חיסון חצבת - תופעות לוואי
-
בוקר טוב,
אשמח לשמוע ממי שחוסן לאחרונה, האם היו לכם תופעות לוואי לחיסון, ואם כן תוך כמה ימים מהחיסון הם הופיעו?
תודה ויום נעים!
-
כל מיני רוחניקיות אכלו לי את הראש על אוטיזם ושאר קשקושיםשלדעתן הם “מדעיים”.
תופעת הלואי הזו החלה עוד לפני מתן החיסון.
מצאתי שהאופנה הזו היא תופעת לואי די מעיקה.
-
תודה אבל התכוונתי לתופעות כגון חום, חולשה וכו'.
-
חוסנתי לאחרונה ומאד פחדתי לחלות בזמן שממש “לא התאים” לי עקב מחוייבויות חשובות, לשמחתי זה עבר בשלום גם אצלי וגם אצל בעלי, שום דבר.
הרופא אמר לי של97% מהאוכלוסיה אין שום תופעות לוואי, אז השתכנעתי וקיוויתי לטוב. רציתי לדחות ליולי אבל אמרו לי שלא נותרו חיסונים ואם לא אתחסן כעת אין צפי מתי יגיעו עוד...
קצת כאב מקום החיסון משך ימים , אבל הרבה פחות ממה שכואב לי בחיסוני השפעת. -
לא נתקלנו בשום תופעות לוואי אחרי החיסון. כדאי להתייעץ גם בפורום רפואה.
-
כן, היו תופעות לוואי קלות ביותר. חמישה ימים אחרי החיסון התחילה תחושה של כאב שרירים (כמו בשפעת) ללא חום. לא ניטרל אותי מתפקוד, אבל היה סתם פיחס כזה. אחרי 24 שעות זה נעלם לחלוטין.
-
תףגובה ל: חיסון חצבת - תופעות לוואיתודה רבה.
בגלל שהיה מחסור בחיסונים נקבע לנו תור חדש. 10 ימים לפני הטיסה.
רציתי לוודא שלא מדובר בתופעות לוואי רציניות שיימשכו גם בזמן החופשה.
הרבה בריאות לכולם!
-
כן,
שבוע אחרי היה לי חום מעל 38 מעלות וכאבי שרירים שעברו אחרי יום
-
אגב, למי שמנצל את ההזדמנות ומתחסן גם נגד טטנוס (מומלץ לחדש כל 10 שנים בלי קשר לנסיעות), אז ביומיים שלושה שאחרי החיסון זה בהחלט כואב ומגביל בתנועה
-
חוסנתי ביום הראשון האחרון לא היו שום תופעות לוואי. החיסון כרוך בתשלום.
יום נעים,
אביה
-
חוסנתי בחיי כבר כמה פעמים נגד טטנוס (כדאי לשלב עם טיפוס הבטן, למי שנוסע קצת יותר רחוק מאירופה ושות’), ולא היו לי שום תופעות לוואי. בכלל, היות ונסעתי לארצות עולם שלישי עשיתי בחיי לא מעט חיסונים, לפעמים סדרה שלמה במכה, ולמעט אחד (“הבריקס” לצהבת A) לא היו לי תופעות לוואי לאף אחד מהם, מקסימום כאב קל במקום הדקירה ליום-יומיים כשזה היה כמה חיסונים בבת אחת. -
גם לנו יש חיסון 7 ימים לפני הטיסה.
מקווים לטוב...
-
הי, קבלנו חיסון לפני כשבועיים, חיסון קל ופשוט, זה חיסון שילדים מקבלים בכיתה א-ב. לאחר כ-3 ימים היו מעט כאבי גוף וזהו. לא רציני. נאמר לנו שיתכן כשבוע לאחר החיסון כאבי שרירים,גרון.
ואגב, יש מספיק חיסונים. אני לא מבינה למה אומרים שיש חוסר. הגענו ולא היתה שום בעיה. במרפאת מטיילים בקריות. בהצלחה! נסיעה טובה ובריאות טובה