גוגל בסין - שאלות?
-
haplo_3 – אתה עדיין גר בסין? יפה!

נחמד לראות תגובה שלך בפורום. -
אם לא תקבל פה כדאי לשאול גם בפייסבוק
זו תוכנית שמשתלמת לשני הצדדים, במיוחד למי שמטייל טיול ארוך, כי כשאתה עושה חשבון עם הפניה מלקוח קיים שניכם מקבלים חודש נוסף בחינם.
אני קיבלתי את ההפניה ממישהו שאני בכלל לא מכירה, דרך אחת הקבוצות בפייסבוק.(אמנם טיילתי רק חודש אבל החודש הנוסף איפשר לי להתחיל את זה מספיק זמן לפני הנסיעה כדי להבין איך זה בדיוק עובד. לא שזה היה מסובך אבל לא ידעתי מראש).
-
אפשר להרשם ל Wechat בלי מספר סיני?
(אני האמת לא הצלחתי, כל הזמן קיבלתי הודעת שגיאה, ואפילו כן היה לי מספר סיני).
-
הי
גם ההמלצות שלי מתייחסות לאוקטובר האחרון.
את הקוד שלי ל אקספרס VPN קיבלתי מענתנת, שטיילה באותו זמן ואת הקוד שלי העברתי הלאה לחברה שטיילה איתי, כדי שתהיה תכנית VPN לשתינו. האפליקציה עבדה מצוין וללא כל בעיה גם באזורים רחוקים במיוחד. יש באמת הרבה שרתים כך שכל פעם שנפל שרת עלה אחד אחר. בפועל- הצלחה גדולה, מומלץ מאוד. המחיר לחלוטין זניח.
לגבי גוגל טרנסלייט, שהשתמשנו בו המון והציל אותנו לא פעם
כאשר האפליקציה אופליין ניתן להשתמש רק בתרגום כתוב. אופציית המצלמה שמתרגמת תפריט או שלט והאופציה לשמוע את המילה המתורגמת או לדבר ישירות ולתרגם דיבור- כולן שימושיות מאוד ודורשות חיבור אונליין שעבד אך ורק עם VPN פעיל.
GMAIL עבד גם כן עם VPN פעיל בלבד (ואז רץ חלק)
WECHAT הורדנו על שני טלפונים עם סים סיני. בטלפון אחד לא עבד- האפליקציה לא אישרה והופיעו הודעות שגיאה חוזרות ובקשה לאישור המספר ממישהו שכבר חבר בויצ’אט. בטלפון השני לא היתה בעיה ועבד חלק.
וואטסאפ עבד בלי בעיה וגם בלי VPN.
MAPSME היה משמעותית יותר מעודכן מגוגל מאפס, במיוחד באזורים יותר רחוקים. עבד טוב מאוד אופליין והיה מאוד שימושי. הכנסנו מראש הרבה כתובות. מומלץ גם כן.
בבלוג שלי תוכל למצוא תיאור מפורט של הטיול כולל החלקים התכנונים של התקשורת
נסיעה טובה
יולי
-
ענת,
בעקבות השרשור הזה הורדתי את אפליקצית wechat בלי בעיות. הבעיה היחידה שמכל אנשי הקשר שלי, רק לאחד יש אותה ודווקא איתו ממש אין לי חשק לשוחח,
והרי השימוש באפליקציה כזו תלוי לכמה מחבריך יש אותה.
אלא אם זה לשימוש חד פעמי כמו שתיארה יולי.
-
תודה ענתנת
אעשה זאת.
-
תודה יולי
בהחלט עזרת לי ואכנס לבלוג שלך ללמוד יותר.
-
原始תרגום לפרימיטיבית חחחחחה .
פרימיטיבסקאיה שזאת אני – טיילתי 3 פעמים בסין סה”כ 3 וחצי חודשים (כולל דרך המשי) בלי פלאפון וכמובן בלי שום תוכנה מתאימה ובלי שפה והצלחתי לראות את כל מה שרציתי
– בעיני זהו אתגר אמיתי. -
הם (הנכדים) לא קוראים לזה פרימיטיבית. קוראים לזה – עתיקה.
-
צביה, מה שחשוב זה שאת נהנית, היתר שטויות.
-
שלושת הטיולים שלי בסין היו ב 7 השנים האחרונות בין דרום ומרכז אמריקה וארצות אסיה.
הנכדודים שלי דווקא אומרים שאני סבתא קולית.
ונכון שלקח לי קצת יותר זמן בלי כל התוכנות למיניהן כגון שעה מו"מ עם נהג לטשקורגן , 3 שעות חיפוש איך להגיע לביבלינג סה, שעה לחפש טרקטור לטיול בין כפרי המיעוטים בדרום יונאן וכדומה אבל הכל מוסיף עניין עבורי.
בהצלחה לכולכם.
-
להוריד ויצ'אט ולהרשם אליו אין בעיה, אבל ממש להשתמש בו הצליח לנו בטלפון אחד מתוך שניים.
דווקא השתמשנו בו לא מעט ובאופן נחמד מאוד- זו דרך נהדרת וכמעט יחידה ליצור קשר עם סינים. שיתפנו תמונות שצילמנו יחד עם סינים שדיברו איתנו, החלפנו כתובות וכו'.
אי אפשר לתת מייל לסינים כי הוא gmail וחסום להם. ויצ'אט הוא מהיר ויעיל.
לקשר עם הבית עדיין וואטסאפ מנצח, בעיקר כי כל מכרינו משתמשים בו.
יולי
-
חחחח כן עדיין גר פה סוגר 12 שנה עוד מעט בשנחאי.
אכן לא הייתי פה הרבה זמן. מצחיק שהחשבון עוד עובד.