פלכאו בערב
-
האם למישהו יש המלצות מה יש לעשות בפלכאו בשעות הערב?
האם מישהו יודע עד אחזו שעה מסעדות פתוחות בפלכאו? -
ממליצה על פאב-מסעדה ב-Altenmarkt, הסמוכה לפלכאו, ברחוב הראשי של העיירה: Napa Valley
אכלנו בה מספר פעמים בשעות הערב - התפריט כולל אוכל אוסטרי וגם אמריקאי, טעים וזול, שירות מצויין ואווירה מזמינה ונעימה. הכתובת: Napa Valley Bar Restaurant Zauchenseestraße 331 5541 Altenmarkt im Pongau
-
תלוי מתי. ביולי-אוגוסט העיירה שוקקת עם פעילויות, ויש בה מסיבות רחוב ועוד אירועים. מומלץ להכנס מראש לאתר התיירות של העיריה ולבדוק בלוח האירועים מה יש מתי (זה לא מתקיים בכל ערב).
יחד עם זה, צריך לזכור שתל-אביב היא לא… כלומר, זה לא שאם פתאום תוקף אותכם מאנצ’יז בעשר בלילה יהיו בפניכם מגוון אפשרויות. אני לא זוכרת מתי בדיוק נסגרות המסעדות, אבל אין בפלכאו “חיי לילה” במובן העירוני של המילה.
-
הי
אני זוכרת משנה שעברה שמסעדת שניצל אק המפורסמת בפלכאו המטבח נסגר בתשע.הגענו מורעבים והילדים נותרו מאוכזבים.
לעומת זאת הפיצריה בכניסה לרחוב (אנסה למצא את השם ) היתה פתוחה ועוד מסעדה בהמשך.(המפורסמת בפורום זו עם המתנפחים).
-
המסעדה עם המתנפחים נקראת jagdof. שירות איטי להחריד ואוכל בינוני אבל הילדים שלי אהבו את חדר הג'ימבורי והמשחקים בחוץ וגם את ההפתעות הקטנות שניתנו עם ארוחת הילדים
-
אם זיכרוני אינו מטעה אותי יש בפלכאו אתר חביב של מיניגולף שבילינו בו ערב מהנה. http://www.salzburg-portal.com/en/salzburgerland-card-member s-fun-games/miniature-golf-flachau-flachau/