ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה או צ'כיה?

פורום טיולי משפחות
    4
    5
    1674
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dira20
      dira20 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני יודע שזה עוד רחוק אבל אני כבר מתחיל לחשוב על הטיול לשנה הבאה… הייתי די סגור על צפון ומערב צ’כיה יחד עם סקסוניה אבל אז התחלתי לקרוא על רומניה. אנחנו משפחה עם 2 ילדים (12,15), אוהבים נופים, טיולים וכמובן אטרקציות .

מי לדעתכם תקלע יותר לטעמנו?

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

מה השיקולים בהתלבטות דווקא בין שתי המדינות האלה? יש עוד הרבה מדינות באירופה עם נופים, טיולים ואטרקציות.

• dira20
          dira20 נערך לאחרונה על ידי

היינו באוסטריה וביער השחור ואהבנו את השילוב של אטרקציות עם נופים. אם יש מקומות נוספים המתאימים – אני אשמח לשמוע (או לקרוא...)

• Tal1968
            Tal1968 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו בצ’כיה בקיץ האחרון. שלבנו עם סקסוניה השוויצרית. טיול נהדר.

אני חושבת שרומניה פחות נוחה לטיול כוכב אבל אני לא סגורה על זה. זו רק התרשמות שלי מקריאה פה.

ממליצה מאוד על סלובקיה שהיינו בה לפני 4 שנים. אם תגלגלו קצת תקראו את הסיפור הנפלא של לידר על סלובקיה. יש עוד הרבה סיפורים וטיפים עליה.

טל

• ענתנת
              ענתנת נערך לאחרונה על ידי

מצטרפת להמלצה על סלובקיה, למרות שזו לא היתה אחת האופציות. יש לה נופי הרים מקסימים בצפון המדינה, יש מבחר פארקי מים, פארקי חבלים, מגלשות הרים, סקוטרים, אבובים יבשים, ראפטינג למיטב זכרוני גם.

לגבי רומניה – היא קצת חלשה באטרקציות (אלא אם השתפר המצב מאז שהייתי שם לפני 3 שנים). והיא לא מאד נוחה לטיול כוכב.

צ’כיה – אני תכננתי לטייל בה בקיץ הקרוב, ומודה שלא הצלחתי ממש להתלהב ממה שקראתי ומהתמונות שראיתי. אטרקציות דווקא יש, נופים לא נראו לי מלהיבים.

החלפתי את התוכנית בטיול עירוני פראג – וינה..

אז נכון שדיס-המלצה ממי שלא היה זה פחות נחשב, אבל אני אצטט משהו שקראתי ממש לאחרונה: כשצ’כוסלובקיה התפרקה הצ’כים קיבלו את הערים היפות והסלובקים את הנוף היפה. אז כנראה שלא רק אני חושבת ככה..

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון