ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האלפים היפנים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    7
    2318
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בוצר
      בוצר נערך לאחרונה על ידי

אנחנו 2 זוגות בשנות החמישים. נוסעים ליפן בסוף מרץ, תחילת אפריל. מתלבטים בין שתי אפשרויות:

1. הגעה מהקונה לטקיימה ולינה של 3 לילות בטקיימה. 2 טיולי כוכב מטקיימה: אחד לשירגווה קו והשני לעמק קיסו. 
      2. הגעה מהקונה לעמק קיסו, לינה של לילה אחד במקום ומשם ממשיכים לטקיימה ל 2 לילות.

היתרון של האפשרות הראשונה הוא שלא נאלץ להיטלטל לעוד מלון. אבל… לא ברור לי עד כמה זה אפשרי לנסוע ביום אחד מטקיימה לעמק קיסו, לטייל שם ולחזור באותו היום לטקיימה (כמה זמן זה לוקח בכלל?)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • milly
        milly נערך לאחרונה על ידי

ברכבת?

• רוני סופר
          רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

מיאג'ימה לשירקאווה יש אוטובוס נוח. כל הסיפור חצי יום. לעמק קיסו ממליץ לשכור רכב ליום טיול מלא ( לצאת מוקדם מאד בבוקר ועד אחרי השקיעה).

הנהיגה בקיסו נעימה מאד, במיוחד בתקופה זו.

כך אופציה 1 עדיפה.

• בוצר
            בוצר נערך לאחרונה על ידי

רוני, תודה רבה!!!

ואם אפשר.. עוד שאלה:

אם כדאי לשכור רכב לכל שלושת הימים שנלון בטקיימה (כאמור, עם גיחה לשירקאווה גו וגיחה לעמק קיסו) או לשכור רכב רק ליום שנטייל בעמק קיסו?

• ניתאי א
              ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

היי,

לפי דעתי הרבה תלוי לאן פניכם מועדות אחרי טאקיאמה. ממשיכים לטוקיו? קיוטו?

בגדול  אני אישית הולך על האופציה השנייה אבל זה תלוי לאן אני הייתי ממשיך מטאקיאמה.

יוצא מוקדם מהקונה, עולה על רכבת של 6:30 ומגיע לעמק קיסו בסביבות 10:00 בבוקר. בערך של עוד שעה וחצי עם כל עניין התחבורה באיזור והגעה לתחילת המסלול (המסלול הליכה קצת יותר קל כשעושים אותו מדרום לצפון) מסיימים בNagiso, המסלול יחסית קצר כשעתיים הליכה. ומשם ממשיך לטאקיאמה. עוד כ4 שעות ברכבת מגיע מאוחר לשם.

לא רואה סיבה לקחת מלון באיזור עמק קיסו.

את המזוודות ניתן לתת בתחילת המסלול ובתמורה קטנה המזודות יחכו לכם בסוף המסלול. 

• רוני סופר
                רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

בוצר –

השאלה שלך מאד מוגדרת והתשובה שלי מתייחסת רק לשאלתך.

אז אני חוזר – לשירקאווה-גו לא צריך רכב. יש קו אוטובוס מאד נוח שלוקח אותך ומחזיר אותך מהכפר הקטן והיפה עם כל התיירים האחרים. חבל לשכור רכב שיעמוד חצי יום כי הטיול בכפר הוא רגלי בלבד.

עמק קיסו הוא אזור שלם ולא כפר/עיר. עמק יפה ובאפריל הוא פורח בכל מיני צבעים (ולא רק הדובדבן). לכן נסיעה נינוחה ברכב שכור תהיה מהנה מאד.

תסתכל במפה ותבנה מסלול נהיגה מעגלי ליום שלם כך שתשלם על יום אחד בלבד לרכב, אותו אתה יכול לשכור בו ביום (אבל הייתי מציע ללכת ערב קודם לאחת מהסוכנויות בעיר ולסכם ולודא שיש להם רכב ליום המחר) ל 24 שעות.

ניתאי –

עמק קיסו הוא לא רק הטרק הנחמד בין מאגומה, טסומאגו (magome – tsumago) ונאגיסו אלא טיול נוף מתמשך במהלכו אפשר להגיע למוזיאון סוגיהארה ביאוטסו (Yaotsu) בדרום ואפילו, אם מספיקים, לגיחה למצומוטו בצפון. לכן שווה, דווקא שם לשכור רכב.

• בוצר
                  בוצר נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה על התגובות.

הרעיון של לקיחת רכב ליום שלם וניצול הזמן לא רק למסלול טיל רגלי, נראה לי ניפלא!

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון