תקשורת בסרביה.
-
אני לא יודע ,אבל כשיש לי סים מקומי בסרביה ואני רוצה waze האם אני צריך להסיר את הwaze הישראלי שלי או אין צורך בכך , יצויין כי עד היום הייתי משתמש ב i .go .
-
אין צורך להסיר את וייז ואין כזה דבר “וייז ישראלי”. וייז ידע לזהות את המדינה שאתה נמצא בה ולעבוד שם.
אגב, מחוץ לישראל, וייז לא מאוד פופולרי. אני בכלל מעדיף את גוגל מפות. מוריד מראש את המפות שאני צריך למכשיר ואז זה עובד לי גם בלי חבילת גלישה, וגם שימושי כאשר הולכים ברגל (וייז זה רק לנסיעה).
-
תודה רבה לך עמיחי , אם הבנתי נכון , יש לי waze בסלולרי שלי אז אני לא צריך לעשות כלום , כשאגיע לסרביה ה waze יש לי במכשיר יזהה שאני שם ויתפקד , האם כך?.
-
האם תהיה לך בסרביה חבילת גלישה?
-
עמיחי , כן אני מתכוון לקנות סים מקומי עם חבילת גלישה ל-4 g למשך 7 ימים אמרו לי באתר למטייל שזה עולה כ10 שקלים , גם נתנו לי שמות של חניות תקשורת. תודה לך על העזרה .
-
כאשר תהיה לך חבילת גלישה אתה אכן תוכל להשתמש בוייז כרגיל.
אבל – עד שהסים יהיה אצלך וגם יפעל, לא יהיה ניווט אונליין. לכן אני מאוד ממליץ לך להכין גיבוי אופליין. הכי טוב אם תוריד מראש את מפת גוגל הרלוונטית, אבל יש עוד הרבה אפליקציות מתאימות לניווט אופליין. כתבתי עליהן בבלוג. גיבוי זה משהו טוב שיהיה בכל מקרה.
-
עמיחי , תודה רבה נשמה , אני מגיע לבלגרד ביום חמישי ה22/06 , והרכב יהיה איתי רק ביום שבת ה24/06 , כך שכבר ביום חמישי או מקסימום שישי יהיה לי סים מקומי , מה שאני צריך בעיקר זה הדרך לקניון שערי הברזל . וגם לנובי סאד .