יעוץ במסלול בכביש 1 מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס
-
שלום אנשים יקרים,
אשמח ליעוץ בתכנון המסלול בכביש אחד באמצע אוגוסט.
חברתי ואני מתחילות בסן פרנסיסקו וישנות בלילה הראשון באזור מונטריי.
אנחנו מתלבטות כיצד להמשיך ואיפה לישון את שאר הלילות. אני רואה הרבה אטרקציות ומסלולי טיול קצרים, לכן קשה לי להעריך כמה זמן צריך בכל מקום.
אנחנו לא לחוצות בזמן ויכולות להקדיש לנסיעה עד לוס אנג’לס גם ארבעה ימים במידת הצורך, לכן בחרנו להתקדם באיזי ביום הראשון של הדרך.
אשמח לעזרתכם.
תודה רבה למשיבים!
-
אפשר לטייל ביוסמיטי שליד ס-פ
גם כמובן לקפוץ לבקר לאס וגאס וחזרה לל-א זה נסיעה של 3-4 שעות, מומלץ.
השאר בלוס אנגלס כמו חוף ונוס, פארק גריפת שיש שם שלט הוליווד , יוניברסל גם דיסנילנד...
-
תודה, כל אלו כבר בתכנון כמובן
אני רק מתלבטת על הדרך עצמה של כביש אחד. איך לחלק את המשך הדרך? -
שלום,
שימי לב שחלקים נרחבים מכביש 1 (ולרוע המזל, היותר יפים) סגורים כעת בעקבות מפולות שהתרחשו באזור. את רוב הדרך תאלצו לעשות דרך כביש 101.
-
מצד אחד אתן לא לחוצות בזמן, מצד שני רצות ללון כבר בלילה הראשון במונטריי?
מציע לכן לא לדלג כל כך מהר על הרי סנטה קרוז. יש שם פארקים לא פחות יפים משאר אזורי החוף של קליפורניה.
מצרף לכם מפה של נסיעה מסן פרנסיסקו אל סנטה קרוז עם מעבר ב2 פארקים יפים מאוד: ביג בייסין, שהוא יער עבות (“יער שחור”) וגם פארק הנרי קאוול עם נופים יפים וגם המון עצי רדווד. כמו כן תשתדלו לנסוע באזור כביש הסקייליין (כביש 35).
את הלילה הראשון תבלו בסנטה קרוז בטיילת ולא במונטריי (שם תלונו בלילה השני).
-
הטיול שלנו באוגוסט.. מאמינה שעד אז יהיה בסדר, לא?
-
תודה רבה! לא הכרתי את הפארקים האלה.
היכן כדאי ללון בלילה השלישי בתכנון כזה? ברביעי אני מניחה שכבר נגיע ללוס אנג’לס?
-
אם תטיילו ביום הראשון בהרי סנטה קרוז תשנו בלילה הראשון בעיר סנטה קרוז. יש שם גם טיילת נחמדה וגם חופים יפים. ביום השני אפשר להגיע לאזור מונטריי ולהמשיך דרומה לאורך כביש 1 עד לחסימה (לפי הצפי לא יפתח שם באוגוסט). לינה במונטריי. ביום השלישי תסעו דרומה ואז תטיילו בדרך (לינה בסנטה ברברה) או שכבר תגיעו ללוס אנג’לס.
-
וואי באמת? עד אוגוסט?
עצוב..הרבה תודה על הפירוט. עוזר מאוד!
-
אוגוסט עוד חודשיים או אוגוסט 2018?
באוגוסט עוד חודשיים בוודאות לא “יהיה בסדר”.
-
תודה. באיזה חלק מדובר?
-
תודה רבה רבה רבה!
-