Tracy Arm.
-
שלום
בתחילת יולי אנו מפליגים בקרוז עם חברת פרינסס, ומעוניינים לקחת טיול ל Tracy Arm יש אפשרות לקחת טיול או של האוניה או של חברת Adventure Bound Alaska, הטיול אורכו כ 10 שעות בחברה זו.
המלצות ועצות לגבי החלטתנו יתקבלו בברכה.
-
אני עשיתי את השייט של Adventure Bound. לא יודע איך השייט שמציעה האנייה, אבל אני מניח שזה די דומה בסך הכל. אני גם משער ש-Adventure Bound זולים יותר. את/ה בטוח/ה שהשייט שלהם לא יוצא מוקדם מדי בשביל לקחת אותו כשיורדים מהספינה? צריך לעשות צ׳ק אין בשעה 7:00.
הפיורד עצמו הוא מדהים והשייט מאד מגוון, עם סיכויים טובים לראות לווייתנים ודובים, הרבה גושי קרח מדהימים, מפלים, צוקי גרניט תלולים ושני קרחונים גדולים וכחולים בסוף הפיורד. זה באמת המיטב של דר׳ מזרח אלסקה. 10 השעות עוברות מהר כי יש הרבה מה לראות.
Adventure Bound זו חברה די Straight forward, הם לוקחים אותך לאורך הפיורד ועוצרים בכל האטרקציות החשובות, אבל אין יותר מדי הסברים או משהו כזה. לפעמים זה יתרון – השיוטים שקשורים לחברות הקרוזים הם באופן כללי הרבה יותר ממוסחרים, עם הרבה פטפטת מנג׳זת (כדי שתרגישו צורך גדול יותר לתת טיפ) ולפעמים גם נדנודים לכתוב להם ביקורות טובות באינטרנט. אבל אני לא באמת מכיר את השייט הספציפי שלהם בטרייסי ארם – ייתכן שהמצב שם שונה.
-
תודה יובל
-
ככל הזכור לי השיט יוצא מוקדם בבוקר, האם אתם בטוחים שיש באפשרותכם להגיע בזמן מהאוניה? אם כן, השיט מומלץ מאוד.
-
כשאתה כותב -”טיול של האוניה” לא ברור האם זה טיול שרוכשים ויוצאים לשייט עם ספק תיירות כמו Adventure Bound . או שייט שאליו יוצאת האוניה עצמה. מה שלא כל כך נראה סביר היות שאז זה כבר היה מתבצע במסגרת הקרוז עצמו.
בכל אופן השייט ל-Tracy Arm הוא שייט ארוך הן בזמן והן במרחק ולכן נפרס על כ-10 שעות.
השייט ב Adventure Bound מומלץ ביותר ויש שאומרים שהוא אפילו יפה יותר מהגליישר ביי.
סירה קטנה המשמעות שלה היא הגעה כמה שיותר קרוב לקרחונים. כניסה אל המפלים ויש כמה כאלו --מדהימים. את זה עם אוניה גדולה אי אפשר לעשות בכלל.
ההסברים הם מדהימים והידע גדול. צריך להתייצב במקום היציאה בשעה 07:30
מצף לך לינק להסבר קצת יותר מקיף על השייט ועל ג’ונו: ג’ונו
דוידי