היער השחור משדה התעופה ציריך
-
אנחנו 4 מבוגרים ו3 ילדים עם רכב של 7 מקומות מתברר כי למזודות אין כמעט מקום ולבטח לא בגג . האם ישנו חברות משלוח משדה התעופה ל יעד ביער השחור
תודה
-
לתחושתי יהיה יותר זול לקחת רכב מתאים מאשר לשלוח אותם הלוך וחזור
-
לצערי הם מעבר לקיבולת
הרכבים
-
הנה אופציה לא שגרתית (“מחוץ לקופסה”):
חברת הרכבות השוייצרית נותנת שירות (בתשלום) של משלוח מטען ליעד הנסיעה, כדי שהנוסע יוכל לנסוע “קל”. אני לא בטוח אם התחנה בשדה התעופה מספקת שירות כזה ליעד בחו”ל, אבל התחנה הראשית בציריך בטוח שכן.
יש צורך להציג כרטיס נסיעה ליעד בעת מסירת המטען.
אז אתם עושים כך:
- מבררים את תחנת הרכבת העיקרית(!) הקרובה ליעד שלכם ביער השחור.
- קונים כרטיס נסיעה אחד(!) מציריך ליעד. הקנייה אונליין באתר SBB, ובוחרים בכרטיס supersaver בהנחה של 50%. יעלה לכם גרושים
- מוסרים את המזוודות ומקבלים קבלה
- בתחנת היעד מראים את הקבלה ואוספים את המטען
-
כמה אפשרויות:
- לבדוק אפשרות של צ’ימיגג
- להחליף את ההשכרה ל2 מכוניות
- אם הילדים קטנים, אפשר להגיע עם תיקים גמישים במקום מזוודות (למשל צ’ימידנים) ולמקם אותם מתחת לרגליים של הילדים
-
לא ברורה התשובה של “מעבר לקיבולת הרכבים”, אין להם ואן להשכרה ?
בכל מקרה ולהבא תזכרו תמיד לקחת בחשבון שלכל נוסע יש גם מזוודה...
אם אתם מחפשים פתרון זמין ואמין, תקחו רכב נוסף קטן שאחד מהמבוגרים ינהג בו עם המזוודות והוא יחנה תמיד ליד הצימר. לנסיעות בלי המזוודות תשמשו ברכב של 7 מקומות.
-
אני משער שאתה מתכוון לשירות שבלינק הבא-
רעיון טוב, רק שהשוויצרים לא כך כך דבילים כמו שאנחנו אוהבים לחשוב ולא כל כך קל לעבוד עליהם. במקרה האמור מדובר במשלוח אל מחוץ לשוויץ, אני אניח כ-5 מזוודות (כפול 22 פרנק למזוודה) + 40 פרנק פאושל יוצא 140 פראנק לכיוון. לפחות כרטיס רכבת לא צריך….
-
אם באמת אין ברירה, אפשר לבדוק אפשרות שחלק מהנוסעים יגיעו לצימר עם תחבורה ציבורית וכך יתפנה מקום למזוודות. זה כמובן פתרון טוב יותר לפרק ההגעה…
-
יש כמה אפשרויות
*לשכור רכב גדול יותר (9)
*לקחת פחות ציוד
בהנחה שאתם כבר עם הרכב המקסימלי--- ואין עדיין מקום.
*לתת ל2-3 מבוגרים לנסוע בתחבורה ציבורית
*לשכור רכב נוסף קטן שישמש בעיקר יום ההגעה והחזרה
-
עוד אופציה זה לנסוע עם הרכב הלוך וחזור ולקחת את אלה שלא נכנסו..