ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

10 ימים בלונדון ופריז

פורום אירופה
    7
    10
    3107
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • someguy1122
      someguy1122 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני מעוניין לעשות טיול של בערך 10 ימים בלונדון ופריז ורציתי להתייעץ אתכם מאיפה כדאי להתחיל את הטיול. 

עדיף לטוס קודם לפריז ומשם לעבור ללונדון או הפוך? 

הטיול מתוכנן לתחילת יולי הקרוב. 

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dmitrys
        dmitrys נערך לאחרונה על ידי

איפה שיש טיסות זולות יותר, לשם טתוסו. אם בכלל תמצאו טיסות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Simon27
          Simon27 נערך לאחרונה על ידי

אם אתה טס עם ילדים עד גיל 15 , אז כדאי פריז בהלוך ולונדון בחזור.הטיסה מלונדון אמורה להיות יותר זולה לילדים ,בגלל שילדים כבר לא משלמים מס נמל בטיסות יוצאות מאנגליה.

• someguy1122

אני מתכנן לטוס לבד..

ואיך מומלץ לעבור מעיר אחת לשנייה? הבנתי שיש רכבת שנוסעת מפריז ללונדון או להפך אבל לא כ”כ הבנתי מה לוח הזמנים שלה והאם מזמינים מראש כרטיסים או שאפשר בתחנה עצמה או בעלייה לרכבת. 

או שעדיף בכלל טיסה וזהו?  

• עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אולי יעזור: טיול בת מצווה - לונדון ופריז - סתיו 2015

• keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

בעיניי, אם זה 10 ימים ברוטו עם ימי הטיסות והמעבר בין המדינות, זה די לחוץ. יכולתי להיות את כל הזמן הזה רק בלונדון.

לגבי המעבר: לדעתי כדאי להשוות מחירים בין הרכבת והטיסות, לפעמים מוצאים דיל (לזה או לזה) ואז הולכים על ההכי זול. לא כדאי לחכות לרגע האחרון. תזמין מראש. מה שכן, אם אתה מתחיל בפריז ולוקח רכבת לבריטניה, קח בחשבון שביקורת הגבולות בכניסה לבריטניה תהיה ארוכה – הם הרבה יותר קשוחים במעבר שם בגלל ניסיונות עבר של מהגרים לעבור במעבר זה (בניגוד לטיסה).

• imeshy
                  imeshy נערך לאחרונה על ידי

בעיני – כמאמר הקלישאה – פריז היא העיר הרומנטית בעולם. שמור אותה לטיול זוגי. תעשה טיול ללונדון בלבד ותאפשר לעצמך גם לצאת מחוץ לעיר בה לטיולי יום קרובים. זה ייצא יותר זול ולא “תבזבז” את פריז על שיטוט עצמאי

• someguy1122

האמת היא שהייתי לא מזמן ברומא ואני די חושש שפריס ולונדון זה “עוד מאותו הדבר”. אחרי מעבר על הדברים המעניינים שלונדון מציעה לתיירים אני חייב לציין שחוץ מהאתר סטונהנג’ (מחוץ ללונדון) שום דבר לא באמת משך אותי שם. 

פריז נראית יותר מעניינת בגלל מגדל אייפל, הלובר (שלדעתי הפסל ניקה מסמותרקיה מצדיק הגעה במיוחד)  ושער הניצחון. אני אוהב אומנות אבל זה לא ממש בוער לי אחרי שהייתי ברומא. התכנון במקור היה לטייל במקום עם נופים יפים ופחות ערים. אפריקה יקרה באופן מפתיע ודורשת השכרת רכב והתארגנות זמן רב מראש ומדינות שמעניינות אותי במזרח כרגע מחוץ לעונה. איסלנד עניינה אותי מאוד אך היא גם מאלצת השכרת רכב והתארגנות זמן רב מראש. בגדול נשארתי עם ערי אירופה ששוב, כמו שאמרתי, נראה לי פשוט עוד מאותו הדבר אחרי רומא. בגלל זה לא בוער לי להקדיש מעבר לכמה ימים לכל עיר כי אלו ערים שמצדיקות ביקור אבל לא רואה למה להקדיש לכל אחת מעבר לנניח 4-4.5 ימים… 

יכול להיות שאני טועה כמובן ואני אופתע לטובה, אבל זה השיקול שעומד מאחור.. 

אולי אפשר להחליף את לונדון באיזו מדינה כמו סלובניה שלהבנתי יש שם נופים יפים ואפשר בימים בודדים לראות די הרבה… 

• keves160
                      keves160 נערך לאחרונה על ידי

אם זו דעתך (לא אתחיל להתווכח על זה כי זו שאלה של טעם), למה בכלל לבזבז כסף על שתי ערים יקרות שנראה לך שלא יעניינו אותך? יש מספיק מקומות לנסוע אליהם עם טבע. וגם במזרח יש לא מעט מדינות שאפשר לטייל בהן מחוץ לעונה בלי בעיה מיוחדת, אם זה מה שאתה רוצה.

• שקד
                        שקד נערך לאחרונה על ידי

איך אפשר לחשוב להגיע ללובר רק בשביל ניקה ובאותה הנשימה לוותר על האוצרות של הבריטיש מוזאום? אני לא טוענת שאתה חייב לטוס ללונדון בשביל זה, אני רק מנסה להבין את הסתירה. 

אישית – יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לראות באי הבריטי שאין סיכוי ש-10 ימים יספיקו לי. אני מקווה מאוד לטוס שוב לאוקספורד המקסימה בחודשיים הקרובים ואם יזדמן לי אז הפעם תהיה קפיצה לכפרי הקוטסוולדס. ויילס מקסימה, לייק דיסטריקט, פיק דיסטריקט ואפילו לא הגענו לסקוטלנד! יש כל כך הרבה מקומות יפים. אין שום בעיה להיות 3 ימים בלונדון ולצאת לעוד שבוע לערים הקטנות ולמרחבים הירוקים של האי.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון