מנמל התעופה בלימה ולינה
-
מה הדרך הטובה.חכמה ביותר להגיע מנמל התעופה בלימה לגסט האוסים בלימה, כמה זמן זה לוקח? ומה המחיר?ו.. יש איזה המלצות על גסט האוסים עם חדרים זוגיים טובים? כדאי .מומלץ להזמין מקום מראש? (לתחילת יולי)
תודה .
-
אשמח לתגובה/ייעוץ
תודה
-
מוניתאתה נוחת אחרי טיסה ארוכה ומייגעת, בעיר זרה ולא מאוד בטוחה [בטח שלא באיזור שדה התעופה] – פשוט קח מונית לכתובת של המלון. לא כדאי להתחיל בשלב הזה להתעסק עם אוטובוסים.
השאלה היא האם לקחת את המונית מחוץ לשדה התעופה או בתוכו. יש דעות לכאן ולכאן. אני לא יודע מה מצב הביטחון האישי בלימה כיום אז אני מעדיף לא לחוות דעה.
תמיד כדאי להזמין מקום לפחות ללילה-שניים הראשונים של הטיול. הדבר האחרון שאתה רוצה הוא להסתובב בעיר עם תרמיל או מזוודה גדולים, כשאתה מת מעייפות, ולהקיש על דלתות.
מקום מומלץ? לדעתי ה-Blue House מאוד נחמד, במיקום מצויין, והבעלים חביב מאוד. אולי גם אפשר לארגן דרכו איסוף משדה התעופה.
-
אם בכל זאת תבחר באוטובוס, יש מזה מספר חודשים שרות אוטובוסים מהנמל למספר מקומות במירפלורס במחיר זול ובטוח. רק שאז עדיין סביר שתזדקק למונית למלון שבחרת אלא אם כן האוטובוס עוצר קרוב.
-
נפלאות הקידמה!איזה כיף לשמוע שיש דבר כזה. אם כך, אז לפחות בשעות היום אוטובוס כזה יכול להוזיל עלויות. בלילה עדיין הייתי לוקח מונית, אלא אם האוטובוס מגיע ממש עד לפתח המלון.
-
השם שלו זה: AIRPORT EXPRESS LIMA
עולה 8 דולר. יש לו מפת עצירות, כך שניתן לראות אם המלון נמצא סמוך לעצירה.