לאס וגאס - 4 ימים
-
שלום,
אנחנו זוג שטס בספטמבר אוקטובר לארצות הברית.
ב-7.10 (יום שבת) אנחנו מתכננים ליסוע מלוס אנג’לס ללאס וגאס ולהיות בה עד יום רביעי (11.10), משם אנו טסים בחזרה לישראל.
אנחנו ממש רוצים לשלב קניונים וטבע בטיול שלנו ולא יודעים כיצד והאם ניתן לשלב זאת במסלול. להבנתנו משבת עד רביעי בלאס וגאס זה המון זמן ואנחנו מעדיפים להיות באתרי טבע מאשר כל כך הרבה זמן בעיר.
לדוגמא, במידה ונבלה בלאס וגאס יומיים – שבת וראשון, האם ניתן לבצע ביום שני שלישי נסיעה כלשהי לקניון או אזור טבע על מנת לנצל את הזמן?
הבנו שהגרנד קניון רחוק מידי ולא אפשרי לצערנו, אבל איזה מסלול אחר יכול להיות מומלץ ליומיים (יציאה מלאס וגאס בשני בבוקר חזרה ללאס וגאס בשלישי בערב)
האם ברייס קניון ופארק ציון זו אופציה הגיונית? (כמובן עם רכב שכור)
יש לציין שזו פעם ראשונה שלנו בארהב
-
הגרנד קניון רחוק, אבל לא רחוק מידי. טיול יום לשם הוא קשה, אבל ביומיים זה אפשרי (לי יוצא מידי פעם לנסוע מהמרכז לאילת לשישי-שבת, המרחק הוא דומה).
הנה הצעה אחת:
יום שבת: נסיעה מLA דרך פארק עץ יהושוע אל סדונה. לינה בסדונה.
יום ראשון: טיול בוקר בסדונה, יציאה בצהריים לויליאמס והגעה אחרה”צ לגרנד קניון. לינה בגרנד קניון.
יום שני: השלמות בבוקר בגרנד קניון, יציאה בצהריים לכיוון וגאס דרך סכר הובר. הגעה לוגאס בשני בערב.
-
אפשרי מה שאתה רוצה, לצאת בשני בבוקר ולחזור בשלישי בערב, אבל כרוך בנהיגה ארוכה אחרי טיול.
במקרה כזה, סעו על הבוקר לזאיון, זה בערך שלוש שעות נסיעה, ותזמינו לינה הכי קרוב שאפשר לברייס, כדי לטייל שם למחרת בבוקר, עד שעות אחה"צ המוקדמות (לדעתי לא יאוחר משלוש), ואז נסיעה ארוכה חזרה לוגאס.
אני חושבת שההצעה הזו כוללת פחות זמן נסיעה מההצעה של עמיחי.