טרמינל 1 המחודש
-
האם לפי מה שהבנתי בטרמינל 1 המחודש הנוסעים מועברים ישירות באטובוס למטוס בניגוד למה שהיה שהיו מועברים לטרמינל 3 כך שגם מי שאינו שולח מזודה חייב להגיע ל1האם זה באמת כך
תודה
-
לפי מה שאני קראתי והבנתי התשובה היא כן.
-
מתי אתה טס? אני טסה בעוד שבועיים אז אם עד אז אתה לא טס אני יכולה להודיע לך מניסיון.
-
הכול עכשיו מטרמינל 1..גם דיוטי פרי,א.ל.מ בנק הפועלים,ארומה,בדיקות ואפילו דוכני טיסות להדפסת צק אין...
-
אכן כך, כל מי שנוסע בטיסת לאו קוסט גם ללא שליחת מזוודה חייב להגיע לטרמינל 1.
-
לא חושבת שכל מי שטס בלאו קוסט צריך להגיע לטרמינל 1
אני עשיתי צ’ק אין השבוע לטיסת איזי גט ללונדון ורשום טרמינל 3
-
טרמינל 1 המחודש משמש את טיסות לואו קוסט משלב הבידוק והכרטוס עם או בלי מזוודה- דיוטי פרי-בנק- כל מה שצריך ומשם למטוס.
לא עוברים יותר דרך טרמינל 3.
-
יונית, יש לי חדשות. לפחות בחזרה כן עוברים בטרמינל 3.
-
טל
אני עשיתי אתמול צ’ק אין לאיזי והיה רשום לי גם טרמינל 3.
זה היה מוזר לי.
הרמתי טלפון לרשות שדות התעופה וענו לי בביטחון מוחלט שאיזי זה רק טרמינל 1 ושהם תמיד טועים בגייטפס שלהם
-

-
וואו, אז מחכה לנו עוד בילבול, שלא נדע איזה טרמינל הוא הנכון...
-
למה? זה ברור מאוד..
-
כל טיסות לאו קוסט אך ורק מטרמינל 1
-
רוב טיסות החסך יוצאות מטרמינל 1. לא כולם -
אני לא מצליחה להבין.. כל טיסות הלואו קוסט יוצאות מטרמינל 1?
אני הזמנתי טיסת לאו קוסט כבר לפני המון חודשים, ורשום שם טרמינל 3.. אז למה לא מעדכנים אותי שזה מטרמינל 1?
-
דנוש,
אם זה במקרה עם איזי את תקראי מה כתבתי בהודעה 9.
הם תמיד טועים, ללא קשר לשינוי שנעשה עכשיו. כך לפחות ענה לי נציג רשות שדות התעופה בביטחון מלא
-
אם הם כל כך חכמים, תשאלי את נציג רש”ת: באיזה טרמינל נוחתים חברות הלו קוסט?
-
דנה כאשר קנית את הכרטיס עדיין הטיסות יצאו מטרמינל 3 וכנראה שהם לא מעודכנים או שםשוט שחכו לעדכן לא יודע, אבל נכון לעכשיו כל הטיסות לאו קוסט ללא יוצא מן הכלל גם הזרות גם הישראליות יוצאות מטרמינל 1.
-
אם יש אי ודאות בנוגע לטרמינל, אפשר תמיד להתעדכן באתר של רשות שדות התעופה: http://www.iaa.gov.il/he-IL/airports/BenGurion/Pages/default .aspx
בד”כ לוח ההמראות, כולל מספר טרמינל ומספרי דלפקי הבידוק מעודכנים כ- 24 שעות מראש
-
נדמה לי שבשרשור ובהודעת רשות שדות התעופה מדובר רק על טיסות יוצאות.