עזרה בנוגע לוונקובר
-
הי פורום מדהים,מזכירה אנחנו זוג עם 3 ילדים בוגרים נוסעים בסוף יולי ל3 שבועות לרוקיז,מתחילים בקלגרי מסיימים בוונקובר.השתדלתי לתכנן שיהיה מהכל,טבע קצת ערים וקניות(חסר לי שלא).
מתחילים בקלגרי נוחתים בערב ולנים לילה אחד בקרבת השדה.
למחרת התארגנות-סופר ונוסעים לכיוון קנמור-שם שני לילות.
משם יש לנו 2 לילות בלייק לואיז.
ממשיכים ל3 לילות בג”ספר.
(לגבי מסלול מפורט באזור יש לי המלצות)
אשמח לשמוע על האוטובוס בשלג והגונדולה בבאנף האם שווה,כי ראיתי שזה לא זול.
מג’ספר נוסעים לוויסטלר(יום נהיגה ארוך) לנים לילה בויסטלר.
למחרת מעבורת לאיילנד ונוסעים לטופינו ללילה(מעבורת אזמין מראש).
מטופינו נוסעים לויקטוריה ללילה.מויקטוריה במעבורת(תוזמן מראש) לסיאטל ל3 לילות.מסיאטל לוונקובר ל3 לילות.
מתלבטת מאוד עם הלינה בוונקובר,הזמנתי COMFORT INN בנורת וונקובר,מישהו היה מכיר?
הזמנתי גם בדאונטאון COAST PLAZA במחיר כפול.מה חשוב באוגוסט בוונקובר לגבי לינה,ןמה מאסט לראות?
מהמוטל שהזמנתי לדאונטאון זה עשר דקות בתחבורה ציבורית מכאן ההתלבטות.אשמח לכל עזרה הערה וטיפים בעניין המסלול שלנו.
תודה רבה רבה לכל מי שעונה לי.
-
היי,
- האוטובוס שעולה על הקרחון הוא מאד תיירותי, אני לא בטוח שהייתי עושה את זה שוב, אם כי הנוף מסביב בהחלט יפה. אם רוצים לעשות את זה, שווה לחשוב על להזמין מראש. יש סיכוי שתגיעו והאוטובוס הפנוי הבא יהיה רק עוד שעה-שעתיים ואז אתם קצת תקועים שם.
- הגונדולה בבאנף – שווה מאד לדעתי. כדאי ללכת מוקדם או מאוחר, באמצע היום יהיה שם הרבה אנשים.
- הנסיעה מג׳ספר לוויסלר תהיה די קשה, אנחנו מדברים על משהו בסביבות 10 שעות נהיגה. אם לא היה לכם זמן לפצל לעוד לילה, אולי היה עדיף לטוס מקלגרי לונקובר ולשכור שם רכב פעם שנייה.
- לילה אחד בטופינו זה מעט מדי. הנסיעה לשם ארוכה, מוויסלר את מדברת על 5 שעות נהיגה + שעה וחצי על המעבורת, ולמחרת עוד 5 שעות נהיגה עד ויקטוריה. עד שתגיעו תצטרכו לעזוב.
- קומפורט אין זה מלון די בסיסי, אבל לפחות הוא הרבה יותר זול מהמלונות בדאונטאון. נראה לי שאפשר להסתדר עם תחבורה ציבורית, אם כי יהיה יותר קל לישון בדאונטאון (Coast Plaza מלון בסדר גמור, לא בדיוק באמצע אבל יותר טוב מאשר לישון בצפון ונקובר אם אתם מחפשים לטייל בעיר עצמה).
- מבחינת מה המאסט לראות בונקובר, זה מאד תלוי בטעמכם. יש לונקובר צד עירוני וצד טבעי (צפון ונקובר), הצד הטבעי אולי פחות יעניין אתכם בשלב זה, אם כי גשר קאפילנו זו אטרקציה נחמדה מאד והמלון מאד קרוב. אם קניות זה הקטע, רח׳ Robson ורח׳ Commercial Drive יספקו את הסחורה. אפשר להעביר יומיים בכיף עם טיולים ברגל באזור הדאונטאון, גסטאון, קיצילאנו, סטנלי פארק, נמל ונקובר וקנדה פלייס.
בקיצור, בשם השפיות, הייתי מוותר על סיאטל ומנסה איכשהו לערוך שינויים בחלק השני של הטיול כדי לקצר טווחי נהיגה ולתת לכם יותר זמן בכל מקום. זה לא יהיה קל למצוא חדרים פנויים בשלב זה, אבל שווה לפחות לבדוק.
-
לגבי אוטובוס בשלג – חוויה נחמדה ותמונות נהדרות למזכרת – אנחנו טיילנו בזמנו שילדים היו קטנים וכולם נהנו מאוד. עם ילדים בוגרים אם רוצים לחסוך לדעתי ניתן לוותר.
לגבי הרכבל לא הייתי מוותר
נסיעה לווסיטלר – אכן תהיה קשה ולא פשוטה.
קצת קשה לדעת כמה זמן תהיו בכל מקום כי ציינת לילות ולא ימים – לדעתי בוונקובר מספיק יומיים.
-
תודה רבה יובל בהחלט מחשבת מסלול מחדש עכשו בעקבות התגובה שלך.שאלה נוספת,איך מנווטים שם באזור ווייז עובד?אולי עם here?רב תודות לך.
-
בהנחה שאתם הולכים לעשות חבילת אינטרנט לטלפון (מהארץ או באמצעות סים מקומי), הווייז יעבוד בדרך כלל, אבל יהיו קטעים ללא קליטה שבהם תצטרכי להשתמש באפליקצייה שמורידה את המפה מראש לטלפון. לדוגמא, Maps.me או Navmii או here שהזכרת.
גם אז, הדיוק לא בהכרח יהיה מירבי כל הזמן, ולכן תמיד טוב שיש מפת נייר לגיבוי.