דרום ספרד-גילברטר
-
שלום רב,
אנחנו נוסעים בחודש אוגוסט ל-10 ימים לדרום ספרד:
3 ימים ראשונים במדריד
יום בטולדו
יום בקורדובה
יום בסביליה
יום בכפרים הלבנים באזור רונדה
יומיים בקוסטה דל סול – כאן נתקעתי בתכנון ואשמח לייעוץ ורעיונות.
יום בגרנדה והמראה ממדריד בלילה.
ביומיים ברצועת החוף – תכננתי יום בקאדיז, גילברטר וטריפה.
האם מוגזם? האם חצי יום בגילברטר יספיק למיצוי האטרקציות העיקריות? האם כדאי להזמין כרטיסים מראש? (מערת נטיפים, צוק גילברטר, קופים, שמורת טבע), שייט דולפינים, כף אירופה, גנים בוטנים ונטייל גם קצת ברחוב הראשי…
היכן מומלץ לישון?
תודה
-
סיביליה שווה לפחות יומיים. לדעתי יפה ומעניינת יותר ממדריד.
גם בגרנדה צריך לדעתי יום וחצי כולל האלהמברה.
הכפרים הלבנים ורונדה שווים יומיים וזה אזור נפלא.
הייתי שוקל להפחית או להוריד את מדריד שתמיד אפשר להגיע אליה ולהתמקד באנדלוסיה
-
תודה על התגובה. נוחתים במדריד בשעות הבוקר ולדעתי עד שנצא משדה התעופה נהיה כבר בשעת הצוהריים, נסיעה למלון והתמקמות נתחיל לטייל בסביבות השעה שתיים, כך שמדובר ביומיים וחצי...(כל מי שאני מתייעצת איתו טוען שיומיים וחצי במדריד לא מספיקים), מסכימה עם דעתך...מרגישה שנהיה במרתון...השאלה היא מהו משך הביקור בגילברטר והאם לשלב באותו היום את קאדיז וטריפה ? האם להעדיף את הביקור בערים על פני רצועת החוף? בנוסף לא מוצאת מלונות בקוסטה דל סול, הם כבר בתפוסה מלאה.
-
הי אורית. קודם כל מסכימה עם קודמי שעדיף להתמקד רק באנדלוסיה. ולהשאיר את מדריד לפעם אחרת. יש מקומות כמו סביליה וקורדובה שאפשר יותר מיום. אבל ויש אבל גדול ..מזג האויר בקיץ הוא מאד חם באזור 40 מעלות. אתה רוצה לשוטט ולי באופן אישי זה נשמע סיוט. תחשבו או על חופשה על החוף ליד ים או לעלות לצפון ספרד ולהשאיר את אנדלוסיה המקסימה לעונות מעבר. יש לכם עוד הרבה זמן וניתן לשנות. בהצלחה !!
-
האמת נכון. לא שמתי לב שמדובר באוגוסט.
הטמפרטורות באנדלוסיה מאד גבוהות באוגוסט ולא נעים להסתובב
יותר חם מישראל
-
אין כרגע מה לעשות. כרטיסי הטיסה הוזמנו כבר לפני חודשיים ובתי המלון...
-
הי אורית. לגבי גיברלטר כל מה שציינת בסוגרים..קופים ..מערה..וכו נקנה ביחד עם הכרטיס לרכבל... באותו מקום.בשאר הדברים לא היינו.. אבל אנחנו יצאנו על הבוקר מקאדיז .עצרנו בטאריפה ולאחר מכן גיברלטר. לא ריאלי גם סיור בקאדיז באותו יום בפרט אם אתם רוצים לראות שם עוד דברים. אל תלונו בגיברלטר אלא תצאו ליעד הבא ושם תלונו. אני מכירה אנשים שטיילו בקיץ וגם נהנו מאד. בהצלחה!!