ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בודפשט

פורום אירופה
    4
    11
    4413
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רותי
      רותי נערך לאחרונה על ידי

האם משהו יודע האם עלות של מוצרי חשמל קטנים זולה יותר בבודפשט לעומת הארץ?

ואם כן היכן ניתן לקנות?

תודה 

רותי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • anisham12
        anisham12 נערך לאחרונה על ידי

בבודפשט לא חסרים קניונים.יכול להגיד משיטוט באותם קניונים שלפחות לגבי הלבשה והנעלה זה פחות או יותר כמו המחירים בארץ.אולי פה ושם תמצאי מציאות אבל בגדול אין הבדל גדול במחירים. מתאר לעצמי שזה אותו דבר גם לגבי מוצרי חשמל. דרך אגב גם אם תמצאי קצת יותר בזול, זה לא שווה את זה שלא תהיה לך כתובת במקרה והמוצר מתקלקל או שהוא פגום.

• רותי
          רותי נערך לאחרונה על ידי

מנסיוני באוסטריה ההבדל לעומת הארץ גדול מאוד אבל אני מדברת על אוטלט פנדורף.

מכיון שאנו נוסעים פעם 3 לבודפשט לסופש ובמרבית מרבית אתרי התירות ביקרנו , ובארץ כמעט אין לנו זמן לעשות שופינג לשם שופינג חשבתי שיהיה נחמד חלק מזמן לבלות בקניות ללא מטרה ספציפית. 

לכן ביקשתי את ההמלצות הפורום.

תודה על תשובה

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

בספטמבר,שנה שעברה היה הבדל משמעותי.

גם בהנעלה וגם בביגוד. שלא לדבר על טואלטיקה..

קניתי לחברה פן קטן לטיולים ב49 שקל בקניון ארנה,בחנות טסקו..גם בייבליס היה זול מאוד.

• רותי
              רותי נערך לאחרונה על ידי

תודה אמה. 

אני חיבת לך תודות על כל תאורים נהדרים שלך בפורום. תמיד כייף לקרוא אותם.

אני קצת הולכת לאיבוד בין שלל קניונים. משהו מכיר ויכול לעשות קצת סדר למי שרוצה לבקר רק בקניון אחד בטיול.

קניון אסיה.?Arkad?Arena.

אשמח להמלצות.

• anisham12
                anisham12 נערך לאחרונה על ידי

קניון west end הוא הכי גדול בבודפשט. הגישה אליו נוחה כי הוא נמצא ממש ליד תחנת מטרו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • רותי
                  רותי נערך לאחרונה על ידי

תודה 

• המטייל המתמיד
                    המטייל המתמיד נערך לאחרונה על ידי

קניון אסיה ובשמו הרשמי : ASIA CENTER הוא מקום לקניות עבור אלה שלא

מחפשים מותגים.הסחורה ברובה תוצרת סינית והמבחר רב ומגוון ואת המחירים

מצאתי זולים משמעותית מאשר בארץ.במקום תוכלי למצוא גם “מוצרי חשמל

קטנים “.

הקניון בנוי מ3 מבנים והקנייה במקום נעימה ובטוחה.

למי שמעוניין כ 500 מי שמאלה מ ASIA CENTER מצוי קניון פולוש הוותיק

ובין יתר החנויות ניתן למצוא גם חנות TESCO.

כאשר נפתח קניון WEST END ,היה אחד הגדולים בכל הגוש המזרחי לשעבר

ונכון להיום קניון ARENA PLAZA הוא הקניון הגדול בעיר.

במידה ואת עדיין בעניין השופינג תנסי את קניון CORVIN PLAZA שמשרתת

בעיקר את האוכלוסיה המקומית. בקניון מצוי גם סניף הלבשת הספורט : דקטלון.

חנות זאת גדולה יותר מהסניף בניוגטי !

קנייה נעימה !

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • רותי
                      רותי נערך לאחרונה על ידי

תודה על ההסבר המפורט.

כמות הקניונים מפתיעה . לא ידעתי שבודפשט היא עיר קניות שתצדיק כמות כזו של קניונים. 

כנראה שאצטרך לבקר ביותר מאחד אם ההיצע הזה.

שבת של כיף והתעסקות בטיולים 

• אמה
                        אמה נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה להוסיף מילה על הסחורה המנכרת בחנויות קניונים כגון אסיה סנטר ואחרים.בשוק  lehel  יש גם בקומה עליונה..

אני ממש לא נגד סחורה של סין,תורקיה וכו’..רק לדעתי,טעמי חייבים להתאים את בדים,מידות לעצמינו ולאקלים בו אנו חיים.רוב הבדים הסינטטים פחות נוחים ומתאימים למקומות חמים..לא שלא חם באירופה או סין/תורקיה.הם פשוט רגילים ואנו כבר לא.הבדים לא נושמים,מזיעים בהם,והם מריחים בהתאם.לא משנה כמה נשתמש בדאודורנט..הם זולים,לכן נגישים מאוד במיוחד לאולכלוסיה מקומית.

לפני שנים,באף טיול לא היינו מקדישים זמן ומרץ לקניות.ברלין הייתה המקום הראשון,בזכות מוצרים מכותנה,ואיכות טובה.מאז אני הופכת כל חולצה לראות הרכב הבד  קוראת מעל כל גרב מה הרכב.אין מצב שבעלי ילבש חולצה סנטטית,גם אם היא של מעצב דגול.

כנל גרביים והלבשה תחתונה(במיוחד)חזרנו עכשיו מרומניה ומולדובה,בשווקים מקומיים ביגוד כמעט ב0 עלות,,קניתי כמה פריטים לבנים.המידות היו לא משהו בכלל,ויצא שזול עלה יקר..צריך לחפש למי להעביר.

הייתי מתמקדת יותר ברשתות כמוC&A,ZARA Hַ&Mהנעלה בCCC ,D, ועוד..רשתות שאין בארץ כמו ניו יורקר ועוד..צעירים וילדים אולי קצת אחרת..גם בכביסה בדי סין משווקים, יותר מתכווציםfrown 

ברומניה,היו עכשיו מחירי סוף עונה,מקווה שגם בבודפשט..

עוד משהו שלמדתי לרכוש בבודפשט,,קוסמטיקה של HELLIA D..בחנויות פארם,בבית מרקחת ואפילו סופרים.חייבים לראות תאריך תפוגה (על תחתית האריזה) ולקחת את הרחוק ביותר..מוצרים מאוד טובים שעולים יחסית גרושים,עבורינו.

האתר לדוגמאת מוצרים.במחירים שונים בבודפשט..

• רותי
                          רותי נערך לאחרונה על ידי

תודה אמה ללא המידע ממך ודאי שלא היתי מנסה את מוצרים לא מוכרים לי.

רותי

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון