האמפי -דרום הודו
-
שלום לכולם
מתכננת לטוס בחודש ספטמבר לטיול בהודו ל3 שבועות
עיקר הטיול להיות באנדמן לפחות שבועיים.רציתי לשמוע המלצות ליתר השבוע שנותר לטיול בדרום הודו?יש המלצות..?הבנתי שהאמפי זה מומלץ
תודה

-
כן מאוד מומלץ
-
בעקרון מומלץ אבל ההגעה להאמפי ומשם לאנדמן זה בזבוז מסיבי מאוד של זמן ביחס לטיול כה קצר
ממליץ על שלושה שבועות אנדמן וזהו
-
תלוי מאיפה הטיסות שלכם לאנדמן וחזור לארץ.
אם הטיסות מדרום הודו אפשר האמפי, היא נחמדה ויכולה להתאים. אם דווקא מהחלק היותר צפוני, אולי רישיקש.
-
מה השדה תעופה הכי קרוב להאמפי ??שאני מזמינה טיסות ממהארץ אני רוצה לנחות הכי קרוב להאמפי
-
מה השדה תעופה הכי קרוב להאמפי ??שאני מזמינה טיסות ממהארץ אני רוצה לנחות הכי קרוב להאמפי
-
הכוונה היא להיות שבוע בהאמפי ואז באנדמן או להיפך?
בכל אופן – עדיף מומבאיי על פני דלהי, ואז אולי טיסה פנימית למרות שלמיטב ידיעתי אין שדה תעופה ממש קרוב להאמפי/הוספט, וגם ככה תצטרכו לנסוע ברכבת/אוטובוס. לאנדמן טיסה מצ’נאי.
אני הייתי בדצמבר והיה בסדר מבחינת מזג אוויר, לפי מה שאני קוראת ספטמבר אמור להיות סוף עונת המונסונים ואולי גשום. אבל לא מניסיון.
-
כן.לנחות במומבאיי לפי בדיקה שעשיתי עכשיו. וישר להגיע להאמפי..ואז מהאמפי לנסוע ברכבת או אוטובןס לצאני ומצ'אני טיסה לאנדמן לשבועיים.המסלול נשמע בסדר?
-
מתוך השבוע המדובר את הולכת לבזבז הרבה זמן במעברים יבשתיים. יום ממומביי להאמפי, להערכתי, יומיים מהאמפי לצ’נאי.
הצעה שלי, וותרי על האמפי להפעם, טוסי לצנאי (דרך מומביי או דלהי) וטיילי שבוע באזור טמיל נאדו ובחזרה לצנאי למעבר לאנדמן.
תבדקי קודם את מזג האוויר באזור בתקופה – מונסונים.