תוכנית חדשה ב-AT&T בארה"ב
-
שלום למנוסים
נוסעת לשבועיים ואשהה במקום אחד.
זקוקה לסים לצורכי תקשורת טלפונית בעיקר כולל whatsup גלישה לא כלכך עקרונית
באיזה סים כדאי להיעזר?
תודה
-
4muki5נכנסים לחנות של T-MOBILE ומבקשים לעשות תוכנית לתיירים ב-30 דולר כולל הסים, תקפה לשלשוה שבועות. יש 2 ג’יגה גלישה.
בלי גלישה איך תתחברי ל-WHATSAPP ? תצטרכי WIFI במלון או במקומות ציבוריים עם WIFI חינם.
-
ראובן
תודה. פשוט לא ממש מבינה איך הכל עובד.
אעשה כעצתך.
תודה.
-
היי ,תודה על המידע המעניין.
מה עושים עם גלקסי 6 למשל?
רק החברה ו/או טכנאי פותחים את המכשיר וצריך לחמם אותו כדי לפתוח.
איך מכניסים סים או שיש דרך אחרת? או שצריך לרכוש שם מכשיר בנוסף לסים?
-
אין בעיה. בגלקסי 6 הסים נכנס במגש קטן בצד ימין, ליד הכפתור של ההפעלה. יש חור קטן שמכניסים אליו סיכה (היתה באריזה המקורית של המכשיר) והמגשון יוצא.
תודה שהזכרתי לי לארוז את הסיכה...
️ -
אני בקנדה באוטאווה
עם התכנית של at . האינטרנט עובד בלי בעייה
כמו בארצות הברית.
שם המפעיל הקנדי שרשום לי rogers
אם זה אומר משהו.
אני מאוד מרוצה.
-
צ.ק. תודה על הדיווח בזמן אמת !!!!! -
בבקשה
שבת שלום מקנדה הקרירה.
-
ניסיתי להזמין סימים של AT&T למלון, אבל נכשלתי.
ככל הנראה נדרש כרטיס אשראי אמריקאי.
מישהו נתקל בתופעה / מצא לה פתרון?
-
מעולה! תודה רבה על העדכון לגבי קנדה!
אנחנו כמו ראובן, עוצרים ב-At&T הראשון ונותנים להם את הטלפונים שישברו את הראש עם הסים והפעלתו. יוצאים אחרי חצי שעה עם שני טלפונים עובדים עם התכנית שבחרנו. פחות מתאים לי עם הבלאגן של היום הראשון והג’ט לג להתחיל להתעסק בעצמי עם סימים והפעלת תכניות טלפון. יש סניפים בכל מקום ואפשר לארגן עצירה נוחה לאורך המסלול ביום הראשון. הרבה פעמים הסניפים הם במרכזי קניות שממילא מתאימים לנו לעצירה לארוחה וסידורים. מבחינתי, ממש אין בעיה גם להסתדר בלי טלפונים יום או יומיים היות ויש וויפיי בכל מקדולנדס ובכל מלון.
יש לי גם גלקסי 6, אגב, ולא סוחבת איתי סיכות. בפעם הקודמת לא היתה להם שום בעיה להחליף לי סים אז כנראה שיש להם סיכות או מה שצריך בחנות עצמה.
-
סליחה על הבורות…
איזה מספר מקבלים מATַַַT ?
אם זה מספר אמריקאי איך מתחברים למספר הווטסאפ הקבוע?
-
הווטסאפ נשאר אותו הדבר אחרי שהתחברת בישראל גם אחרי החלפת הסים. ככה לפחות היה לנו בטיול הקודם (ארבעה אנשים עם טלפונים + ווטסאפ שנשאר פעיל כחשבון שמקושר למספר הישראלי).
-
אכן, הוואטסאפ לא משתנה עם החלפת הסיםב-AT&T מקבלים מספר אמריקאי.
-
שלום
אנחנו מגיעים לניו יורק ביום רביעי הקרוב .האם יש AT&T ב JFK בשדה תעופה ?
-
yosishemer1יש בטרמינל 4. בשביל השאלה שלך יש גוגל וגוגל מאפס.
-
לאחר חיפושים, בשדה התעופה NewArk כנראה שאין חנות AT&T אך יש במרחק 12 ד’ באוטובוס, בכתובת הזו:
AT&T, 160 Market St, Newark, NJ 07102, ארצות הברית
מפה:
https://goo.gl/maps/yeQVuw6axN82
- אחרי המון פעמים בארה”ב, בהם אף פעם לא יצאתי מהשדה בהמתנה לטיסת המשך, האם זו בעיה לצאת ולהכנס שוב? (להבנתי, אין הגירה בשלב הזה, ותהליך הבטחון אותו דבר) מישהו יכול לאשר? טיפים?
-
שמחליפים סים, הווטסאפ מרגיש ושואל האם רוצים להחליף את המספר.
פשוט אומרים “לא”.
זה בדיוק כמו שאפשר להוציא לגמרי את הסים ולעבוד רק על WIFI