השכרת רכב בקליפורניה
-
שלום!
אנחנו רוצים להשכיר רכב ל-5 אנשים (3 מבוגרים ו-2 ילדים בגילאי 11 ו-13) לטיול של שבועיים בקליפורניה. אנחנו טסים עם 4 מזוודות.
אשמח לשמוע על חברת השכרה מומלצת ורכב מומלץ להשכרה שיתאים לכמות האנשים והמזוודות.
בנוסף, יהיה מגניב אם מישהו יכול להגיד לי כמה בערך עולה תוספת ביטוח לנהג בגיל 22.
תודה

-
להרכב כזה מומלץ רכב מקטגוריית המיניואנים.
מומלץ איפה שיותר זול, גם מומלץ להתקשר טלפונית לכל הסוכנויות הר”מ ולהשוות מחירים ותנאים.
התוספת לנהג צעיר שונה מחברה לחברה, למיטב ידיעתי בסביבות ה-25 דולר ביום + מסים מקומיים.
ALAMO.CO.IL
HERTZ.CO.IL
AVIS.CO.IL
MEMSI.CO.IL
OFRAN.CO.IL
SHLOMO.CO.IL
TRAVELJIGSAW.CO.IL
RENTALCARS.COM
RENT.ALBAR.CO.IL
AUTOEUROPE.CO.IL
ISSTA.CO.IL
BUDGET.CO.IL
-
רכב כמו שברולט טאהו לא יספיק לנו בגודל?
-
שברולט טאהו למיטב ידיעתי ברוב המקרים יעלה יותר ממיניואן ל-7 נוסעים. באחרון מקפלים ומשטחים שני מושבים מאחור ובכך מגדילים את תא המטען.
אני אישית אף פעם לא שכרתי שברולט טאהו, אבל למיטב ידיעתי, מיניואן יהיה הרבה יותר נוח.
-
אני מניח שכמות הציוד שלכם היא רק עם 4 מזוודות אלא גם עם כמה תיקי גב, טרולי, אולי ציידנית, אולי שקיות ועוד.
סליחה על השאלה אבל מה זה ההרכב? האם מדובר על 2 הורים ו-3 ילדים כשאחד הילדים גדול יחסית (22)? או שמדובר על הרכב אחר?
זה משפיע.
מבחינת ציוד – ה SUV הגדולים הם הכי גדולים. כי יושבים בשתי השורות הקדמיות, ותא המטען כולו פנוי לציוד.
מבחינת נוחות – במיניואנים יושבים בשורה השניה בשתי כורסאות נפרדות, מה שאומר שאחד האנשים יושב בשורה השלישית, אשר שני שליש ממנה מקופל. זה נוח מבחינת מרחב אישי לכולם, אבל משאיר פחות מקום למטען, ויכול להיות מעט לא נעים למי שיושב בשורה השלישית ליד המטען. יש מקום ל-4 מזוודות. אבל ל-4 מזוודות, 4 טרולי, 3 תיקי גב, ציידנית ושלל שקיות שופינג – לא
ולכן גם חשובה השאלה מה ההרכב. למשפחה עם 3 ילדים (אפילו אם אחד מהם הוא הבן הגדול) – הם רגילים להצטופף במושב האחורי. אז SUV גדול שבו המושב האחורי רחב בהרבה מהרכב המשפחתי בארץ זה בסדר גמור.אבל אם מדובר על אנשים זרים, או סבא/סבתא – אולי פחות רצוי להצטופף ביחד.
אם מדובר על זה שבן ה-22 ינהג (כפוף לעלויות) – האם זה אומר שמישהו מהמבוגרים יותר צריך לשבת מאחור? וזה כן רלוונטי להצטופף?
אין פה תשובה נכונה. זה שאלה אישית עבורכם
-
מיני ואן ל7 אנשים יכול להספיק .ברור שמיני ואן ל8 עדיף אבל זה יותר יקר.