רבה

אחוה

• מוני
                  מוני נערך לאחרונה על ידי

רעיון לעמק ההדסון

קבלי קישור לשרשור שעשה הגולש עודד על טיול מניו יורק לניאגרה. הימים הראשונים דנים בעמק ההדסון.

http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-361 5681/srch-

לגבי קונטיקט בהכנות של סיגל לטיול שלהם היו כמה וכמה הצעות-

שרשור 1 על קונטיקט

אפשרות למעגלי מערב קונטיק-

אפשרות לחופי קונטיקט

• אחוה
                    אחוה נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה

כבר הולכת לעשות שעורי בית

• jardine
                      jardine נערך לאחרונה על ידי

נסיעה מאקדיה לבוסטון ניתן לעצור בקייפ אליזבת, אחד המגדלורים המפורסמים של מיין

ראיתי המון המלצות למסלולים חלקם בתשלום לא מבוטל – מה כדאי? תוכלי אולי לפרט

מומלץ אחרי קייפ קוד לעצור לביקור בניופורט, רוד איילנד

• mayank
                        mayank נערך לאחרונה על ידי

יש לכם המון, אבל המון נסיעות כפולות וארוכות לטעמי, ובכלל עדיף לרכז את אותן הערים לכמה ימים ברצף, במקום לדלג הלוך ושוב.

קודם כל, ההערה הראשונה והמשמעותית ביותר – לא הייתי עולה על הכביש ונוהג מניוארק לוושינגטון לאחר טיסה. 

זאת נסיעה לא פשוטה גם בלי סיכון של ג’טלג ועייפות מטיסה מארוכה (לשם השוואה, לפני שנתיים נהגתי מפילדלפיה לאלבני, שזה מרחק דומה, וזה היה מתיש בצורה בלתי נסבלת, ואני לא חושב שהייתי מסוגל לעשות את זה אחרי טיסה). 

ביום הראשון הייתי מציע לכם לשהות בניו ג’רזי ולטייל בניו יורק, לערוך את הקניות בג’רזי גארדנס (סמוך יחסית לניוארק) או לכל היותר לנסוע לאזור פילדלפיה (כשעתיים עד שלוש נסיעה, כשאתם כבר נמצאים על הכביש המהיר הרלוונטי).

כמו-כן, האילוץ של הטיסה של הבן מבוסטון ב-22/6 נראה לי מגביל למדי. אם הטיסה בערב אז אולי תוכלו להספיק את פארק אכדיה וההרים הלבנים, בלו”ז מקוצר יותר, לפני כן. 

לא הייתי מקדיש זמן לאטלנטיק סיטי, ובפרט כי מדובר בנסיעה ארוכה למדי מניו יורק בשביל פרק זמן קצר. מעבר לזה, יש חופים מלהיבים יותר בניו ג’רזי (קייפ מאי) אך גם להם לא הייתי מקדיש יותר מדי זמן. 

אולי עדיף לכם לנסוע ללונג איילנד. מאוד יפה שם בתקופה הזאת, ותוכלו לבקר בפייר איילנד ובמונאטק. 

משהו בסגנון – 

12/6 – ניו יורק (בלי הצגה)

13/6 – נסיעה לכיוון וושינגטון כולל עצירות בלונגוורד גארדנס, הרשי ומחוז האיימיש (לנקסטר).

14/6 – נסיעה לוושינגטון וביקור במה שתספיקו

15/6 – וושינגטון ונסיעה חזרה לניו ג’רזי (אולי לינה בפילדלפיה?)

16/6 – הבעל מצטרף (באיזה שעה? אם זה בבוקר אז תצטרכו לישון קרוב לניוארק, אם בשעות הצהריים לא נראה לי ריאלי לנסוע לנורת’ קונוויי) ונסיעה צפונה.

17/6 – קייפ קוד.

18/6 עד 22/6 – פארק אכדיה וההרים לבנים, עם סיום בבוסטון. 

23/6 – בוסטון.

24/6 – שבת בקייפ קוד (אם לא תרגישו שמיציתם) או בניופורט.

זה משאיר לכם את כל הזמן מה-25/6 עד ה-28/6 פנוי לדברים נוספים באזור בוסטון, או עמק ההדסון או לונג איילנד. 

• אחוה
                          אחוה נערך לאחרונה על ידי

אני חוזרת ומדגישה שהכל נעשה באילוץ לכן יש כמה דברים שאין אפשרות לשנות.

1. הימים הראשונים הם בוושינגטון
                          2. 15/6 בבוקר הבעל מגיע מישראל לניו יורק
                          3. ב 15/6 אנחנו בניו יורק הוזמנה הצגה
                          4. 22/6 הבן טס הביתה

אני מתייחסת לחלק  של לנסוע לקייפ קוד משם לארכדיה ומשם להרים הלבנים וחזרה לבוסטון.

הבעיה העקרית היא שב 17/6 אנחנו נחים כי זה שבת, מה שאומר שב 16/6 יוצאים לקייפ קוד ובעצם רק ב 18/6 עוזבים את קייפ קוד לכיוון ארכדיה.

ביום חמישי בערב כבר צריך להיות בבוסטון – הטיסה ב 21:00)

האם הסיבוב נראה אפשרי? אם כן אשמח לשמוע כיצד. ואיך זה פותר את בעיית הנסיעות הכפולות (להגיע פעמים לקייפ קוד?)

תודה רבה

אחוה

• Shoshy_3374204
                            Shoshy_3374204 נערך לאחרונה על ידי

מתייחסת לחלק שמתחיל ב- 16/6 – מציעה לכם לנסוע לבוסטון ולעשות שם את השבת. נסיעה להרים הלבנים היא ארוכה מידי ליום אחד, מה גם שמן הסתם תרצו להגיע לפני כניסת השבת. בנוסף, אם תשנו בברוקליין, פרבר של בוסטון, תזכו לאווירת שבת. זהו איזור עם הרבה יהודים, כולל חנות למוצרים כשרים.

ב- 18/6 – ההרים הלבנים  ואז בחזור תחליטו אם אתם רוצים עוד יום בבוסטון או שרק תורידו את הבן בשדה התעופה (לא יודעת מתי הטיסה) ותמשיכו בטיול.

לכאורה כניסה כפולה לבוסטון, אבל יותר הגיוני מבחינת זמני הנסיעה הרצופים. מניו ג’רסי לנורת’ קונוויי זה כ-7 שעות – לטעמי הרבה יותר מידי ליום אחד.

מקווה שלא בלבלתי אותך יותר Smile

• ציידת ערפדים
                              ציידת ערפדים נערך לאחרונה על ידי

אחוה, וינטרטור סגור בימי שני אז כנראה לא רלוונטי לכם לעצירה בין ניוארק לוושינגטון. 

תבדקי את גני לונגווד או את האגלי (Hagley). אני חושבת שהאגלי מהממת, מעין שילוב של אחוזה ישנה של משפחת du Pont ומוזיאון פתוח, אבל ביקרתי בה מזמן עם קטנטנים ולא יודעת להמליץ כמה יתאים לכם.

אם את חושבת על סיקס פלגס ליום מעבר בין וושינגטון וניו יורק, אולי תעשי את העצירה ביום הראשון בפילדלפיה עצמה. העיר ה'עתיקה' קומפקטית, ואני חושבת שבעת הזאת גם למתבגרים - בוודאי למתבגרים שכבר טיילו בעולם - יהיה מאד מעניין לבקר בערש האומה האמריקאית. ממש השלמה לדי.סי.

מזל שיש את מוני שהביא לך מסלולים באזור ניו יורק וקונטיקט!!

ברור שזה לא הטיול הקלאסי, אבל את עושה אחלה לימונדה מהלימונים שנתנו לך...

• אחוה
                                אחוה נערך לאחרונה על ידי

קיבלנו

ביטלנו את המלון בנורס קונווי.

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון