עזרה בבקשה
-
אני ואבא שלי טסים מהתאריך ה14 לאוגוסט עד ה31 לאוגוסט לניו יורק. הטיסה עלתה לנו 2000 דרך רוסיה. כעת אני מנסה למצוא חברה ישראלית לטיולים מאורגנים. ומבקש עזרה במציאת מלון או דירה בairbnb במרכז ניורק (טיימס סקוור), מעוניינים גם לנסוע באוטובוס לוושינגטון הבירה. אשמח אם אם תעזור לי.
תקציב לדירה / מלון עד 1700 דולר . ימים מ14 לאוגוסט עד ה31 לאוגוסט.
-
לסיורים מודרכים בניו יורק תנסה את השיטה הזוסיורים בניו יורק, עובדת לי מצויין.
לגבי AirBnB לא הבנתי מה אתה מבקש, שמישהו יעשה בשבילך את החיפוש?
-
אני לא מבין במיקומים, אני רוצה רק אם מישהו יכול שימצא לי דירה ליד הטיימס סקוור במחיר שביקשתי
-
אתה מצפה למצוא מקום לינה ליד טיימס סקאוור בעונה ב-100 דולר ללילה?
בהצלחה
-
קשה לי להאמין שתמצא משהו שיתאים למסגרת התקציב שלכם בתקופה שאתם נוסעים, אפילו מחוץ למנהטן. מרכזי הערים בארה”ב יקרים ובמיוחד מנהטן. לגבי טיולים, יש חברות ישראליות שמוציאות טיולים מאורגנים מניו יורק- גוגל יעזור לך. זה לוקח בדיוק 10 שניות לחפש (כנ”ל ב-airbnb). למשל, יש חברה בשם המטייל שמוציאה טיולים כאלה. האם מומלץ? לא יודע. בדר”כ זה מירוץ להספיק הרבה במינימום זמן.
אני לקחתי בזמנו אוטובוס לוושינגטון של גרייהאונד שיצא מתחנת Port Authority. כדאי להשאר לפחות לילה שם. יש מה לעשות ולראות.
אגב, לא יודע בן כמה אתה, ואם שפת האם שלך אינה עברית- אני מתנצל מראש, אבל לא אהבתי את ניסוח “הבקשה” שלך.
-
ראשית, אני בן 15, מצטער אם לא אהבת את הסנגון, להבא אשתדל לדייק יותר.
-
בגדול – הפורום עוזר לאנשים לעזור לעצמם. תביא הצעה נגיד לך כן או לא. תבקש רעיונות ותקבל רעיונות. אבל לא יעשו את העבודה במקומך.
הכלי העיקרי לתכנון הטיול הוא גוגל. איתו מחפשים מלון (או לפחות אתרים שמתמחים במלונות), חברות לטיולים מאורגנים ועוד ועוד.
אנחו פה יכולים לכוון אותך אבל לא יותר.
למשל מלון / airbnb – בניו יורק יש מאות מלונות ועוד מאות דירות להשכרה בצורה כזו או אחרת. לכל אחד היתרונות והחסרות שלו. חלקם הגדול תפוס לסוף אוגוסט, ובייחוד מבפיק שתפוס ליום אחד מתוך השבועיים שזה יהיה תפוס מבחינתך. אז רק אתה יכול לשבת ולנבור בכל ההצעות, לראות מה פנוי, ומה רלוונטי.
רלוונטי זה מיקום, תצורת החדר, רמה, מחיר, ועוד.
בכל מקרה – בגדול 100 דולר ללילה זה מאד לא ריאלי. באיזור טיימס סקאוור בפחות מ-200 דולר ללילה יהיה קשה למצוא משהו נורמאלי. וגם 200 לא בהכרח אפשרי ויתכן שיותר. בשביל 100 דולר ללילה תצטרך להתרחק מאד, וגם לבחור ברמה נמוכה למדי.
רוצה ולי לפרט מעט יותר על הטיול – מה התכוונתם, מה חשבתם?
אני מבים שמדובר על טיול של הורה וילד בן 16 ל-14 עד 31 באוגוסט. בסיס הטיול הוא ניו יורק.
האם הכוונה לישון בניו יורק את כל הלילות לטייל בה את רוב הזמן ופעם עד 3 לעשוץ גיחת יום מחוץ לעיר?
האם הכוונה לצאת מהעיר לטיול של כמה ימים כולל לינה?
מה היחס בין ימי ניו יורק וימים מחוץ לעיר?
לאן הייתם רוצים לצאת? עיר אחרת (וושינגטון, בוסטון ועוד)? מפלי הניאגרה? משהו אחר?
הייתם פעם בארה”ב? אתה או אבא?
רמת האנגלית סבירה? פחות? יותר?
מה רמת התקציב שלכם?