טיפול מצויין של בוקינג.קום בדירה שבוטלה ע"י הבעלי
-
סיכום טיפול מצויין של בוקינג.קום בדירה שבוטלה ע"י בעל הבית
ב- 2/2 הזמנתי דירה בברלין. מיקום טוב.
זו היתה דירה חדשה באתר, ללא ביקורות וללא תמונות של ריהוט,
אבל היו תמונות של הדירה עצמה, ריקה, פנטהאוז, דופלקס, 2 חדרי שינה,
חלונות מהרצפה לתקרה, רצפת פרקט, אמבטיה ומטבח חדשים, ומרפסת וגינת גג.
בקיצור נראה מושלם,
במחיר 247 € לשבוע, כן מגוחך, בעל הדירה חילק את המחיר לזוג (494) בשתיים, וזה היה המחיר ליחיד.
מאחר והיו לי עוד חמישה חודשים עד לחופשה, חיכיתי לחוות דעת ולראות מה קורה.
( אגב בהמשך העלה תמונות גם של הריהוט, הכל מאיקאה, נראה מצויין לחופשה)
----------------------
כעבור שבוע הגיעה הודעה מבעל הבית במייל, דרך המערכת של בוקינג. שהוא מעלה את המחיר ל 110 יורו ללילה. ושעליי לשלם את ההפרש בכדי לשמור על ההזמנה. ( כיום הוא כבר מבקש 1300€ לשבוע, לא ברור לי מי משלם, כי הביקורות לא טובות)
פניתי ל booking.com בטלפון, יש מספר יעודי לתקשורת מישראל, בעלות שיחה מקומית,
אפשר לנתב לדובר עברית, רק בשיחה הזו היה דובר עברית זמין, בשאר הועברתי אחרי המתנה לדוברי אנגלית,
מסר לי כי ידועה להם הבעיה עם הדירה, יש עוד ביטולים, לדבריהם בעל הדירה מבטל בשל over bokking , ציינתי שזה לא נכון, כי ממני הוא מבקש עוד כסף,
היות ובעל הדירה תיקשר איתי דרך המייל של בוקינג, כמובן שהם יכלו לראות את התיכתובות, ביקשו שאמתין.
---------------
ב 1.3 התקשרתי שוב ( כאמור הדירה לאמצע יוני) , ענתה לי נציגת שירות בעלת סבלנות אדירה, שמסרה לי שהיא תמצא עבורי דירה אחרת והם ישלמו את ההפרש במחיר.
להפתעתי חיפשה דירות בעלות 600€ לשבוע , מצאה ראשונה שלא נראתה לי בשל המיקום וקומת קרקע,
מצאה אחרת שהיו לי שאלות לגביה אז התקשרה עבורי לבעל הדירה,
הייתה איתי על הקו שעה ועשר דקות !
בסיום השיחה ראתה שאני לא ממש מרוצה מהדירה, ונתנה לי את האופציה להמשיך ולחפש ומסרה שהם יזכו אותי ב 390€ ( לפי מה שהבנתי בטלפון) , לדבריהם בעל הדירה המבטלת ישלם את ההפרש,
אולם עלי לשלם את המחיר החדש, לשלוח להם קבלה ורק אחרי השהייה יזכו אותי בהפרש.
לבקשתי שלחה הכל גם במייל תוך כדי השיחה , על מנת שיהיה לי תיעוד, רק שלא רשמה במייל את סכום ההפרש…
לא מצאתי דירה שענתה על כל הדרישות שלי, רובן כבר הוזמנו...
החלטתי שבמחיר החדש שכלל לא התכוונתי לשלם, אוכל להזמין מלון עם חדר משודרג ( גדול יותר ועם מזגן !!!) וארוחת בוקר.
ואכן מצאתי כזה במיקום מצויין במחיר 630€ לשבוע.
לקראת תום השהייה במלון ביקשתי את החשבונית של הלינה במייל, ומייד העברתי ל booking.com
כעבור שבוע הגיע מייל, שמציע סכום פשרה עקב התקרית של 349€
במידה שאני מסכים לסגור את העיניין עם הפיצוי הנ"ל, שאשיב למייל בחיוב,
החלטתי שלמרות שאני הבנתי שהפיצוי יהיה 380€ - הגיע הזמן לסגור את העיניין, מה גם שאין לי תיעוד לסכום.
השבתי בחיוב למייל,
למחרת הגיע מייל חדש, בו קישור, שבו דף דומה לתשלום להזמנה, רק שצויין בפירוש זיכוי , התבקשתי למלא את פרטי כרטיס האשראי לזיכוי
נרשם שם הסכום 349€.
סה"כ אני מרוצה מאוד מהדרך בה האתר לקח אחריות על התקלה.
משרות הלקוחות האדיב, התקשרתי 4 פעמים, רק פעם אחת ענה מוקדן חסר סבלנות, אז סיימתי את השיחה מהר והתקשרתי שוב מאוחר יותר.
כאמור רק פעם אחת הגעתי לבסוף לדובר עברית, אך כל האחרים היו מאוד סבלניים וניסו לעזור ככל יכולתם.
ולבסוף הזיכוי היה מהיר מאוד, תוך שבוע. בלי משחקים.
אני מטייל המון, ומה לעשות יש גם תקלות, כאן ללא ספק שרות הלקוחות היה מקצועי, יעיל ואדיב.
-
נעים לשמוע דברים טובים
אנשים בדרך כלל מספרים כשיש להם תלונות ולא דואגים לשבח במקרה של שירות טוב -
יופי של שתוף
תודה.
-
תודה רבה על השיתוף, אכן בוקינג מעולים וזה למה אני מזמינה רק דרכם.
היה לי מקרה דומה בקיץ שעבר בשאמוני, שהמלון ביטל לי את ההזמנה, וכבר לא היו מלונות באותו מחיר ורמה, אז בוקינג פיצה אותי בהפרש של מלון אחר יוקרתי יותר.