ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שם המלון my house - apartments &suites

פורום אירופה
    8
    8
    1793
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Meirav_3752181
      Meirav_3752181 נערך לאחרונה על ידי

חברים אני לא אחת של פוסטרים אבל הגיעו מים עד נפש!

אני עכשיו נמצאת בפראג עם בעלי ושתי בנותיי , בחופשה שאמורה להיות חלומית! והיא סיוט!!!!!!!!

הזמנו דרך ה בוקינג מלון כשהגענו הוא רחוק ממה שראינו, החדר מסריח! המיטה ילדים שבורה!!! בקיצור, כל מה שהציגו  לנו בפוסט מכירה רחוק מהמציאות!

אבל למרות כל זה, החלטנו אני ובעלי לא להרוס לנו את החופשה שחיכינו  לה כל כך ובעיקר בנותיי ספרו את הימים בשבילה ! אז חזרנו לקבלה ( כמספר דקות!!!!!) וביקשנו החזר כספי וביטול הזמנה, בתגובה העיפו אותנו מהמלון והמנהל טרק לנו את הדלת ואמר שהוא מזמין לנו משטרה!

על מה ולמה?! על זה שביקשנו את מה ששלנו???????

עם הרבה בכי, והרבה אכזבה וללא מתן מענה משום גורם ( לא בוקינג שנשלח מייל, לא מנהל המלון!) הלכנו למלון אחר ושילמו מחיר כפול, בעל כורחנו!

חברים תחשבו טוב טוב לפני שאתם מזמינים לא כל מה רואים בתמונות הוא מה שתקבלו.…

שתחשבו אם המחיר שווה את הסיכון...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל ז
        מיכל ז נערך לאחרונה על ידי

את ממש הפחדת אותי כי קבעתי באוגוסט במלון דרך בוקינג והתגובות על המקום היו ממש חיוביות

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

הצצתי מסקרנות על דף המלון בבוקינג. הציון שלו ממש גבוה (9.1) ומבוסס על מעל 700 ביקורות של אנשים שבאמת שהו בו – אחרת הם לא היו יכולים לכתוב ביקורת.

אז נכון, לפעמים זה עניין של דעה אישית ולפעמים למישהו יש חוויה לא טובה, אבל ספציפית לגבי המיקום קצת מוזר לומר “היה רחוק ממה שראינו”: יש למלון כתובת מדויקת. בודקים במפה, ורואים אם זה במרחק הליכה סביר/מה המרחק מתחנת המטרו/מה המרחק מאתרים מרכזיים או כל דבר שחשוב לכם. זה לא שהמיקום זז מאז ההזמנה או שהכתובת היתה חבויה במעמד ההזמנה.

• lbd
            lbd נערך לאחרונה על ידי

כבש, הבנת הנקרא. היא התכוונה שמצב החדר היה רחוק ממה שראו בצילומים. המיקום של המלון הוא מצויין, ממש במרכז פראג. בקשר לביקורות, הציונים ממש טובים. אני אישית מתיחס תמיד רק לציונים של החדשים האחרונים, כי הישנים בדרך כלל כבר לא רלוונטיים.

• קליינר
              קליינר נערך לאחרונה על ידי

היי

במשך שנים אני מזמין דרך בוקיינג,עשרות לינות, ועלי לציין את האתר אמין ,אמיתי וללא דופי.

• ח.ג
                ח.ג נערך לאחרונה על ידי

Keves

מיטה שבורה בטח שלא צריכה להיות בדירה להשכרה, גם לא ריח ביוב ואם היתה תקלה זמנית בעל בית יכול להתנצל ולעזור למצוא מקום אחר או להחזיר כסף.

בטיול במונטנגרו הגענו למקום שקיבל ציון גבוה בבוקינג. מדרגות מסוכנות. חדר שינה כל כך קטן שאי אפשר בצורה נורמלית לעלות על המיטה. חום אימים... בוקינג לא התייחסו לתלונה ברצינות.

ולגבי המיקום, לא הבנתי כמוך את כוונת הכותבת, אבל גם מיקום צריך להיות אמיתי.

לקראת הטיול ביוון הזמנו לינה בארכובה. במפת המיקום בבוקינג אכן הופיע בתוך הישוב. היה לנו מוזר שבטיול במפה עם האיש הקטן של גוגל לא ראינו משהו מתאים. יממה לפני ההגעה המתוכננת קיבלנו מייל עם הוראות נסיעה- מעל 12 ק"מ צפונית משם ובקשה לאכול ארוחת ערב לפני שמגיעים...

בסופו של דבר הגענו למלון נחמד "באמצע שום מקום". אמנם קיבלנו הסבר שיש להם חדרים להשכרה בארכובה אבל זה לא היה צריך לקרות. 

• יונית
                  יונית נערך לאחרונה על ידי

מיכל

יש משהו שנקרא חכמת ההמונים

בבוקינג קום המלון בדירוג 9.1 על פי 729 חוות דעת

בטריפ אדוויזר דירוג 4.5 (122 חוות דעת)

מול כל האנשים האלו (שאת לא מכירה את הטעם שלהם,הניסיון שלהם בטיולים,בתי מלון, וכל היתר)

עומדת חוות דעת אחת בודדת של מירב (שגם אותה את לא מכירה)

עכשיו תחליטי אם את רוצה להלחץ בגלל התרשמותה.

• אמה
                    אמה נערך לאחרונה על ידי

הבן שלי לן באחת מהדירות עם כמה חברים וציוד צניחה רב.

היו מאוד מרוצים.כל יום נכנסו לסדר לנקות,הייתה אפילו ארוחת בוקר,הם ביקשו..

הזמינו איסוף ,וקיבלו נהג עם רכב גדול..

עברתי עכשיו על התגובות של ישראליים,ורובן 10..תגובות של דוברי רוסית,גם מעולות.

מאוד יכול להיות שבדיוק ביוב התקלקל,המיטה נשברה,,השאלה איך הגיבו שני הצדדים.ולמה הגיעו לסוף כזה..חבל.המיקום ממש מעולה.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון