נסיעה ברכבת באיטליה
-
מה הדרך הטובה להזמין כרטיסים לרכבת באיטליה?
אנו מתכוונים ליסוע ממילאנו לונציה ובחזרה.מהו האתר המומלץ ?
באתר TrenItalia הציעו לנו 3 כרטיסים סטנדרטים ב 180 יורו ? הגיוני ?
האם יש אתר מומלץ ובטוח להזמין הכרטיסים ?
-
המחיר עולה ככל שקרובים יותר למועד הנסיעה. אבל תלוי גם באיזה יום ובאיזה שעה. תכתוב באיזה יום ובאיזה שעות רוצה לנסוע, ואולי אוכל לעזור.
-
הי
תודה רבה !!!
מעוניינים ליסוע ביום 1.7 ממילאנו לונציה ב 10:00 חזרה מוונציה ב 20:00
למוחרת 2.7 אותן שעות לפירנצה.
סהכ 3 כרטיסי מבוגרים ( ילד בן 16.5)
שוב,תודה !
-
לצערי אלה המחירים היום. ואם לא תקנו מהר, יהיה עוד יותר יקר. את הכרטיסים הזולים צריך לקנות לפחות חודשיים מראש. יש חברה אחרת שב”כ יותר זולה: ITALO אבל אין להם רכבת ממילנו לונציה.
-
שלום, השאלה היא ל Ibd , האם אתה יודע אם קיים כרטיס לרכבות באיטליה שהוא חופשי שבועי או חודשי? או משהו בסגנון הזה. תודה רבה
-
לי לא ידוע.
-
יכול להיות שיש דבר כזה, צריך לבדוק באתר טרנאיטליה, trenitalia.com. אבל צריך להבין שמידע כזה ככל הנראה יהיה כתוב רק באיטלקית, כי הוא רלוונטי יותר למקומיים.
יש כמה סוגי רכבות, האיטיות, המהירות, אינטרסיטי, קשה לי לראות איזה כרטיס יכול לחבוק את כולן.
הרבה יותר טוב לראות נסיעה-נסיעה; מהיכן לאן, האם זהו מסלול שעושה רכבת מהירה. אם כן, לקנות כרטיס כמה שיותר מוקדם. אם מדובר בנסיעות באותו מחוז בקו שאין בו רכבת מהירה, אז אין צורך לקנות מראש. אני חושבת שכרטיס שבועי או חודשי, אם יש, כדי להצדיק את מחירו צריך לנסוע הרבה מאוד. יתכן מאוד שהיערכות נכונה לפני הזמן, עם קניה מראש היכן שרלוונטי, תחסוך כסף במידה כזאת שכרטיס שבועי לא יהיה כדאי.