עזרה בשינוי מסלול בעקבות כבישים סגורים במערב ארה"ב
-
שלום,
טסים ב 21.6 לסן פרנסיסקו – זוג + 3 מתבגרים.
בתכנון המקורי שלנו אחרי שלושה ימים בסן-פרנסיסקו –> 2 לילות במנטריי – לילה אחד במורו ביי – לילה ב THREE RIVERS וטיול בסקויה ובקינגס – לילה ב OAKHURTS ולמחרת נסיעה ביוסמיטי עד לממות' לייק .(משם ממשיכים ללאס וגאס ולפארקים ,סן דיאגו ולבסוף לוס אנג'לס).
אנחנו מבינים שכביש 1 סגור מביג סר דרומה, ושמעבר טיוגה לא בטוח שייפתח עד ה 29.6 , ולא רוצים לקחת סיכונים. כל המלונות כבר מוזמנים עם אפשרות ביטול.האם יש טעם לנסוע למורו ביי שלא דרך כביש 1 ? שווה את המאמץ ?
נשמח לרעיונות איך לשנות את המסלול כך שיהיה אידאלי ….כאשר נקודת המוצא היא שיוצאים מסן פרנסיסקו – 6 לילות בדרך ועד שמגיעים ללאס וגאס ….
בתודה מראש -
לפי הדיווחים האחרונים, מסתמן שב29.6 מעבר טיוגה אכן עדיין יהיה סגור. בכל מקרה זה יהיה ממש גבולי. אני חושב ששינוי התוכנית זה רעיון טוב.
הדבר הכי נכון לדעתי יהיה לוותר על החלק הדרומי של כביש 1 ולרווח את הביקור ביוסמיטי וסקויה. כלומר סן פרנסיסקו – מונטריי וצפון כביש 1 – יוסמיטי – סקויה וקינגס – לאס וגאס.
-
איפה בדיוק היו דיווחים שמעבר טויוגה יהיה חסום ב 29.6?
-
מורו ביי חביבה- אבל לטעמי רק אם מגיעים לשם ממילא וכמקום לינה בדרך, לא היתי עושה עבורה יותר מכמה קילומרים של נסיעה...
-
איילת, אין משהו רשמי, אבל היו רמיזות של הפארק בעמוד הפייסבוק שלהם שהדרך לא תהיה פתוחה עד יום העצמאות האמריקאי ב4 ביולי.
-
ב 30 שנה האחרונות מעולם לא נפתח מאוחר מה 1.7
מקווה שגם השנה
-
-
מורו ביי יפה, אבל לא חובה. היינו שם אתמול ונהנינו. הסלע הגדול יוצר שמורה ימית יפה, חוף קטן ואווירה שלווה. אפשר לשכור קיאקים. אנחנו זכינו ליום בהיר ושמשי, אבל הבנתי שהרבה ימים מעורפל.
מונטריי היא עיירה חביבה, אבל העיירה היא לא העניין. החלק הצפוני של ביג סור (עד החסימה) מאד יפה. בילינו יום נפלא עם תצפיות, מסלולים מקסימים (הזכיר לי את אירלנד לפי התמונות. לא הייתי), חופים יפים, וסיימנו את היום במסעדה ב big sur river inn על שפת הנהר. היה יום מקסים. לא משווה ליום נסיעה על כביש מספר 1, זה משהו אחר כיוון שרוב היום נוסעים. אנחנו בילינו כמעט יום שלם על דרך של חצי שעה. וזה בלי פוינט לובוס, שהומלצה רבות בפורום.
בקיצור, אפשר מסלול כזה: סן פרנסיסקו - מונטריי - יוסימיטי - סקויה וקינגס - לוס אנג'לס / ווגאס / מורו ביי.
-