HOT WIRE / הוט וייר
-
שלום לחברים הנכבדים
למישהו יש ניסיון עם החבר’ה הללו? אני מתכנן נסיעה לברלין בסביבות הכריסמס ויש באתר הזה מחירים הזויים, רק שחוסר הודאות מוציא אותי מהדעת

אשמח להמלצות או אזהרות
תודה
-
זה אחד מאתרי ההזמנות הגדולים ביותר בעולם. חלק מקבוצת אקספדיה. הוא ייחודי בכך שהוא מציע, לצד המוצרים הרגילים, גם אפיקי הזמנה עם גישה לתעריפים שאינם פומביים (Unpublished Rates).
-
הי
את השיטה אני מכיר
השאלה אם למישהו יש ניסיון איתם
או במילים אחרות, איך לא נופלים

-
אני לא מבין מה אתה שואל.
זה אתר גדול, פופולרי, מוכר, וותיק ובעל מוניטין תקין. אין שום סיכון בהזמנה דרכו. החברה-האם שלו היא אחת מהענקיות של תעשיית הנסיעות העולמית. איפה תיפול?
אני עצמי בקושי משתמש באתרי הזמנות אבל כן יצא לי להשתמש בהוטוויר לפחות פעם או פעמיים בשנים האחרונות. מבחינתי זה סתם עוד אתר הזמנות.
-
רק לפני חודש הזמנו דרכם מלון בפראג.
הלכנו על מלון חמישה כוכבים. וקיבלנו במחיר טוב בכ 200 יורו מהזמנה דרך בוקינג.
הרעיון הוא שיש מלונות שלא יכולים להרשות לעצמם למכור במחירי רצפה מבחינה תדמיתית. אז הם מוכרים באנונימיות.
אגב, לעתים מופיעה שם הודעה שהאחרון שהזמין קיבל מלון מסוים בציון שמו. בהזמנה שלנו בפראג קיבלנו בדיוק את מה שהופיע בהודעה
-
הכוונה היא לא “ליפול” מתוך כוונה של מרמה או משהו דומה, הכוונה היא “ליפול” על מלון במחיר פחות טוב ממה שהייתי יכול להשיג בבוקינג, “ליפול” על מלון שלא באמת נמצא בתוך איזור החיפוש שהגדרתי וכד’…
MANI1- תודה!
-
לאחר שקיבלנו את שם המלון השוויתי מחירים עם בוקינג לאותו מועד ואכן יצא זול יותר.
לגבי האזור הוא מסומן. אף אחד לא מבטיח שלא תיפול על הקצה של האזור.
המסקנה שלנו הייתה שזו שיטה מעולה לחיסכון. אבל אם חשוב לך המיקום באופן ודאי ואופי המלון – לך על הזמנה רגילה.
-
הרעיון הוא גם לחסוך, אם אפשר (על מלון 4-5 כוכבים), רק שאני חייב להודות שיש משהו מרגש באי הידיעה בטרם ההזמנה
-
נדב שלום
יצא לי להזמין בעבר והפסקתי עקב קבלת מלונות שהיו בקצה
האיזור המוגדר וברמה מעט נמוכה, (זה היה ברומא ),כמון כן לא ניתן לבטל את ההזמנה (לא התייחסו לבקשות שלי)
כך שמבחינתי עלות תועלת – מעדיף מנועי חיפוש גדולים.
גם בברלין עצמה הזמנתי מלון דרכם ודווקא זה הפתיע לטובה אך הספיק לי נפילה אחת
-
כדי לא ליפול על מחיר גבוה או דומה למחיר בערוץ אחראתה אמור לבדוק את המחירים לפני שאתה מזמין ב hotwire, לא אחרי.
כדי לא ליפול אתה צריך להשקיע לא מעט שעות בלימוד הטיפים והטריקים, תתחיל בפורומים המתאימים באתר הזה
https://www.betterbidding.com/
ואחרי כן לבלות לא מעט שעות במימוש אותם טיפים.
אם אתה מוכן להשקיע את השעות הנ”ל – אתה יכול להגיע לעסקאות טובות של 40% הנחה.
אם אתה לא מווכן – לא ממליץ לך על הזמנה בצורה הזו.
אני מזמין דרך hotwire ו priceline באופן קבוע אם משתלם, לא תמיד משתלם.