ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיסים לאלקטרז

פורום צפון אמריקה
    2
    7
    2126
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bilabu
      bilabu נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב,

אנחנו מתוכננים להיות בסן פרנסיסקו שלושה ימים בין התאריכים 26/09-28/09. 

יש לי שתי שאלות ביחס לכלא אלקטרז:

1. אני רואה באתר שיש מספר סוגים של כרטיסים Early Bird Tour, Day Tour Behind the Scenes Alcatraz & Angel Island Combination Tour.
        מה ההבדל ביניהם? אני מעוניינת בביקור באי ובסיור בכלא כולל ההפלגה אליו. מהו הכרטיס המתאים?
      2. אנחנו יכולים להגיע לאי בשלושה ימים, שלישי, רביעי וחמישי. האם אחד מהימים עדיף על פני האחרים מבחינת לחץ ועומס במקום?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

הכרטיס הרגיל כולל שייט לאי וסיור עצמאי שם. במתחם הכלא אפשר לקבל בחינם מדריך קולי. זה מה שרוב התיירים קונים.

יש סיורים מיוחדים, ויקרים יותר – כמו למשל הסיור שלפני השקיעה.

לא רואה הבדל בין הימים. בכל מקרה, היות וכמות המבקרים מוגבלת מראש (כי אפשר להגיע לאי רק בשייט, וכמות הכרטיסים לשייט מוגבלת מראש) לא תרגישו באי צפיפות מיוחדת באף יום בשבוע.

לדעתי האישית – סן פרנסיסקו עיר נפלאה, העיר שאני הכי אוהב בארה”ב. 3 ימים זה ממש מעט לעיר הזו ובאופן אישי לא חושב שאלקטרז נמצא בעדיפות. להמחשה – אני לא ביקרתי באי אלקטרז ב10 ביקורים הראשונים בעיר, כי יש שם כל כך הרבה  מקומות יותר מעניינים. הגעתי לשם רק בהמשך.

• bilabu

היי עמיחי,

מודה על תגובתך.

לגבי מספר הימים בעיר, אנחנו מגיעים אליה בתאריך 25/09/2017 ויוצאים ב- 29/09/2017. שלושת הימים שציינתי הם פשוט ימים מלאים שלנו בעיר. ברור לי שזו עיר נהדרת, אבל הכלא מאוד מעניין אותנו… מה גם שהבנתי שהסיור אינו לוקח יום שלם, כך שאני מניחה שנוכל למלא את היום באתרים נוספים.

כיצד נקרא הכרטיס הרגיל שכולל שייט לאי וסיור עצמאי? Day Tour?

• עמיחי13

אכן – הכרטיס הרגיל שהרוב קונים נקרא Day Tour. כאן מסבירים את ההבדל בין הכרטיסים.

הסיור באי עצמאי. מי שממהר יכול לעבור אותו בשעה בעוד שהמסלול המלא לוקח כ3 שעות. הזמנים הם נטו על האי ללא זמן השייט. כאשר מסיימים את הסיור יורדים למטה ועולים על הסירה הבאה שחוזרת לעיר.

• bilabu

שוב תודה עמיחי.

האם יש לך המלצה לשעה מסוימת בסיור? האם עדיף בוקר/אחה”צ או שזה לא משנה?

• עמיחי13

אם אתם רוצים לצלם את העיר מהאי – בשעות אחרה”צ השמש תהיה מולכם ותפריע לכם קצת. אבל לא יודע אם זה השיקול.

אני תמיד מעדיף לקבוע סיור כזה בשעות הבוקר כי זה “עוגן” ואח”כ ממשיכים לטייל. אם זה באמצע היום אז זה מאלץ את תוכנית הטיול להגיע בשעה מסויימת.

• bilabu

תודה רבה עמיחי!

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון