בודפשט
-
שלום,
באיזה איזור מומלץ ללון בבודפשט על מנת להימצא במרחק הליכה מרוב אתרי התיירות ?
תודה
-

-
תודה רבה
-
רובעים 5 ו7 הרובעים המתוירים!
-
תודה
-
היי!
אנחנו ישנו באזור הבזיליקה והיה פשוט מצוין! קרוב להכל, שוקק בלילה ובה בעת שקט. היינו במלון חדש שנקרא revay 12 והיה יותר ממצוין! אחת מחוויות השירות הטובות שהיו לי.
-
תודה
-
היי הילה הזמנו חדר במלון הזה, ושמתי לב שזה לא בדיוק קרוב לרחוב הראשי.
כמה הליכה זה בערך?
תודה רבה!!
-
IBD,איזה רחוב נחשב כרחוב הראשי של בודפשט?
אנדרשי או וואצי?
-
מיקום המלון בכלל לא רע. 200 מטר מהאופרה, 200 מטר מהבזיליקה ו-500 מטר מצומת התחבורה Deak ter
-
לאמה, בבודפשט אין רחוב ראשי. מדרחוב ואצי נחשב למרכז העיר. שדרת אנדרשי מאוד יפה. יש בו קצת חנויות יוקרה אבל בפרוש לא נחשב למרכזי.
-
תודה ,בתור אדם שמבקר ונמצא בעיר הרבה,אתה וודאי גם חש את העיר יותר.
כששועלים על מרכז העיר והכול ברגל..קשה לי לתאר לעצמי איפה ,למרות שהייתי כמה פעמים בעיר,,למה הכוונה יותר..וואצי, מתויר מאוד,מסעדות,חנויות,,תחבורה רק בצדדים ,מרוחקת יותר..רחוב די ארוך לרוץ אותו ברגל יום יומי..
אנדרשי רחוב ענק עם צמתים ותחבורה נוחה מהם..החלק ההתחלתי שלו מכיכר דאק טר נראה לי מתאים להגדרת מרכז.
אין בדיוק בעיר כיכר העיר העתיקה אחד..אולי כיכר Vörösmarty tér בפשט יכולה להיקרא כיכר העיר ,במיוחד בתקופות שווקים..
-
המחשבה צריכה להיות לא "במרחק הליכה ברגל" אלא "קרובה לתחבורה ציבורית נוחה". אנחנו היינו בדירה ליד כיכר אוקטגון, מרחק הליכה קצרה מהאופרה. היה מיקום מצויין מבחינת תחבורה ציבורית וקירבה לחלק מהאיזורים המתויירים.
-
נכון מאוד,במיוחד אם לא תקופה מיוחדת במינה בעיר..
-
מסכים עם מיכל. הכי טוב זה מלון שקרוב מאד לרכבת תחתית (בעיקר אם רוצים להגיע משדה התעופה ללא הסעה/מונית, אבל לא רק).
ממליץ לקנות כרטיס חופשי לתחבורה ציבורית ולהתקין אפליקציה (אופליין) הכוללת את כל התחבורה הציבורית בעיר:
אפליקציה לתחבורה ציבורית בבודפשט
-
אנ ישנתי במלון 4 כוכבים ממש טוב ליד תחנת הרכבת קלטי..ולא מצאתי שום סיבה לשלם יקר על מלון קרוב למרכז..במיוחד כשיש תחבורה ציבורית מעולה בכל העיר והכל מרגיש בטוח ( בכל זאת זה לא ברלין)
-
גם Moovit הישראלית עובדת מצויין בבודפשט.