השכרת טיסה
-
שלום רציתי לדעת היכן יש אפשרות לשכור מטוס לקבוצה לאיטליה
-
השכרת טיסהלא שעשיתי את זה אי פעם - אבל הייתי מתחיל עם החברות שמפעילות טיסות שכר בדרך כלל, כמו השטיח המעופף או קשרי תעופה.
אפשר גם לפנות ישירות לחברות הישראליות - ארקיע וישראייר.
-
השכרת טיסהזה לא דבר כל כך נדיר - אני יודע שיש חברות במשק שמוציאות נופשונים מאורגנים לעובדים שלהן ושוכרות מטוסים בשביל זה.
-
השכרת טיסהיש הרבה חברות ישראליות שמתעסקות בנושא ולא רק ארקיע וישראייר שיש להם מטוסים גדולים בלבד.
-
השכרת טיסהאם אתה רוצה לשכור מטוס לקבוצה
המשמעות שאתם ארגון או קבוצה גדולה מאד (תכולת מטוס)
ויש להניח שגם תצטרכו שירותי קרקע(הובלה, רכב, נהג, מדריך,לינה ,כרטיסי כניסה, תיאום ארוחות)
מכאן ---כדאי לפנות לספקי תיירות גדולים, ובדגש על המתמחים באיטליה .
זוהי אופרציה שלמה- ויש אנשים שזה תחום ההתמחות שלהם.
זה לא מטוס כמו אוטובוס לנחל תנינים.
-
השכרת טיסהתודה לכולם על המענה ...
אם אני מעוניין להתבסס על חברה כמו אל על זאת אומרת לקנות כמות כרטיסים (100) מאל על או חברה אחרת האם יש הנחה משמעותית וא"כ איך זה הולך....
-
השכרת טיסהעוד פעם-100 כרטיסים משמעותו הרבה יותר מ"קבוצה"
גם בקבוצת מטיילים של חברות הטיולים יש גודל קבוצה של 40-45 איש(תכולת אוטובוס)
אתה מדבר על 2 אוטובוסים +.
מכאן מציעה לך לפנות לגורמי האופרציה בחברות הטיולים השונות-לקבל הצעות מחיר, מכרזים וכל מה שכרוך בכך בהרכב כזה של נוסעים.
לא מציעה לך לפרק את היבט הטיסה מיתר היבטי הלוגיסטיקה של נסיעה כזו.
כן מציעה לך לתת למי שמבין בנושא, בחברה לה אתה מתעתד לארגן הטסה של 100 איש- לטפל בכך.
זה לא טיול פרטי בכפולות של 20. אלא משהו אחר לחלוטין בהערכות.
-
השכרת טיסההשאלה היא בעיקר כמה הפרש יכול להיות לי בתור מארגן קבוצה
בין כרטיס טיסה שאני קונה לבד מאל על או כרטיס טיסה ממטוס שכור מחברה
-
השכרת טיסהפעם נוספת
מארגן קבוצה -זהו תמחור אחר לגמרי "תמחור סיטונאי"
ברור שהמחיר של 100 איש אינו מחיר של אדם בכפולות של 100.
בדיוק כמו מי שהולך לקנות אריחים לאמבטיה הפרטית בחנות קרמיקה או קבלן שקונה עבור פרויקט דיור את כל מוצרי הקרמיקה.
-
תראה, אין בעיה לשכור מטוס גם לאיטליהלמשל
https://www.sundor.co.il/sundor/privateJet.html
ויש עוד המון חברות שישמחו והעמיד לרשותך מטוס, לא חייבות להיות ישראליות.
העניין הוא שמי שמעוניין להכנס לאופרציה של אירגון טיול על כל מרכיביו צריך להיות טיפוס יוזם ומאוד עצמאי, במיוחד כשהוא חסר נסיון.
אתה אפילו לא טרחת להריץ חיפוש קטן באינטרנט, לא הרמת טלפון לחברת תעופה כדי לברר מחיר, אבל אם נראה לך שאתה בעל התכונות המתאימות ליוזמה כזו אז לך על זה.