מי אתם חברי הפורום???
-
אנחנו שנים מתייעצים בפורום,שנים שמייעצים.לפעמים באותה הדיעה,לפעמים חולקים אחד על השני אבל כולנו פה במטרה אחת והיא לעזור.יש לכולנו מכנה משותף אחד,אהבתנו לטייל ולחוות.יש חברים עם תמונה אישית ויש כאילו שלא.
אבל תכלס מה אנחנו יודעים אחד על השני,כמעט וכלום.
שמי סביונית,ילידת 68 גרה בראשל״צ,נשואה+2 (18,15)עובדת בנק מרכנתיל כמעט 24 שנים,מגדירה את עצמי מכורה לנסיעות.בצעירותי חלמתי להיות מדריכת טיולים אך החיים כיוונו אותי לתחום אחר.
אף פעם לא היה לי עודף כסף לנסיעות(אף פעם גם לא יהיה לי)ובכל זאת אני מצליחה לאלתר מפה ומשם.פעם ראשונה שיצאתי מגבולות הארץ זה היה בירח הדבש בגיל 23 לאתונה ומיקונוס.מאז לא הייתה שנה שלא נסעתי.בשנים האחרונות זה הפך ל 3 פעמים בשנה.אני אוהבת לקרוא ולחקור כל מקום שאני נוסעת אליו,להגיע אליו ולהרגיש עם כל הידע שצברתי,כאילו גדלתי שם.
זאת אני,מי אתם?
-
מי אתם חברי הפורום???אהבה נוספת שלי היא ריקודי עם.
-
מי אתם חברי הפורום???רעיון יפה. נשתדל לאמץ.
-
מי אתם חברי הפורום???סביונית יקרה שבת שלום!
אני מאחל לך עוד הרבה נסיעות ,הרבה בריאות ואושר.
אני דוגל בצבירת חוויות בנסיעות כמתח להעשרה אישית ותרומה לאושר .
האנונימיות בפורומים טובה לי ונעימה.
שיהיה לך שבת שלום !
-
מי אתם חברי הפורום???אני אזרום איתך, סביונית.
שמי שקד, בת 31, בשנים האחרונות גרה ברחובות (קיבוצניקית צפונית במקור). בחיים המקצועיים שלי אני עושה דוקטורט בביוכימיה. חוץ מזה אני גם מנהלת את פורום אוסטרליה - ניו זילנד פה באתר,לשם היה ״הטיול הגדול״ שלי. רוב הנסיעות שלי עד כה היו לאירופה, ובחורף הקרוב אני צפויה להגיע לראשונה גם לצפון אמריקה לכנס מקצועי, ואחריו טיול.
-
מי אתם חברי הפורום???מכבדת ומוקירה כל אחד בפורום באשר הוא.
יש במיסתורין משהו מרתק.
נראה כי מי זה Ari025?זאת לעולם לא נדע.
שבוע טוב.
-
מי אתם חברי הפורום???נעים להכיר אותך שקד.
בעיקבות הכתבה בעיתון ממון ״הדילרים״ נחשפו כמה מחברי הפורום.
והיה נחמד לראות ולהכיר קצת יותר.
שיהיה לכולנו שבוע טוב והצלחה בכל דרך בה נלך.